Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro idziemy do szczepienia.
Korka przytyła 1/2 kg. Trochę martwi mnie jej suchy nos, ale jutro zapytam weterynarza.
Jest wesoła, przymilna i wiecznie głodna. Z tym głodem jest tak, ze szuka i szuka, ale byle czego nie zje. Czasami pochłania jabłka, ale tylko "lordy", innego nie tknie. Loda zje, ale tylko z Mcdonalda.
Dzisiaj będzie kąpana - jak dziewczyna na dawnej wsi przed wizytą u lekarza, albo u księdza :evil_lol:

Posted

Suchy nos okazał się zdrowym nosem. Nie ma to żadnego znaczenia jeśli nie ma innych objawów - tak powiedział dr Jakubek.
Szczepienie dostała, ale bez wścieklizny - to za dwa tygodnie.

Posted

Moja Masza kiedy była młodsza tez miewała często suchy nosek. I też po konsultacji okazało się, ze po prostu tak ma i już. Nic się nie działo.

Super, ze Korcia jest zdrowiutka :multi: i juz zaszczepiona :multi::multi:.

Posted

Jerzy napisał(a):
Suchy nos okazał się zdrowym nosem. Nie ma to żadnego znaczenia jeśli nie ma innych objawów - tak powiedział dr Jakubek.
Szczepienie dostała, ale bez wścieklizny - to za dwa tygodnie.

Jesli dr Jakubek powiedzial, ze wszystko w porzadku, to na pewno tak jest. Moja Kostaryka ma czesto suchy nos, a zdrowa jest jak ryba.

• 2 weeks later...
Posted

Sorki, ale zdjęcia wkleję po powrocie do Polski. Teraz muszę ograniczyć siedzenie na kompie. Ale serdecznie życzę radosnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka i mokrego dyngusa Aga z rodziną:)