gonia66 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 agata51 napisał(a):Pracuję. Śpię 3-4 godziny na dobę. Już padam na pysk. Oby do poniedziałku! Zdradx nam wreszcie tą tajemnicę- co to jest za praca????I jak Ty funkcjonujesz???:crazyeye::crazyeye: Quote
agata51 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 gonia66 napisał(a):Zdradx nam wreszcie tą tajemnicę- co to jest za praca????I jak Ty funkcjonujesz???:crazyeye::crazyeye: Żadna tajemnica - tłumaczę. Niestety, głównie nocą - tak już mam. A w dzień też muszę trochę pożyć. Chyba, że mam nóż na gardle, to potrafię siedzieć przy komputerze kilkadziesiąt godzin beż przerwy. Mój rekord to 57. Nie polecam! Quote
gonia66 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 agata51 napisał(a):Żadna tajemnica - tłumaczę. Niestety, głównie nocą - tak już mam. A w dzień też muszę trochę pożyć. Chyba, że mam nóż na gardle, to potrafię siedzieć przy komputerze kilkadziesiąt godzin beż przerwy. Mój rekord to 57. Nie polecam! Ile?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Kobieto toż Ty robot jakiś jestś..czy co??/No to od dziś chyba będe się zwracała do Ciebie Martix;);) A co tłumaczysz??Tzn z jakiego języka??Bo to czasem moze być pomocne i dla nas:lol::lol: Quote
Lionees Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Halo,halo...nocną zmianę czas zacząć:ylsuper::diabloti::cool3: Quote
Lionees Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 gonia66 napisał(a):A ku- ku...jestem:loveu::loveu::loveu: WEPCHŁAŚ(:evil_lol:) się przede mnie:mad::loveu: Quote
gonia66 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='agata51']To i ja wpadnę na chwilkę. Agatko..Ty tutaj- "wczesnym popołudniem"??Toz to nie Twoja pora jeszcze...idż, przespij sie troszkę (taka poobiednia drzemka) i chodź tu do nas na wartę:loveu::loveu::loveu:My tymczasem popilnujemy wątku Kubusia, ale wiesz...nie za dlugo;););):loveu: Quote
gonia66 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Renata5 napisał(a):WEPCHŁAŚ(:evil_lol:) się przede mnie:mad::loveu: HAhah..nie planowalam, samo wyszlo..ale wyszlo gites;):lol::lol::lol: Quote
gonia66 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='agata51']Wszystko mi się poprzestawiało. NO jakos mnie to w ogóle nie dziwi:roll::roll: Ale wiesz co cioteczko???Mnie jakoś tez się już zaczyna kiełbasić:razz::razz:Wiem, ze na którymś z wątkow obiecalam napisać do Rybci z prośbą o allegratke..zabij mnie...nie pamiętam na ktorym to bylo wątku...za dużo ostatnio chyba nabrałam- i zapominam..a już notorycznie zapominam, ktorym psom mam wplacać deklaracje....normalnie szok:oops::oops:Musze zacząć wszystko chyba pisać(do tej pory zapisywalam tylko te psiaki- ktorych prowadze 'księgowość"...ale chyba to za mało....:razz::razz: Czy już byla"poobiednia drzemka"Agatko???? Quote
Lionees Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='gonia66']:razz::razz:Wiem, ze na którymś z wątkow obiecalam napisać do Rybci z prośbą o allegratke..zabij mnie...nie pamiętam na ktorym to bylo wątku.. Ano na tym;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/duzy-stary-martwy-ariel-mocno-zagrozony-uspieniem-132971/index15.html post 149:cool3: Śledzę Cię,to wiem:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agata51 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 No, ty miałaś zrobić, a ja wyróżnić. Ale nie będę pisać, który to wątek, bo już widzę post Renaty. Niech ona ci przypomni. Poobiedniej drzemki nie będzie, bo i obiadu jako takiego nie było. :evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Dzięki dziewczyny..ja nie wiem jak Wy to robicie, ze pamiętacie wszystko...normalnie wstyd mi..tym bardziej, ze to ja Was "wolalam" na ten wątek...ale naprawde skleroza:oops::oops:...ale już wiem i zaraz nadrobię zaległości:roll::roll:Jutro mam Komunie u przyjaciól i troche żyję dziś przygotowaniami- to może tylko na swoje usprawiedliwienie...ale tak- czy siak- ostatnio ze mną coraz gorzej:razz::razz:Dzięki raz jeszcze..napiszę dziś obiecuje Quote
marysia55 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 tez się melduję na nocnej zmianie, ale byłam mocno zajęta :cool3: dlatego jestem troche spóźniona :evil_lol: ale jestem:diabloti: Quote
marysia55 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 gonia66 napisał(a):MArysia jest usprawiedliwiona- znam powód "Jej zajętości"..za to nasza MYsia cos podpada..widzialam Ją na NK jakieś 2 godz temu:razz::razz:i nawet do nas nie zajrzała???:crazyeye::crazyeye:Pogadamy jutro;);):mad: mysię faktycznie trzeba ustawic do pionu :diabloti: bo sie cos opierdziela ostatnio :evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 marysia55 napisał(a):tez się melduję na nocnej zmianie, ale byłam mocno zajęta :cool3: dlatego jestem troche spóźniona :evil_lol: ale jestem:diabloti: MArysia jest usprawiedliwiona- znam powód "Jej zajętości"..za to nasza MYsia cos podpada..widzialam Ją na NK jakieś 2 godz temu:razz::razz:i nawet do nas nie zajrzała???:crazyeye::crazyeye:Pogadamy jutro;);):mad: Quote
Mysia_ Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 przedwczoraj byłam w domu o 3 rano to już nie miałam siły kompa włączyć, a wczoraj (a raczej dzisiaj) po północy i tylko weszłam na nk i do łóżeczka :eviltong: ale obiecuję poprawę :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 wygląda na to, że dzisiaj znów mnie nie będzie na nocnej zmianie :oops::oops::oops: Quote
wiosna Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Wy się na Mysię lepiej nie złośćcie - przynajmniej nie bardzo, bo i tak rekordzistą nieobrcności... jestem ja :oops::oops: Za to Kubuś dzisiaj bardzo mnie miło zaskoczył - dał się głaskać na wybiegu! Wybieg zostawał "ostatnią ostoją dzikości", bo aby zapiąć smycz,musiałam zabrać Kubę (zawołać) do boksu, i dopiero tam dawał się dotknąć :evil_lol: A dzisiaj co ? Przyszedł, mało tego - łebek wepchnął mi sam do rąk i domagał się miziania! Na rachunku Kubusia pozostały u nas pieniążki - 30,60zł. Udało mi się kupić obrożę przeciwkleszczową na allegro, za 25zł (preventic). Trzeba natomiast kupić kolejne puszki. Kubulek nie chce jeść sucharków. Nie chce i nie chce, i jak mimo starań do przekonania go ciągle uznaje je za niezjadliwe :roll: Tak więc - bardzo proszę o puszki, jeśli można - te czerwone, nie pomarańczowe. Pomarańczowe były strasznie suche, takie 'trocinowate', czerwone natomiast były całkiem ok. Dziękuję :) Quote
Lionees Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Czy Kubuś je same puszki,czy dostaje też gotowane jedzenie,czy łączone(trochę puszki dodane do gotowanego)? A tak w ogóle melduję sie na wieczornej zmianie,bo nie wiem ,czy doczekam nocnej:diabloti: Quote
wiosna Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Kuba dostaje puszki wymieszane z karmą. A właściwie puszkowe dodane do karmy, bo karmy jest normalna porcja, a puszki 'dwa kąski', żeby wszystko pachniało. Dodaję do tego ciutkę wody i czekam chwilkę, żeby karma pachniała - przynajmniej wg Kubusia - smakowicie ;) Samej, suchej karmy nie chce jeść. Myślałam, że może zacznie, ale nie chce, patrzy tylko na mnie zdziwiony, jakbym mu jakieś zabawki do miski dała zamiast jedzenia.. :roll: Kuba ma nowego wybiegowego kolegę, i - o dziwo - zaczyna się z nim bawić. Wcześniej kłapał zębami na wszystkich, którzy chcieli się z nim bawić - w tym na Grisa, który każdego obłaskawia i już prawie legendy o jego pokojowości snujemy ;) Quote
marysia55 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 melduje sie 'nocna straż" :diabloti: wieści o Kubusiu coooooraz fajniejsze :loveu: Quote
Recommended Posts