Lionees Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A popołudniowej zmiany niet?:mad: No ale nic to,ciocia Renatka czuwa na warcie:sg168: Quote
Lionees Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ja jest, ale siedzę sobie cichutko ;) A czemu cichutko?:roll:Goni się boisz?:diabloti: Quote
niteczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Renata5 napisał(a):A czemu cichutko?:roll:Goni się boisz?:diabloti: To pewnie moja wina. Weszłam na ten wątek po dłuższej niebytności, a tutaj alkohol leje się strumieniami, :popcorn: ciotki kankana tańczą na stołach. :cunao:Myślę, może się dołączę do zabawy. :BIG:Proponuję drinka. :chlup:A ciotki chórem, że tutaj się nic takiego się nie dzieje. To jakieś nieporozumienie, że one o tym nie myślały, o czym ja myślałam. Tak naprawdę, to one są bardzo grzeczniutkie, bardzo ciężko pracują dla dobra Kubusia. Nawet niektóre na nocną szychtę dygają. Przyznać się, :mad: ciotki święte udają:angel:? Quote
gonia66 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A co nam zostałó?/?Poudawać choć trzeba przed "nowymi", żeby dobre wrazenie zrobić:eviltong::eviltong::eviltong:Ale wiesz...dziś wekend więc troszke obawiam sie , że wszystkjo wyjdzie na jaw...:lol: Quote
niteczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 gonia66 napisał(a):A co nam zostałó?/?Poudawać choć trzeba przed "nowymi", żeby dobre wrazenie zrobić:eviltong::eviltong::eviltong:Ale wiesz...dziś wekend więc troszke obawiam sie , że wszystkjo wyjdzie na jaw...:lol: Jakaś imprezka zaplanowana? Mogę udać się do piwniczki po jakąś nalewkę!? Quote
rita60 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Bjuta napisał(a):Pewnie, że święte! Natury takie mamy! Te posty o alkoholu to moderatorzy wklejali, oni się tam potrafią podszywać... My pijemy wyłącznie herbatki ziołowe! :lilangel: I wode mineralna...niegazowana:p Quote
niteczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Bjuta napisał(a):Pewnie, że święte! Natury takie mamy! Te posty o alkoholu to moderatorzy wklejali, oni się tam potrafią podszywać... My pijemy wyłącznie herbatki ziołowe! :lilangel: Eche, no to idę po nalewkę. Quote
Bjuta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Pewnie, że święte! Natury takie mamy! Te posty o alkoholu to moderatorzy wklejali, oni się tam potrafią podszywać... My pijemy wyłącznie herbatki ziołowe! :lilangel: Quote
niteczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Bjuta napisał(a):Też poproszę, ale pół! Pół czego? Baniaczka 5l? Quote
gonia66 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No i się zaczęło....tylko w stół uderzyć....i nowa ciotka do picia w dodatku- musi cos na wkupne postawić- inaczej sie nie da:p Quote
niteczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Bjuta napisał(a):5 LITRÓW!!! To nie! W takim wypadku nie ma co się rozdrabniać! Lej! Chwilunia, co lej. A o preferencje chciałam zapytać. Kto, co lubi. A zakąska? Quote
Bjuta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 niteczka napisał(a):Eche, no to idę po nalewkę. Też poproszę, ale pół! Quote
Bjuta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 niteczka napisał(a):Pół czego? Baniaczka 5l? 5 LITRÓW!!! To nie! W takim wypadku nie ma co się rozdrabniać! Lej! Quote
rita60 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Bjuta napisał(a):Jeśli trzeba zakąszać... To może, hm kiszone? Kiszone do nalewki:crazyeye:to cioteczki przygotujcie ranigast i stoperan:evil_lol: Quote
niteczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Bjuta napisał(a):Jeśli trzeba zakąszać... To może, hm kiszone? Ciotki, przemyślcie sprawę zakąski. Nie wiem, czy kiszone pasują do nalewki. Ja lecę napoić :evil_lol: TZ, bo właśnie wrócił. Będę za jakiś czas. Quote
Bjuta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 niteczka napisał(a):Chwilunia, co lej. A o preferencje chciałam zapytać. Kto, co lubi. A zakąska? Jeśli trzeba zakąszać... To może, hm kiszone? Quote
niteczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 rita60 napisał(a):Kiszone do nalewki:crazyeye:to cioteczki przygotujcie ranigast i stoperan:evil_lol: Proponuję jeszcze korek, jak to wszystko nie pomoże. Quote
niteczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Negri_2008 napisał(a):A ja bardzo lubię czystą wódkę "FINLANDIA" ale musi być tak zimna, żeby paluchy do kielicha przymarzały :evil_lol: Zagrychy nie musi być...nie zdąrzę ....... ihaaaaaaaaaaaaaa :drinking: Ciotka, ma być kulturalnie. Wejdzie jakaś "nowa" i od razu sie połapie, że to libacja. Quote
Negri_2008 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A ja bardzo lubię czystą wódkę "FINLANDIA" ale musi być tak zimna, żeby paluchy do kielicha przymarzały :evil_lol: Zagrychy nie musi być...nie zdąrzę ....... ihaaaaaaaaaaaaaa :drinking: Quote
Bjuta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 To nie był dobry pomysł :shake: :oops: To ja chyba zrezygnuję z zakąski... Quote
gonia66 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 JA prosze drinka z sokiem pomarańczowym i lodem a na zagrychę hmmm....pajda ze smalcem:eviltong: Quote
niteczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 gonia66 napisał(a):JA prosze drinka z sokiem pomarańczowym i lodem a na zagrychę hmmm....pajda ze smalcem:eviltong: Na pajdę, to sobie cioteczko poczekasz do jutra. Jutro będę wypiekać chleb, a z drinka, to mam tylko lód:evil_lol: Quote
Lionees Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Bjuta']Pewnie, że święte! Natury takie mamy! Te posty o alkoholu to moderatorzy wklejali, oni się tam potrafią podszywać... My pijemy wyłącznie herbatki ziołowe! :lilangel: Ja takie piję-na odchudzanie:placz: Quote
Recommended Posts