Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Pracuję. Śpię 3-4 godziny na dobę. Już padam na pysk. Oby do poniedziałku!

Zdradx nam wreszcie tą tajemnicę- co to jest za praca????I jak Ty funkcjonujesz???:crazyeye::crazyeye:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
Zdradx nam wreszcie tą tajemnicę- co to jest za praca????I jak Ty funkcjonujesz???:crazyeye::crazyeye:

Żadna tajemnica - tłumaczę. Niestety, głównie nocą - tak już mam. A w dzień też muszę trochę pożyć. Chyba, że mam nóż na gardle, to potrafię siedzieć przy komputerze kilkadziesiąt godzin beż przerwy. Mój rekord to 57. Nie polecam!

Posted

agata51 napisał(a):
Żadna tajemnica - tłumaczę. Niestety, głównie nocą - tak już mam. A w dzień też muszę trochę pożyć. Chyba, że mam nóż na gardle, to potrafię siedzieć przy komputerze kilkadziesiąt godzin beż przerwy. Mój rekord to 57. Nie polecam!

Ile?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Kobieto toż Ty robot jakiś jestś..czy co??/No to od dziś chyba będe się zwracała do Ciebie Martix;);)
A co tłumaczysz??Tzn z jakiego języka??Bo to czasem moze być pomocne i dla nas:lol::lol:

Posted

[quote name='agata51']To i ja wpadnę na chwilkę.
Agatko..Ty tutaj- "wczesnym popołudniem"??Toz to nie Twoja pora jeszcze...idż, przespij sie troszkę (taka poobiednia drzemka) i chodź tu do nas na wartę:loveu::loveu::loveu:My tymczasem popilnujemy wątku Kubusia, ale wiesz...nie za dlugo;););):loveu:

Posted

[quote name='agata51']Wszystko mi się poprzestawiało.
NO jakos mnie to w ogóle nie dziwi:roll::roll:
Ale wiesz co cioteczko???Mnie jakoś tez się już zaczyna kiełbasić:razz::razz:Wiem, ze na którymś z wątkow obiecalam napisać do Rybci z prośbą o allegratke..zabij mnie...nie pamiętam na ktorym to bylo wątku...za dużo ostatnio chyba nabrałam- i zapominam..a już notorycznie zapominam, ktorym psom mam wplacać deklaracje....normalnie szok:oops::oops:Musze zacząć wszystko chyba pisać(do tej pory zapisywalam tylko te psiaki- ktorych prowadze 'księgowość"...ale chyba to za mało....:razz::razz:
Czy już byla"poobiednia drzemka"Agatko????

Posted

No, ty miałaś zrobić, a ja wyróżnić. Ale nie będę pisać, który to wątek, bo już widzę post Renaty. Niech ona ci przypomni.

Poobiedniej drzemki nie będzie, bo i obiadu jako takiego nie było. :evil_lol:

Posted

Dzięki dziewczyny..ja nie wiem jak Wy to robicie, ze pamiętacie wszystko...normalnie wstyd mi..tym bardziej, ze to ja Was "wolalam" na ten wątek...ale naprawde skleroza:oops::oops:...ale już wiem i zaraz nadrobię zaległości:roll::roll:Jutro mam Komunie u przyjaciól i troche żyję dziś przygotowaniami- to może tylko na swoje usprawiedliwienie...ale tak- czy siak- ostatnio ze mną coraz gorzej:razz::razz:Dzięki raz jeszcze..napiszę dziś obiecuje

Posted

gonia66 napisał(a):
MArysia jest usprawiedliwiona- znam powód "Jej zajętości"..za to nasza MYsia cos podpada..widzialam Ją na NK jakieś 2 godz temu:razz::razz:i nawet do nas nie zajrzała???:crazyeye::crazyeye:Pogadamy jutro;);):mad:

mysię faktycznie trzeba ustawic do pionu :diabloti: bo sie cos opierdziela ostatnio :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
tez się melduję na nocnej zmianie, ale byłam mocno zajęta :cool3: dlatego jestem troche spóźniona :evil_lol: ale jestem:diabloti:

MArysia jest usprawiedliwiona- znam powód "Jej zajętości"..za to nasza MYsia cos podpada..widzialam Ją na NK jakieś 2 godz temu:razz::razz:i nawet do nas nie zajrzała???:crazyeye::crazyeye:Pogadamy jutro;);):mad:

Posted

przedwczoraj byłam w domu o 3 rano to już nie miałam siły kompa włączyć, a wczoraj (a raczej dzisiaj) po północy i tylko weszłam na nk i do łóżeczka :eviltong: ale obiecuję poprawę :evil_lol:

Posted

Wy się na Mysię lepiej nie złośćcie - przynajmniej nie bardzo, bo i tak rekordzistą nieobrcności... jestem ja :oops::oops:

Za to Kubuś dzisiaj bardzo mnie miło zaskoczył - dał się głaskać na wybiegu!
Wybieg zostawał "ostatnią ostoją dzikości", bo aby zapiąć smycz,musiałam zabrać Kubę (zawołać) do boksu, i dopiero tam dawał się dotknąć :evil_lol:
A dzisiaj co ? Przyszedł, mało tego - łebek wepchnął mi sam do rąk i domagał się miziania!

Na rachunku Kubusia pozostały u nas pieniążki - 30,60zł. Udało mi się kupić obrożę przeciwkleszczową na allegro, za 25zł (preventic).

Trzeba natomiast kupić kolejne puszki. Kubulek nie chce jeść sucharków. Nie chce i nie chce, i jak mimo starań do przekonania go ciągle uznaje je za niezjadliwe :roll:
Tak więc - bardzo proszę o puszki, jeśli można - te czerwone, nie pomarańczowe. Pomarańczowe były strasznie suche, takie 'trocinowate', czerwone natomiast były całkiem ok.
Dziękuję :)

Posted

Czy Kubuś je same puszki,czy dostaje też gotowane jedzenie,czy łączone(trochę puszki dodane do gotowanego)?

A tak w ogóle melduję sie na wieczornej zmianie,bo nie wiem ,czy doczekam nocnej:diabloti:

Posted

Kuba dostaje puszki wymieszane z karmą. A właściwie puszkowe dodane do karmy, bo karmy jest normalna porcja, a puszki 'dwa kąski', żeby wszystko pachniało. Dodaję do tego ciutkę wody i czekam chwilkę, żeby karma pachniała - przynajmniej wg Kubusia - smakowicie ;)
Samej, suchej karmy nie chce jeść. Myślałam, że może zacznie, ale nie chce, patrzy tylko na mnie zdziwiony, jakbym mu jakieś zabawki do miski dała zamiast jedzenia.. :roll:

Kuba ma nowego wybiegowego kolegę, i - o dziwo - zaczyna się z nim bawić. Wcześniej kłapał zębami na wszystkich, którzy chcieli się z nim bawić - w tym na Grisa, który każdego obłaskawia i już prawie legendy o jego pokojowości snujemy ;)