Negri_2008 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Negri_2008 napisał(a):Pierwsze nieśmiałe ogłoszenia dla Kuby: :lol: alegartka.pl eoferty.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org ( w akceptacji) 4łapy.pl dorobiłam troche ogłoszeń na: kupiepsa.pl przygarnij.pl zoonet.pl cafeanimal.pl adopcjapsa.pl byłoby więcej, ale z kilku stron mnie cały czas wywala :angryy: Kuba nie ma allegro, a przydałoby się takowe :cool3: jest chyba najskuteczniejsze. Ja nie umiem wystawiać aukcji :oops: Kto może? Quote
__Lara Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Cioteczki, potrzebna pomoc, a mało osób na wątku :( psiak zastraszony całkowicie... przepraszam za off.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/ Quote
gonia66 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Negri_2008 napisał(a):dorobiłam troche ogłoszeń na: kupiepsa.pl przygarnij.pl zoonet.pl cafeanimal.pl adopcjapsa.pl byłoby więcej, ale z kilku stron mnie cały czas wywala :angryy: Kuba nie ma allegro, a przydałoby się takowe :cool3: jest chyba najskuteczniejsze. Ja nie umiem wystawiać aukcji :oops: Kto może?Może poprosimy cioteczke Isadorę??Ona jest super w "te klocki"..Lara też to super robi, ale nie zaproponowala pomocy wiec może nie ma teraz czasu????Myślę, że możemu i powinniśmy zapłacić z kubusiowej skarpetki za wyróżnieie - prawda????Tekst właściwie mamy na pierwszej- majqa ułożyła i myślę, że może być po małych poprawkach.... Czy ma któraś z Was lepszy pomysł????ale pamiętam, że chyba tu wlasnie Isadora proponowala pomoc w razie potrzeby... Quote
gonia66 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='Isadora7']gonia66 jestem :) Nie mam w tej chwili pomysłu, ale... wiesz jak moge pomóc i jak przyjdzie coś do głowy to słucham propozycji. Jak mi wpadnie pomysł to rzucę na szalę. Hihihih..nawet nie myślalm, że mam taka dobrą pamięc:multi::multi::multi::multi:(to było w lutym!!!!!:crazyeye::crazyeye:-sama jestem w szoku;)) Jeszcze Klauduś oferowala pomoc w ogłoszeniach..:lol::lol::lol: Quote
gonia66 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 No...i jak expres..gonia napisała, a cioteczka Isadorka w tempie kosmicznym odpowiedziala...i jak sie domyślacie oczywiście- że zrobi allegro Kubusiowi, a ja Jej wyślę pieniążki za wyróżnienie:lol::lol::lol: Quote
gonia66 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Witamy cioteczke Błyskawicę- Isadorkę:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 gonia66 napisał(a):Witamy cioteczke Błyskawicę- Isadorkę:loveu::loveu: przecież mówiłam , że na dogomanii działają tzw. "lotne brygady":evil_lol::evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Isadora7 napisał(a):Tymczasem SE znaczę. Witamy, witamy ...ale to dogo jest małe :evil_lol: Quote
Lionees Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Negri_2008 napisał(a):Witamy, witamy ...ale to dogo jest małe :evil_lol: No nie?....góra z górą sie nie zejdzie,a człowiek z człowiekiem zawsze:cool3: Quote
gonia66 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 marysia55 napisał(a):przecież mówiłam , że na dogomanii działają tzw. "lotne brygady":evil_lol::evil_lol: HAhaha..no jasne...a zresztą co to polatać troszke dla Aniołow???ZAuważyłam, że sporawo sie tu Takowych Anielic "pałęta" na dogo....normalnie gdyby nie fakty o ktorych tu czytamy- czulabym sie jak w niebie...ale jak tylko się tak wlasnie poczuję...spadam na pysk..czytając kolejny...nowy wątek:razz::razz:no...ale gdyby nie te Anioły, to ja po pierwszej przeczytanej historii spylałabym " na trzecie drzewo"..i więcej tu nawet nie spoglądała...a tak....to ciągle jestem i nie mogę się jakoś odkleić od Was kochane cioteczki:lol::lol::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='gonia66']HAhaha..no jasne...a zresztą co to polatać troszke dla Aniołow???ZAuważyłam, że sporawo sie tu Takowych Anielic "pałęta" na dogo....normalnie gdyby nie fakty o ktorych tu czytamy- czulabym sie jak w niebie...ale jak tylko się tak wlasnie poczuję...spadam na pysk..czytając kolejny...nowy wątek:razz::razz:no...ale gdyby nie te Anioły, to ja po pierwszej przeczytanej historii spylałabym " na trzecie drzewo"..i więcej tu nawet nie spoglądała...a tak....to ciągle jestem i nie mogę się jakoś odkleić od Was kochane cioteczki:lol::lol::loveu::loveu: Gonia bo to jest tzw, nałóg , ale to jest jedyny nałóg w życiu z którego nie należy się leczyć :evil_lol::evil_lol: bo to leczenie może ci zaszkodzić :diabloti: Quote
gonia66 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 marysia55 napisał(a):Gonia bo to jest tzw, nałóg , ale to jest jedyny nałóg w życiu z którego nie należy się leczyć :evil_lol::evil_lol: bo to leczenie może ci zaszkodzić :diabloti: Toteż właśnie wiem i nawet nie próbuję tego robić..a co...z wszystkich nałogów mam rezygnować już>>???nie ma tak nie ma....:eviltong::eviltong:marysiu...a zajrzysz na wątek "żony" Bobisia - Kładki?????TAm znów pomoc potrzebna...:oops::oops::oops: Quote
gonia66 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 TAk w ogóle to bardzo prosze i serdecznie zapraszam wszystkie "tutejsze" Anioły na wątek Kladeczki..jest już dla Niej dom...Bobiś nie zdążył...ale może zrobił dla Niej miejsce...??DT jest, nawet transport ewentualny jest...ale niestety nie ma wystarczającej kasy..więc każde 5 zł to skarb.....Jeśli któraś cioteczka będzie taka dobra...to pliiisssssssssssssss:loveu::loveu::loveu::loveu:(zresztą każda pomoc mile widziana):lol: Quote
gonia66 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Tu jest wątek "babci".... http://www.dogomania.pl/forum/f28/przez-4-lata-ciagly-widok-zza-krat-9-letnia-kladka-potrzebuje-milosci-ilawa-133585/ Quote
marysia55 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='gonia66']Tu jest wątek "babci".... http://www.dogomania.pl/forum/f28/przez-4-lata-ciagly-widok-zza-krat-9-letnia-kladka-potrzebuje-milosci-ilawa-133585/ melduje posłusznie, że zadanie wykonane :diabloti::diabloti: Quote
gonia66 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 marysia55 napisał(a):melduje posłusznie, że zadanie wykonane :diabloti::diabloti: Wiem wiem....:loveu::loveu::loveu:No!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:;)Aż Ty ciotko niezawodna- nosem sie podpierasz juz pewnie, ale rozkaz to rozkaz-:lol::lol:I tak ma być:eviltong::eviltong::eviltong: Dziękuje i zapraszam kolejne kubusiowe cioteczki:loveu::loveu: DZiś widzialam takiego podobnego piska do Kubusia...biegal samotnie obok mojego domu- ale wyglada na zadbanego- wiec jak znam życie, to po prostu wyszedł sobie na spacer "po wiosce"- a co:lol::lol:Ale od razu za Kubusiem zatęskniłam tak jakoś....:roll::roll: Quote
agata51 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 I ja się zameldowałam na wątku Kładki. Kubusiu, mizianko od ciotki. Piesku, chociaż ty szurnij do domku, bo ciotka z torbami pójdzie. Quote
gonia66 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='agata51']I ja się zameldowałam na wątku Kładki. Kubusiu, mizianko od ciotki. Piesku, chociaż ty szurnij do domku, bo ciotka z torbami pójdzie. Ok Agaciu...jak to dobrze, że noc jest długalaśna....jak Ty to robisz nie wiem....ale wiem, że jesteś i za to Ci dziękuję...a teraz pewnie odsypiasz w najlepsze nocne wędrówki i obchód ratowniczy:loveu::loveu::loveu: No ale wlaśnie właśnie..Kubuś....Ty już tam zaczynaj śnić o domku jakimś...będzie niebawem piękne Allegro, troszkę ogłoszeń już masz..ja nie umiem robic...ale słuchajcie..może gdzieś są płatne ogłoszenia...???Jeśli tak, to kasę mamy dla Kubusia i napiszcie w razie potrzeby- w końcu wlasnie na takie okazje mamy te "nadprogramowe" fundusze..a ważne jest chyba jak najwięcej ogłoszeń...Do jakiejś gazety codziennej by sie przydały....:lol::lol: Quote
agata51 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 E tam, odsypiam! O 9. byłam już wstana. Mam pilną robotę. Od ogłoszeń są Brysio, Isadora7, Marinka - szatany nie kobity! :evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='agata51']Kubusiu, mizianko od ciotki. Piesku, chociaż ty szurnij do domku, bo ciotka z torbami pójdzie. Kubus Ty lepiej posłuchaj cioteczki agatki dla własnego dobra pieseczku ,a o jej pójściu z torbami zapomnij nie grozi jej to ( tylko cię straszy :diabloti:):evil_lol::evil_lol: ciotka agatka51 chyba cię znalazłam na NK :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
gonia66 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 marysia55 napisał(a):Kubus Ty lepiej posłuchaj cioteczki agatki dla własnego dobra pieseczku ,a o jej pójściu z torbami zapomnij nie grozi jej to ( tylko cię straszy :diabloti:):evil_lol::evil_lol: ciotka agatka51 chyba cię znalazłam na NK :eviltong::eviltong::eviltong: No właśnie właśnie.....miał być link od Agatki..a tu....jakaś cisza w tym temacie zapanowala???:mad::mad:MArysiu....cciiiiii..Ty już wiesz co:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
agata51 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Mówiłam, że kiedyś córka mnie zarejstrowała, ale jakoś nie mam przekonania do NK. W ogóle nie zaglądam. A bo to źle mi z wami? Co tam u mnie słychać? A pójście z torbami jeszcze jak mi grozi! Psy nie chcą iść do domków (chyba za dobrze mają w tych hotelikach) i ciągle podsyłacie nowe bidy! Przysięgam, że nawet na nie nie spojrzę! Quote
Recommended Posts