Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
A czemu cichutko?:roll:Goni się boisz?:diabloti:

To pewnie moja wina. Weszłam na ten wątek po dłuższej niebytności, a tutaj alkohol leje się strumieniami, :popcorn: ciotki kankana tańczą na stołach. :cunao:Myślę, może się dołączę do zabawy. :BIG:Proponuję drinka. :chlup:A ciotki chórem, że tutaj się nic takiego się nie dzieje. To jakieś nieporozumienie, że one o tym nie myślały, o czym ja myślałam. Tak naprawdę, to one są bardzo grzeczniutkie, bardzo ciężko pracują dla dobra Kubusia. Nawet niektóre na nocną szychtę dygają. Przyznać się, :mad: ciotki święte udają:angel:?

Posted

A co nam zostałó?/?Poudawać choć trzeba przed "nowymi", żeby dobre wrazenie zrobić:eviltong::eviltong::eviltong:Ale wiesz...dziś wekend więc troszke obawiam sie , że wszystkjo wyjdzie na jaw...:lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
A co nam zostałó?/?Poudawać choć trzeba przed "nowymi", żeby dobre wrazenie zrobić:eviltong::eviltong::eviltong:Ale wiesz...dziś wekend więc troszke obawiam sie , że wszystkjo wyjdzie na jaw...:lol:

Jakaś imprezka zaplanowana? Mogę udać się do piwniczki po jakąś nalewkę!?

Posted

Bjuta napisał(a):
Pewnie, że święte! Natury takie mamy! Te posty o alkoholu to moderatorzy wklejali, oni się tam potrafią podszywać... My pijemy wyłącznie herbatki ziołowe! :lilangel:

I wode mineralna...niegazowana:p

Posted

Bjuta napisał(a):
Pewnie, że święte! Natury takie mamy! Te posty o alkoholu to moderatorzy wklejali, oni się tam potrafią podszywać... My pijemy wyłącznie herbatki ziołowe! :lilangel:

Eche, no to idę po nalewkę.

Posted

Posted

Bjuta napisał(a):
5 LITRÓW!!! To nie! W takim wypadku nie ma co się rozdrabniać! Lej!

Chwilunia, co lej. A o preferencje chciałam zapytać. Kto, co lubi. A zakąska?

Posted

Bjuta napisał(a):
Jeśli trzeba zakąszać... To może, hm kiszone?

Ciotki, przemyślcie sprawę zakąski. Nie wiem, czy kiszone pasują do nalewki. Ja lecę napoić :evil_lol: TZ, bo właśnie wrócił. Będę za jakiś czas.

Posted

niteczka napisał(a):
Chwilunia, co lej. A o preferencje chciałam zapytać. Kto, co lubi. A zakąska?

Jeśli trzeba zakąszać... To może, hm kiszone?

Posted

Negri_2008 napisał(a):
A ja bardzo lubię czystą wódkę "FINLANDIA" ale musi być tak zimna, żeby paluchy do kielicha przymarzały :evil_lol:

Zagrychy nie musi być...nie zdąrzę .......
ihaaaaaaaaaaaaaa
:drinking:

Ciotka, ma być kulturalnie. Wejdzie jakaś "nowa" i od razu sie połapie, że to libacja.

Posted

A ja bardzo lubię czystą wódkę "FINLANDIA" ale musi być tak zimna, żeby paluchy do kielicha przymarzały :evil_lol:

Zagrychy nie musi być...nie zdąrzę .......
ihaaaaaaaaaaaaaa
:drinking:

Posted

gonia66 napisał(a):
JA prosze drinka z sokiem pomarańczowym i lodem a na zagrychę hmmm....pajda ze smalcem:eviltong:

Na pajdę, to sobie cioteczko poczekasz do jutra. Jutro będę wypiekać chleb, a z drinka, to mam tylko lód:evil_lol:

Posted

[quote name='Bjuta']Pewnie, że święte! Natury takie mamy! Te posty o alkoholu to moderatorzy wklejali, oni się tam potrafią podszywać... My pijemy wyłącznie herbatki ziołowe! :lilangel:
Ja takie piję-na odchudzanie:placz: