Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

super, że Kubuś coraz le[piej, oprócz tego jedzenia oczywiście :eviltong: ale to tak jak z ludźmi - pzecież każdy ma jakeiś smaki i nie lubi wszystkiego :evil_lol:
Oby tylko Kubuś zaczął też przyzwyczajać sie do obcych....

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetnie, że Kubuś się przełamuje :) No a skoro nie chce jeść suchej karmy - cóż robić, trzeba dodawać puszki :cool1:

A tak w ogóle to widzę, że tutaj wszyscy wszystkich pilnują, listy trzeba podpisywać, bo jak nie, to się do d*** chcą dobierać :evil_lol: normalnie strach się bać :evil_lol:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Świetnie, że Kubuś się przełamuje :) No a skoro nie chce jeść suchej karmy - cóż robić, trzeba dodawać puszki :cool1:

A tak w ogóle to widzę, że tutaj wszyscy wszystkich pilnują, listy trzeba podpisywać, bo jak nie, to się do d*** chcą dobierać :evil_lol: normalnie strach się bać :evil_lol:

Ra_dunia dyscyplina musi być :mad::mad: tylko w ten sposób może zapewnić stałe zabezpieczenie wątku :evil_lol::evil_lol: Kubkowi to sie należy jak 'chłopu ziemia' . Właśnie zlikwidowami mi sygnaturę i z tego co sie doczytałam dostałam 1 punkt karny. Należało mi się :eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
Ra_dunia dyscyplina musi być :mad::mad: tylko w ten sposób może zapewnić stałe zabezpieczenie wątku :evil_lol::evil_lol: Kubkowi to sie należy jak 'chłopu ziemia' . Właśnie zlikwidowami mi sygnaturę i z tego co sie doczytałam dostałam 1 punkt karny. Należało mi się :eviltong:

A co znowu zlego bbylo w twoim podpisie Marysiu???:razz::razz:
Now iec tak..wczoraj bylam niedostepna, choc przed snem przeczytalam wszystkie "moje" wątki..ale nie mialam sił pisać...:razz:
BArdzo sie cieszę z postępow Kubusia- i już dziękuę Wiośnie. PRzypominalam sieIsadorce- zapomniala o Allegor kubusiowym(ma tego tak dużo), mam więc nadziej e, ze będzie wkrótce. Prosilam Wiosne, zeby nie przyjmowala na miejsce Kubusia zadnego psa nie od nas..że "rezerwujemy" w razie "w" to miejsce(na pewno natychmaist znadziemy biede w potrzebie najwiekszej- prawda??)
Keśli chodzi o piuszki...kurcze...przejrzalam Allegro- niestety te puszki ktore kupowalam(gratis kurier) nie są juz dostępne...:razz::razz:NAjtańsze jakie znalazla, to po ok (średnie) 6.60 za 1240kg..ale trzeba doliczac koszt przesylki ok 20 zł (w zależności od ilości- jeśli więcej puszek i kg jednoczesnie to chyba jest trochę drozęj)....:razz::razz:
MAm więc propozycje- żeby Wiosna moze sama zalupila puszki(ja w marketach takie duże kupuję często w granicach 5-6 zł), więc troszkę by sie moze zaoszczedzilo...a pisala, że zostalo na koncie ok 30 zł, ja by doslala tyle ile trzeba...to chyba dfobry pomysl- prawda??Tylko nie wiem co na to Wiosna...musze jutro do Niej zadzwonić i uzgodnić, bo wiem ze w poblizu Niej nie ma marketów:cool3::cool3:
A moze macie jakies inne pomysly??Proszę w takim razie o wsparcie "pomysłowe"..
No wieczorno- nocny elaborat jest(zaleglosć za 2 2dni) więc :"lekcje odrobione":roll::roll::lol:

Posted

Karnie melduję się na dziennej zmianie.
Uważam, że skoro Kubuś te puszki jedynie jako omastę traktuje - żeby mu ładnie pachniało i było troszkę mokre, to chyba nawet takie marketowe puchy by wystarczyły (choć osobiście jestem bardzo przeciwna wszelkim marketowym karmom - jak dla mnie to taki fast-food dla zwierząt. Owszem, ładnie pachnie, ale wartościowe toto nie jest, a i czasami jak się przeliczy, to może drożej wyjść niż porządna karma).
Gonia - a te puszki co kupowałaś to tylko na allegro były?

Posted

gonia66 napisał(a):

No wiec tak..wczoraj bylam niedostepna, choc przed snem

biedny ten Twój mąż , a często ci się to zdarza ???? :diabloti::diabloti::diabloti:
aha i oczywiście melduję sie na nocnej zmianie, z wrażenia bym zapomniała o tym napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ewatr napisał(a):
A ja sobie Kubusia odwiedze w rozsadnej porze czyli w godzinach pracy :evil_lol:;)

oo, to zupełnie tak jak ja ;)

Gonia nie zajrzała tej nocy :evil_lol: i nie napisała o jedzeniu dla Kuby. Nic to, czekamy :lol:

I mam jeszcze taki pomysł, żeby zmienić tytuł wątku, bo nasz już oswojony Kubulec szuka domu jak najęty a pomoc to w ogłaszaniu jest potrzebna :cool1:

Posted

To jak my jesteśmy o ludzkiej porze to o jakiej porze są ciotki co siedzą po nocy?? :cool3:

Marysia - ty ostrzegaj, że przeczytanie postu grozi atakiem śmiechu :mad:
O mało co sobie klawiatury herbatą nie zaplułam :evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
biedny ten Twój mąż , a często ci się to zdarza ???? :diabloti::diabloti::diabloti:
aha i oczywiście melduję sie na nocnej zmianie, z wrażenia bym zapomniała o tym napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wy tu podśmiechujki sobie robicie ze mnie a ja tak mam od ok 10 latek:eviltong::eviltong:Ale co tam- starośc nie radość- a mąż nie taki biedny- jak kocha, to musi sie pogodzić z faktami:lol::lol:
Co do karmy Kubusia- kupowalam na Allegro- bo byla najtańsza..nawet nie pamiętam nazwy- ale mogę pogrzeba c w aukcjach- na pewnio gdzieś to jest..tylko chyba nie mam sensu- bo tu chodzi o zapach...już wtedy Wiosna pisala, zeby kupić cos najtańszego- bo on i tak dostaje przewagę suchego w tym- a puszka jest "na okrasę"..:lol:Nie wiem więc co robić, bo to już chyba czas...musze zadwonic do Wiosny..wczoraj nie tylko bylam niedostepna- ale tez nie mialam jak wejść- córka okupowala biurko do godzin porannych (przed sesją)..no i niestety....co robić??piszcie szybciutko plissss..:lol::lol::lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
Wy tu podśmiechujki sobie robicie...
Goniu,co my sobie robimy? Podśmie......?:evil_lol:
..wczoraj nie tylko bylam niedostepna- ale tez nie mialam jak wejść

No to chyba logiczne,że jak byłaś nie dostępna to i nie miałaś jak wejść:diabloti::diabloti::cool3:

Posted

Renata5 napisał(a):
Goniu,co my sobie robimy? Podśmie......?:evil_lol:
[color=Black]
No to chyba logiczne,że jak byłaś nie dostępna to i nie miałaś jak wejść:diabloti::diabloti::cool3:

O nie nie...kochana Renatko..czasem jestem tu..ale jestem "niedostepna"..bo...hmmm..no powiedzmy, że nie bede się wdawała w szczegóły:eviltong::eviltong::eviltong:ale wczoraj mnie "dpadło" i to i to:lol::lol::lol:
DZwonię do Wiosny bo tu jakaś "perwersja" sie pojawia:eviltong::eviltong:;)

Posted

No...pogadałam z Martusią- Ona kupi puszki w Tesco- bo Kubusiowi chodzi tylko o zapach mięsa...na razie ma 30 zł które Jej zostaly z poprzedniego rachunku a na 1-go dopisze ile mam dopłacić do zakupionych puszek i zaplacę razem z rachunkiem za kolejny miesiąc:lol::lol:
Jeszcze raz przypomne sie Isadorce..bo chyba ma dużo..albo za dużo i nie może sie wyrobić:roll:Mśle, że faktycznie potrzeba zmienić tytuł watku- na SZUKA DOMU POTRZEBNA POMOC W OGŁOSZENIACH...bo tu u nas troche cieniutko z ogloszeniami jest a to dlatego, ze prawie zadna z nas nie umie tego robić..(chyba kurcze pora sie naumieć:razz:..)..no ale Allegro pożądne- wyróżnione by sie bardzo bardzo przydało...:lol:
Aaaa...wyslalam już z konta Kubusia 12 zł na wyróżnienie Allegro dla Arielka:lol::lol::lol:Trzymajcie kciuki- może sie znajdzie ktoś o dobrym sercu i da mu domek..:lol:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Marysia - ty ostrzegaj, że przeczytanie postu grozi atakiem śmiechu :mad:
O mało co sobie klawiatury herbatą nie zaplułam :evil_lol:

Ra_dunia do komputera się siada bez niebezpiecznych narzędzi typu herbata :evil_lol:

Renata5 ja też odwiedzę Kubusia o ludzkiej porze:evil_lol:

coście się ciotki takie ludzkie zrobiły :diabloti: dlatego ostatnio takie puchy na nocnej zmianie :eviltong:

Posted

gonia66 napisał(a):
Chyba zmęczenie materiału:roll::roll:
Tylko blagam Marysiu- nic smiesznego już tu teraz nie pisz, bo ja siedze przed kompem z pyszną sałatką z brokułów...nie daj Bóg, cobym nią opluła monitor:cool3::cool3:...se zrobiłam to se jem- a co:eviltong::eviltong:

OK mogę nic nie mówić, ale się tylko zapytam : czy to taki problem zamontować sobie wycieraczki na monitorze :diabloti: mogą być od "malucha" :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
Ra_dunia do komputera się siada bez niebezpiecznych narzędzi typu herbata :evil_lol:

Renata5 ja też odwiedzę Kubusia o ludzkiej porze:evil_lol:

coście się ciotki takie ludzkie zrobiły :diabloti: dlatego ostatnio takie puchy na nocnej zmianie :eviltong:

Chyba zmęczenie materiału:roll::roll:
Tylko blagam Marysiu- nic smiesznego już tu teraz nie pisz, bo ja siedze przed kompem z pyszną sałatką z brokułów...nie daj Bóg, cobym nią opluła monitor:cool3::cool3:...se zrobiłam to se jem- a co:eviltong::eviltong: