Mysia_ Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 a ja się melduję i znikam, bo jutro muszę wczesniej wstać :oops: więc lece coś zjeść, myć się i do wyrka :cool3: Quote
marysia55 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Mysia_ napisał(a):a ja się melduję i znikam, bo jutro muszę wczesniej wstać :oops: więc lece coś zjeść, myć się i do wyrka :cool3: kolorowych snów :eviltong::eviltong: Quote
marysia55 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 gonia66 napisał(a):Dziękuję Maryś za wszystkie przelewiki:loveu::loveu:- jutro wyskocze gdzies na bazarki- kasa jak znalazł:eviltong::eviltong::eviltong:;););):lol::lol: a SE wyskakuj na te bazarki ale tylko dogomaniackie :diabloti::diabloti: Quote
gonia66 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Mysia_ napisał(a):a ja się melduję i znikam, bo jutro muszę wczesniej wstać :oops: więc lece coś zjeść, myć się i do wyrka :cool3: O tej porze jeść???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Tez bym tak chciala..ale jak bym sobie na taki luxus pozwolila..to bym sie w drzwi niebawem nie zmiescila..a zawsze w nocy jestem glodna jak wilk.... A Ty MYsiu....wsuwasz poźne kolacje i szczuplak jesteś...ech....niech żyje młodość....:loveu::loveu::loveu::loveu: Rozmawialam z Wiosenka wczoraj troszkę...ale już dzis nie mam sil opisywac wszystkiego(nic nowego w zasadzie)..ale moze dziś sama Martusia wejdzie i cos napisze:lol::lol:Ogolnie wszystko jest jak najbardziej OK i Kubus gotowy do adopcji...miejsce trzymam u Wiosenki (poprosilam ze nawet jak Kubus pojedzie niech nikomu nie oddaje miejsca- zaraz znajdziemy koleja bidulę )..niech no tylko ten nasz Kubus znajdzie ten domek...:loveu::loveu:\ Dobranoc cioteczki:loveu::loveu: Dziękuję Maryś za wszystkie przelewiki:loveu::loveu:- jutro wyskocze gdzies na bazarki- kasa jak znalazł:eviltong::eviltong::eviltong:;););):lol::lol: Quote
Lionees Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='marysia55']:crazyeye: co to jakaś zaraza wymiotła ciotki czy 'cuś', tutaj rónież uprzejmie donoszę Goniu że przelew na Kubusia 'poszedwszy':diabloti: Coś mnie Renatka5 troche martwi :roll: na żadnych wspólnych wątkach ją nie widzę:shake: A bo ja dzisiaj jestem baaardzo nocna zmiana,coś jak ciotka Agatka,która być może niedługo tutaj zawita:cool3: Quote
agata51 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Trochę później dzisiaj, ale musiałam odczekać, żeby nie wskoczyć z postem przed Renatkę. Różnica w czasie kolosalna! Skoro Kubuś gotowy do adopcji, to dlaczego w domku dupencji nie grzeje? Nie podoba się? Ludzie, bić mi się o Kubusia, ale już! :mad: Ogłaszany jest? Może trzeba kogoś poprosić? Quote
Negri_2008 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 agata51 napisał(a): Ogłaszany jest? Może trzeba kogoś poprosić? Ja pyknęłam trochę ogłoszeń ale to chyba za mało :shake: no i jak nigdy melduję się na późniejszej zmianie :evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: cooooooo , a gdzie dzienna zmiana , chyba będę musiała sie wam dobrać do d****** :mad::mad: to jest niedopuszczalne zaniedbanie. Do spowiedzi ciotki :diabloti::diabloti: Quote
Bjuta Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 To ja się melduję jako zmiana nijaka - nieprzypisana do żadnej pory! Quote
Lionees Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='marysia55']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cooooooo , a gdzie dzienna zmiana , chyba będę musiała sie wam dobrać do d****** :mad::mad: to jest niedopuszczalne zaniedbanie. Do spowiedzi ciotki :diabloti::diabloti: Oj,to by było ciekawe i warte obejrzenia:diabloti: Quote
Lionees Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 marysia55 napisał(a):nie wiem czy bys myslała tak samo gdyby chodziło to Twoją d*****ę :diabloti::diabloti: Oj Marysiu,Marysiu:cool3:..propozycja warta rozpatrzenia:diabloti: Quote
Lionees Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Bjuta']To ja się melduję jako zmiana nijaka - nieprzypisana do żadnej pory! Bardzo fajna zmiana,taka,że tak powiem-elastyczna:evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Renata5 napisał(a):Oj,to by było ciekawe i warte obejrzenia:diabloti: nie wiem czy bys myslała tak samo gdyby chodziło to Twoją d*****ę :diabloti::diabloti: Quote
gonia66 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 No ja oczywiscie tez jestem tylko dzis zajeta roznymi innymi *******ami:razz::razz:Pewnie posiedzę tu troszkę A i melduje uprzejmie wplatę od cioteczki kolejnej prymuski- Marysi- 30 zł (na konto Tobisia tez wpłynęła "daninka")...no to moge chyba zaczynac jakieś zakupowe szalenstwa..."parę groszy" sie w koncuu uzbieralo:eviltong::eviltong: Quote
gonia66 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 gonia66 napisał(a):No ja oczywiscie tez jestem tylko dzis zajeta roznymi innymi *******ami:razz::razz:Pewnie posiedzę tu troszkę :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ależ to forum nasze kulturalne- nawet nie wiedzialam:eviltong::eviltong:...napisalam słow "w całości" a tu tak pięknie mnie zagwiazdkowało...aż mi sie wstyd zrobiło, że niecenzuralne słowa piszę:oops::oops: Quote
gonia66 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Jezu...dziewczyny...blagam...nie zabijcie mnie....ale nie moge..muszę tu zaalarmować, bo jak nie tu u najukochanszych ciotek, to gdzie????SYTUACJA JEST ALARMOWA NAPRAWDE...MARTWIE SIĘ, ZEBY NIE POWTORZYLA SIE SYTUACJA TAK JAK Z BOBISIEM:-(:-(:-( Zajrzuyjcie tu i podpowiedzcie chociaz co robic bo idzie kociokwiku dostac..a wątek jakoś tak...no...jakos nie trzyma sie ładu ni składu... http://www.dogomania.pl/forum/f28/duzy-stary-martwy-ariel-mocno-zagrozony-uspieniem-132971/index14.html#post12331892 Ja wiem ze Wy jestescie juz wszedzie gdzie to mozliwe...i nie smiem nawet prosic o kase..(sama już po prostu nie mam z czego)...ale przyszla mi taka mysl...:oops::oops::oops:ja nawet nie wiem czy wypada mi ja napisac..ale musze... czy moglabym z kubusiowego konta "ukraść" 12 zł na wyróżnienie aukcji tego psiaka????Jego godziny są naprawde policzone..zapisany w kolejce do uspienia..:-(:-(moze akurat Allegor cos da??A moze macie jakies inne dobre pomysly..pies jest taki cudny......:-(:-( Kubusiu...najmocniej Cię przepraszam za tego offa..ale nie umiem inaczej....Ty wiesz ze bardzo Cie kochamy tu wszystkie...ale te biedy....no jak tu przejść..??? Quote
gonia66 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 DZiekuję cioteczko Negri:loveu::loveu:Poczekamy na resztę cioteczek i Ich głos, bo ja to nawet nie wiem, czy takie "chwyty" z jakim ja wyskoczylam są w ogole stosowane....być może wyrwałam sie jak "filip z konopii" z tym pomyslem- zdaję sobie sprawę:oops::oops:ale "kto nie ryzykuje- ten podobno nie żyje"..a ja chce zyc i chce zeby Ariel tez mógł żyć:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Negri_2008']Ja jestem ZA tym pomysłem.:nerwy: ja tez jestem jak najbardziej za :thumbs: Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 agata51 napisał(a):Bierz te 12 zł i już! Kubuś nawet nie zauważy! :evil_lol: oczywiście :evil_lol: przecież on nie księgowy :cool3::cool3: Quote
agata51 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Bierz te 12 zł i już! Kubuś nawet nie zauważy! :evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Dobra cioteczki...jest juz nas 4 więc skradnę te 12 zł...w razie czego- to reszta cioteczek będzie bila nas 4:loveu::loveu:ZAwsze to lżej znieść razy:lol::lol:Kto wie...moze to pomoże staruszkowi?? Bardzo Wam dziękuję moje "prawe ręce" księgowe..co ja bym bez was ciotki robiła w domu...??jedno jest pewne- już dawno bym spała:eviltong::eviltong::eviltong:Ale co to za zycie na śpiąco.....:p Quote
agata51 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Cioteczki, zajrzyjcie, proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bumerang-mix-wyzel-sznaucer-6-lat-w-schronisku-czy-wystarczy-znalezc-dom-136526/index2.html Przepraszam, Kubusiu. Quote
gonia66 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='agata51']Cioteczki, zajrzyjcie, proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bumerang-mix-wyzel-sznaucer-6-lat-w-schronisku-czy-wystarczy-znalezc-dom-136526/index2.html Przepraszam, Kubusiu. Agatko..zaraz zaglądam..ale ...co Ty robisz takim bladym świtem tutaj???:crazyeye: Quote
agata51 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 gonia66 napisał(a):Agatko..zaraz zaglądam..ale ...co Ty robisz takim bladym świtem tutaj???:crazyeye: Pracuję. Śpię 3-4 godziny na dobę. Już padam na pysk. Oby do poniedziałku! Quote
Recommended Posts