Mysia_ Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 super, że Kubuś coraz le[piej, oprócz tego jedzenia oczywiście :eviltong: ale to tak jak z ludźmi - pzecież każdy ma jakeiś smaki i nie lubi wszystkiego :evil_lol: Oby tylko Kubuś zaczął też przyzwyczajać sie do obcych.... Quote
Ra_dunia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Świetnie, że Kubuś się przełamuje :) No a skoro nie chce jeść suchej karmy - cóż robić, trzeba dodawać puszki :cool1: A tak w ogóle to widzę, że tutaj wszyscy wszystkich pilnują, listy trzeba podpisywać, bo jak nie, to się do d*** chcą dobierać :evil_lol: normalnie strach się bać :evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ra_dunia napisał(a):Świetnie, że Kubuś się przełamuje :) No a skoro nie chce jeść suchej karmy - cóż robić, trzeba dodawać puszki :cool1: A tak w ogóle to widzę, że tutaj wszyscy wszystkich pilnują, listy trzeba podpisywać, bo jak nie, to się do d*** chcą dobierać :evil_lol: normalnie strach się bać :evil_lol: Ra_dunia dyscyplina musi być :mad::mad: tylko w ten sposób może zapewnić stałe zabezpieczenie wątku :evil_lol::evil_lol: Kubkowi to sie należy jak 'chłopu ziemia' . Właśnie zlikwidowami mi sygnaturę i z tego co sie doczytałam dostałam 1 punkt karny. Należało mi się :eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 ...żeby nie było, melduję się na swojej zmianie :evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 marysia55 napisał(a):Ra_dunia dyscyplina musi być :mad::mad: tylko w ten sposób może zapewnić stałe zabezpieczenie wątku :evil_lol::evil_lol: Kubkowi to sie należy jak 'chłopu ziemia' . Właśnie zlikwidowami mi sygnaturę i z tego co sie doczytałam dostałam 1 punkt karny. Należało mi się :eviltong: A co znowu zlego bbylo w twoim podpisie Marysiu???:razz::razz: Now iec tak..wczoraj bylam niedostepna, choc przed snem przeczytalam wszystkie "moje" wątki..ale nie mialam sił pisać...:razz: BArdzo sie cieszę z postępow Kubusia- i już dziękuę Wiośnie. PRzypominalam sieIsadorce- zapomniala o Allegor kubusiowym(ma tego tak dużo), mam więc nadziej e, ze będzie wkrótce. Prosilam Wiosne, zeby nie przyjmowala na miejsce Kubusia zadnego psa nie od nas..że "rezerwujemy" w razie "w" to miejsce(na pewno natychmaist znadziemy biede w potrzebie najwiekszej- prawda??) Keśli chodzi o piuszki...kurcze...przejrzalam Allegro- niestety te puszki ktore kupowalam(gratis kurier) nie są juz dostępne...:razz::razz:NAjtańsze jakie znalazla, to po ok (średnie) 6.60 za 1240kg..ale trzeba doliczac koszt przesylki ok 20 zł (w zależności od ilości- jeśli więcej puszek i kg jednoczesnie to chyba jest trochę drozęj)....:razz::razz: MAm więc propozycje- żeby Wiosna moze sama zalupila puszki(ja w marketach takie duże kupuję często w granicach 5-6 zł), więc troszkę by sie moze zaoszczedzilo...a pisala, że zostalo na koncie ok 30 zł, ja by doslala tyle ile trzeba...to chyba dfobry pomysl- prawda??Tylko nie wiem co na to Wiosna...musze jutro do Niej zadzwonić i uzgodnić, bo wiem ze w poblizu Niej nie ma marketów:cool3::cool3: A moze macie jakies inne pomysly??Proszę w takim razie o wsparcie "pomysłowe".. No wieczorno- nocny elaborat jest(zaleglosć za 2 2dni) więc :"lekcje odrobione":roll::roll::lol: Quote
Negri_2008 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 a jak się ta karma nazywa, którą Kubulec zajada? :lol: Quote
Ra_dunia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Karnie melduję się na dziennej zmianie. Uważam, że skoro Kubuś te puszki jedynie jako omastę traktuje - żeby mu ładnie pachniało i było troszkę mokre, to chyba nawet takie marketowe puchy by wystarczyły (choć osobiście jestem bardzo przeciwna wszelkim marketowym karmom - jak dla mnie to taki fast-food dla zwierząt. Owszem, ładnie pachnie, ale wartościowe toto nie jest, a i czasami jak się przeliczy, to może drożej wyjść niż porządna karma). Gonia - a te puszki co kupowałaś to tylko na allegro były? Quote
Negri_2008 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ja będziemy wiedziały, jak się owo żarło nazywa można sprawdzić na innych portalach typu telekarma etc etc.... Quote
marysia55 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 gonia66 napisał(a): No wiec tak..wczoraj bylam niedostepna, choc przed snem biedny ten Twój mąż , a często ci się to zdarza ???? :diabloti::diabloti::diabloti: aha i oczywiście melduję sie na nocnej zmianie, z wrażenia bym zapomniała o tym napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 i ja jestem :cool3: ale chyba zaraz zmykam, bo jestem dzisiaj totalnie padnięta :oops: Quote
Lionees Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Melduję się na nocnej warcie:mdrmed: Marysiu-padłam jak przeczytałam Twój post wyżej:roflt::roflt::roflt: Quote
ewatr Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 A ja sobie Kubusia odwiedze w rozsadnej porze czyli w godzinach pracy :evil_lol:;) Quote
Negri_2008 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ewatr napisał(a):A ja sobie Kubusia odwiedze w rozsadnej porze czyli w godzinach pracy :evil_lol:;) oo, to zupełnie tak jak ja ;) Gonia nie zajrzała tej nocy :evil_lol: i nie napisała o jedzeniu dla Kuby. Nic to, czekamy :lol: I mam jeszcze taki pomysł, żeby zmienić tytuł wątku, bo nasz już oswojony Kubulec szuka domu jak najęty a pomoc to w ogłaszaniu jest potrzebna :cool1: Quote
Lionees Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ewatr napisał(a):A ja sobie Kubusia odwiedze w rozsadnej porze czyli w godzinach pracy :evil_lol:;) ja też odwiedzę Kubusia o ludzkiej porze:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 To jak my jesteśmy o ludzkiej porze to o jakiej porze są ciotki co siedzą po nocy?? :cool3: Marysia - ty ostrzegaj, że przeczytanie postu grozi atakiem śmiechu :mad: O mało co sobie klawiatury herbatą nie zaplułam :evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 marysia55 napisał(a):biedny ten Twój mąż , a często ci się to zdarza ???? :diabloti::diabloti::diabloti: aha i oczywiście melduję sie na nocnej zmianie, z wrażenia bym zapomniała o tym napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wy tu podśmiechujki sobie robicie ze mnie a ja tak mam od ok 10 latek:eviltong::eviltong:Ale co tam- starośc nie radość- a mąż nie taki biedny- jak kocha, to musi sie pogodzić z faktami:lol::lol: Co do karmy Kubusia- kupowalam na Allegro- bo byla najtańsza..nawet nie pamiętam nazwy- ale mogę pogrzeba c w aukcjach- na pewnio gdzieś to jest..tylko chyba nie mam sensu- bo tu chodzi o zapach...już wtedy Wiosna pisala, zeby kupić cos najtańszego- bo on i tak dostaje przewagę suchego w tym- a puszka jest "na okrasę"..:lol:Nie wiem więc co robić, bo to już chyba czas...musze zadwonic do Wiosny..wczoraj nie tylko bylam niedostepna- ale tez nie mialam jak wejść- córka okupowala biurko do godzin porannych (przed sesją)..no i niestety....co robić??piszcie szybciutko plissss..:lol::lol::lol: Quote
Negri_2008 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 To dzwoń Goniu do Wiosny i zapytaj czy inną puszkę (skoro ma być tylko na okrasę) Kubuś jej zdaniem przyjmie łaskawie... :evil_lol: Quote
Lionees Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 gonia66 napisał(a):Wy tu podśmiechujki sobie robicie...Goniu,co my sobie robimy? Podśmie......?:evil_lol: ..wczoraj nie tylko bylam niedostepna- ale tez nie mialam jak wejść No to chyba logiczne,że jak byłaś nie dostępna to i nie miałaś jak wejść:diabloti::diabloti::cool3: Quote
gonia66 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Renata5 napisał(a):Goniu,co my sobie robimy? Podśmie......?:evil_lol: [color=Black] No to chyba logiczne,że jak byłaś nie dostępna to i nie miałaś jak wejść:diabloti::diabloti::cool3: O nie nie...kochana Renatko..czasem jestem tu..ale jestem "niedostepna"..bo...hmmm..no powiedzmy, że nie bede się wdawała w szczegóły:eviltong::eviltong::eviltong:ale wczoraj mnie "dpadło" i to i to:lol::lol::lol: DZwonię do Wiosny bo tu jakaś "perwersja" sie pojawia:eviltong::eviltong:;) Quote
gonia66 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 No...pogadałam z Martusią- Ona kupi puszki w Tesco- bo Kubusiowi chodzi tylko o zapach mięsa...na razie ma 30 zł które Jej zostaly z poprzedniego rachunku a na 1-go dopisze ile mam dopłacić do zakupionych puszek i zaplacę razem z rachunkiem za kolejny miesiąc:lol::lol: Jeszcze raz przypomne sie Isadorce..bo chyba ma dużo..albo za dużo i nie może sie wyrobić:roll:Mśle, że faktycznie potrzeba zmienić tytuł watku- na SZUKA DOMU POTRZEBNA POMOC W OGŁOSZENIACH...bo tu u nas troche cieniutko z ogloszeniami jest a to dlatego, ze prawie zadna z nas nie umie tego robić..(chyba kurcze pora sie naumieć:razz:..)..no ale Allegro pożądne- wyróżnione by sie bardzo bardzo przydało...:lol: Aaaa...wyslalam już z konta Kubusia 12 zł na wyróżnienie Allegro dla Arielka:lol::lol::lol:Trzymajcie kciuki- może sie znajdzie ktoś o dobrym sercu i da mu domek..:lol: Quote
marysia55 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ra_dunia napisał(a):Marysia - ty ostrzegaj, że przeczytanie postu grozi atakiem śmiechu :mad: O mało co sobie klawiatury herbatą nie zaplułam :evil_lol: Ra_dunia do komputera się siada bez niebezpiecznych narzędzi typu herbata :evil_lol: Renata5 ja też odwiedzę Kubusia o ludzkiej porze:evil_lol: coście się ciotki takie ludzkie zrobiły :diabloti: dlatego ostatnio takie puchy na nocnej zmianie :eviltong: Quote
marysia55 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 gonia66 napisał(a):Chyba zmęczenie materiału:roll::roll: Tylko blagam Marysiu- nic smiesznego już tu teraz nie pisz, bo ja siedze przed kompem z pyszną sałatką z brokułów...nie daj Bóg, cobym nią opluła monitor:cool3::cool3:...se zrobiłam to se jem- a co:eviltong::eviltong: OK mogę nic nie mówić, ale się tylko zapytam : czy to taki problem zamontować sobie wycieraczki na monitorze :diabloti: mogą być od "malucha" :evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 marysia55 napisał(a):Ra_dunia do komputera się siada bez niebezpiecznych narzędzi typu herbata :evil_lol: Renata5 ja też odwiedzę Kubusia o ludzkiej porze:evil_lol: coście się ciotki takie ludzkie zrobiły :diabloti: dlatego ostatnio takie puchy na nocnej zmianie :eviltong: Chyba zmęczenie materiału:roll::roll: Tylko blagam Marysiu- nic smiesznego już tu teraz nie pisz, bo ja siedze przed kompem z pyszną sałatką z brokułów...nie daj Bóg, cobym nią opluła monitor:cool3::cool3:...se zrobiłam to se jem- a co:eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts