Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jak to gdzie???Na posterunku i w odwiedzinkach u kolegów Kubusia:loveu::loveu::loveu:
Pisalam dziś do Isadory..kurcze nie odp mi...to nie w Jej stylu...nie wiem czy może nie doszedl do Niej MAil..to możliwe????:razz::razz:

Posted

Renata5 napisał(a):
Marysiu,a Ty dziecko chyba masz jakieś "chody" u modów:diabloti:,bo Ci podpisik zwrócili:razz:

tiaaaa , chody u modów :cool3: oni mi go skasowali, a ja sem go na nowo wkleiła :evil_lol: taka dożarta baba jestem :cool3: ( czasami:p)

Posted

marysia55 napisał(a):
już się północ zbliża , więc sie zapytowywuje gdzie jest "nocna straż" :mad::mad:

Witam i o zdrowie pytam:smilecol: :ylsuper: :smilecol:

Marysiu,a Ty dziecko chyba masz jakieś "chody" u modów:diabloti:,bo Ci podpisik zwrócili:razz:

Edit Już wiem skąd masz podpisik na nowo,dowiedziałam się na wątku Apolla:mdrmed::happy1:

Posted

marysia55 napisał(a):
tiaaaa , chody u modów :cool3: oni mi go skasowali, a ja sem go na nowo wkleiła :evil_lol: taka dożarta baba jestem :cool3: ( czasami:p)

Ciekawe,mówie ciekawe:hmmmm: cóż to słowo oznacza?:evil_lol:
czyżby oznaczało ono,że jesteś już najedzona:diabloti:

Posted

Chyba wszystkie cioteczki poszly spać..Renatka z Marysia pogadaly sobie- mnie cos ostatnio chyba ignorują,jakbym była niewodoczna, ale coż- jakoś przeżyję:razz:Agatka pewnie niebawem tu sie zjawi, ale ja aż tak dlugo czekać nie będę...zresztą nawet jeśli- to też by mnie pewnie nie zauważyła:roll::roll:No to spadam wobec tego- dobranoc życzę Kubusiowi i wszystkim Kubusiowym cioteczkom:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Chyba wszystkie cioteczki poszly spać..Renatka z Marysia pogadaly sobie- mnie cos ostatnio chyba ignorują,jakbym była niewodoczna, ale coż- jakoś przeżyję:razz:Agatka pewnie niebawem tu sie zjawi, ale ja aż tak dlugo czekać nie będę...zresztą nawet jeśli- to też by mnie pewnie nie zauważyła:roll::roll:No to spadam wobec tego- dobranoc życzę Kubusiowi i wszystkim Kubusiowym cioteczkom:loveu::loveu::loveu:

Oj tam,zaraz ignorują:razz:
No przecie musiałam się czepnąć Marysi,no musiałam:diabloti:
U Ciebie Goniu też ptaki za oknem spiewają?
Ja mam otwarte okno i piękne trele słychać o 1-wszej w nocy:p
Chyba tez "nocna zmiana" u ptaków się zaczęła:evil_lol:

Posted

Ja tam z rańca bardziej "dożarta" jestem :evil_lol:

W sprawie allegro to myślę tak, że trza tekściorca jakiegoś spreparować.
Lepiej znamy Kubę niż Isadora i nam łatwiej będzie coś sklecić.

Sorry, ja chwilowo mam pustkę w głowie :shake:

Posted

Chwilowo? Ja czasami mam wrażenie, że pustka w mojej głowie to standard :evil_lol:
A tak w ogóle to oczywiście melduję się na dziennej zmianie (bez niebezpiecznych narzędzi typu herbata, soczek, sałatka z brokułami :D )

Posted

No, już jestem. Ciężko pracowałam na hotelik dla Kubusia. Ja już więcej kaski nie dołożę. Sorry. Jeśli mięsko ma być zachęcaczem, to ja wolę te moje 10 zł na indyka albo wołowinkę przeznaczyć niż na puszki z Tesco. Czasami wystarczy resztka smakowitego sosiku z obiadu. Ale o to najtrudniej. Mój TŻ wylizuje talerz do czysta - muszę się nieźle nagimnastykować, żeby mu wyrwać spod jęzora. Aleśmy rozpuściły Kubusia!

Posted

Agata, aale u nas nie jada się nic, co psom wydałoby się smakowite. My jemy tylko rośliny, a tego Kubuś nie tknie.

Ja też uważam puszki z tesco za 'niezbyt dobre', jeśli tak mogę to ładnie nazwać. Ale gotowanie kurczaka jest dla mnie tym samym, co gotowanie kota powiedzmy... :roll:
Poza tym Kubuś dostaje dwie łyżki tego do miski żarcia.

Poprzednie puszki nazywały się 'belamy'.

Przy okazji chciałabym zaprosić Was na wątek Aramisa, któremu w schronisku najprawdopodobniej inny pies przebił oko pazurem. :shake: Podnieście chociaż czasem..
http://www.dogomania.pl/forum/f28/owczarkowaty-aramis-z-cieszyna-z-uszkodzonym-okiem-trzeba-operowac-138687/#post12362181

Posted

agata51 napisał(a):
No, już jestem. Ciężko pracowałam na hotelik dla Kubusia. Ja już więcej kaski nie dołożę. Sorry.

Agatko...jak to rozumieć???Nie będziesz już przesyłać kaski dla Kubusia????...:roll:

Posted

[quote name='gonia66']Chyba wszystkie cioteczki poszly spać..Renatka z Marysia pogadaly sobie- mnie cos ostatnio chyba ignorują,jakbym była niewodoczna, ale coż- jakoś przeżyję:razz:Agatka pewnie niebawem tu sie zjawi, ale ja aż tak dlugo czekać nie będę...zresztą nawet jeśli- to też by mnie pewnie nie zauważyła:roll::roll:No to spadam wobec tego- dobranoc życzę Kubusiowi i wszystkim Kubusiowym cioteczkom:loveu::loveu::loveu:
od razu ignorują, nie było cie to my się z Renatką pozaczepiały :diabloti::diabloti: przeca wiesz jak to lubimy :lol::lol: Dobrze wiesz Goniu, że po pewnym czasie spędzonym na Dogo to mam na "czarnej liście" juz pewne osoby, które ignoruje, ale na pewno Ty do nich nie należych. Moge to wszem i wobec ogłosić. Jak by ktoś nie wiedział to Gonia66 nalezy według mnie do elity Dogomanii ( inne cioteczki też :grins::grins::grins:) i nie odważyłabym sie jej ignorować. Wczoraj po prostu Dogo mnie wywaliło dlatego nie mogłam jej znowu podokuczać :diabloti::diabloti:

Posted

AAAAAAAAAAA....no bo ja to już myślałam, że Marysia to sie zafniewała czy cuś...:razz:..ale Marysia jest!!!:multi::multi::multi:( z tą elitą to niezłe było- dobrze, że nie jem sałatki w tym czasie:lol::lol:)...
A ja wlasnie myslalam,ze sobie sie pierwsza dzis zamelduję "na Kubuniu"..ale znów zostalam w tyle:razz::razz:
Moje dogo dziś też czasem sie tnie i to zdrowo:mad::mad:

Posted

gonia66 napisał(a):
Agatko...jak to rozumieć???Nie będziesz już przesyłać kaski dla Kubusia????...:roll:

No co ty! Miałam na myśli dodatkową kaskę. 60 zł ma u mnie jak w banku.

Wiosenko, rozumiem, bo ja też bezmięsna.

Posted

agata51 napisał(a):
No co ty! Miałam na myśli dodatkową kaskę. 60 zł ma u mnie jak w banku.

Wiosenko, rozumiem, bo ja też bezmięsna.

uFFFFFFFFFF....DZiękujemy bardzo bardzo w imieniu Kubunia..troszkę sie wystraszyłam..bo wiem, ze masz juz dosc dużo zobowiązań, a Twój wkład cioteczko Kochana..nie da sie nie zauważyć, że jest dość znaczący w ogólnym rozrachunku:oops::oops:..no , ale już mi ulżyło:lol::lol::lol:DZiękuje raz jeszcze:loveu::loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: kurcze ciotki to jest niedopuszczalne, aby tak zaniedbywać naszego Kubka :cool3::cool3: będę musiała chyba z wami przeprowadzić poważną rozmowę :mad::mad:

Posted

Oj..a ja mialam teraz "powazna rozmowę " z dorastającym durnym synem....o godz 2.00 zbudziliśmy caly dom- "tłumacząc" jego glupote...i skonczylo sie na tym ze pol domu jest w nerwach a psy sie trzęsa ze strachu...:razz::razz::razz::razz:Ludzie....nie wiem czy zdolam przeżyc bez nerwicy ten 'trudny" okres dorastania- bo córeczka urosła nie wiem kiedy i bez żadnych objawów "ubocznych"...i jak tu iśc spac??Chyba dzis ja będę kiala nocna wartę u Kubusia:cool3::cool3::cool3:

Posted

hmmm... tak jakby powinnam być na dziennej zmianie, ale przez ostre zapalenie gardła to w ogóle od piątku na żadnej zmianie nie byłam :-( No ale już jestem - na wieczornej :) a co ;)

Uważam, że te Tescowe puszki wystarczą ;) finansowo to chyba aż tak nie obciąży konta Kubusia, prawda?
A co do potraw wege - to mój pies zrobi dosłownie wszystko za kotlety sojowe :evil_lol: te normalne wcale nie są dla niego takie apetyczne... hmmm... może ja mam psa wegetarianina :roll: