anciaahk Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Jest przepiękna, dla mnie trochę przypomina yorka :loveu:. Quote
agusiazet Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 anciaahk napisał(a):Jest przepiękna, dla mnie trochę przypomina yorka :loveu:. Bo to chyba mieszanka yorka i sznaucerka, ona ma włosy , więc coś w tym jest! Quote
agusiazet Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Bardzo proszę domek stały o informację, czy Sissi została zaszczepiona i w ogóle, co słychać??? Quote
Jerzy Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Jutro idziemy do szczepienia. Korka przytyła 1/2 kg. Trochę martwi mnie jej suchy nos, ale jutro zapytam weterynarza. Jest wesoła, przymilna i wiecznie głodna. Z tym głodem jest tak, ze szuka i szuka, ale byle czego nie zje. Czasami pochłania jabłka, ale tylko "lordy", innego nie tknie. Loda zje, ale tylko z Mcdonalda. Dzisiaj będzie kąpana - jak dziewczyna na dawnej wsi przed wizytą u lekarza, albo u księdza :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jerzy, To dobrze, ze idziecie na szczepienia. Trzeba dziewczynke zaszczepic, zeby nigdy nic juz jej nie grozilo. Czekamy na relacje z wizyty od weta. Quote
Reno2001 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 No proszę, tak się Agusia martwiła tym niejedzeniem Kory, a tymczasem sunka juz przytyła :evil_lol:. Brao, brawo. Widac, nowy domek jej służy :loveu:. Quote
Jerzy Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Suchy nos okazał się zdrowym nosem. Nie ma to żadnego znaczenia jeśli nie ma innych objawów - tak powiedział dr Jakubek. Szczepienie dostała, ale bez wścieklizny - to za dwa tygodnie. Quote
Reno2001 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Moja Masza kiedy była młodsza tez miewała często suchy nosek. I też po konsultacji okazało się, ze po prostu tak ma i już. Nic się nie działo. Super, ze Korcia jest zdrowiutka :multi: i juz zaszczepiona :multi::multi:. Quote
agusiazet Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Super, że maleństwo zdrowe i w kochającym domku!!! Co nie znaczy, że nie czekamy na wieści i zdjęcia:):):) Quote
Ulka18 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Jerzy napisał(a):Suchy nos okazał się zdrowym nosem. Nie ma to żadnego znaczenia jeśli nie ma innych objawów - tak powiedział dr Jakubek. Szczepienie dostała, ale bez wścieklizny - to za dwa tygodnie. Jesli dr Jakubek powiedzial, ze wszystko w porzadku, to na pewno tak jest. Moja Kostaryka ma czesto suchy nos, a zdrowa jest jak ryba. Quote
agusiazet Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Prosimy o świeże wieści o Korze i może jakieś świąteczne zdjątka!!! Quote
Jerzy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Zrobiłem zdjęcia i poprosiłem Agnieszkę o wklejenie na forum. Jak się pokażą, to coś skrobnę o piesku. :multi: Quote
Ulka18 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Czekamy, czekamy na zdjecia i wiadomosci o malutkiej :lol: Quote
agusiazet Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Zdjęcia doszły, zaraz spróbuję powklejać, tylko ja jestem nie na swoim kompie i nie wiem, czy się uda:) Quote
agusiazet Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Sorki, ale zdjęcia wkleję po powrocie do Polski. Teraz muszę ograniczyć siedzenie na kompie. Ale serdecznie życzę radosnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka i mokrego dyngusa Aga z rodziną:) Quote
agusiazet Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Oto i ona, bohaterka wątku: I prosimy Jerzego o wieści o Korze!!! Quote
Ulka18 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Fajna, malutka sunieczka :loveu: Królowa kanap i poduszek :multi: Quote
Recommended Posts