Negri_2008 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Pierwsze nieśmiałe ogłoszenia dla Kuby: :lol: alegartka.pl eoferty.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org ( w akceptacji) 4łapy.pl Quote
ewatr Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Mysia_ napisał(a):..a ewatr kojaży mi się z imieniem Ewa :eviltong: Bardzo dobrze Ci sie kojarzy Mysiu :eviltong: tym bardziej ze kasa odemnie na maj dopiero własnie poszła netem :lol: Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Mój przelew poszedł w poniedziałek. Powinien zaraz być ;) A Kubulek jako wyjątkowy pies to i na wyjątkowy dom czeka. Quote
agata51 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A ja w papierach mam, że przelew pójdzie w połowie miesiąca. Pierwszy raz w życiu tak zorganizowana jestem! Kubusiu, mizianko! Quote
gonia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Ra_dunia']Mój przelew poszedł w poniedziałek. Powinien zaraz być ;) A Kubulek jako wyjątkowy pies to i na wyjątkowy dom czeka. nO tak oczywiście- Twój przelew Raduniu juz dotarł nawet w poniedziałek(40 zł)- czyli masz super bank:lol::lol: Wróciłam do postów sprzed kilku dni i zauwazylam też, ze nie odnotowałam na wątku wplywu od Marysi55( 30 zł)- bardzo bardzo dziękujemy kochanym cioteczkom za zasilenie konta:lol::lol::multi::loveu::loveu: Obecnia na koncie Kubusiowym, po dokonaniu ostatnich opłat, o których pisałam, mamy dokładnie 222zł:lol::lol: Z tej kwoty- 80 zł jest na puszeczki (wpłacane byly dodatkowo)Nie jest źle, zwłaszcza, że jeszcze kilka cioteczek nie wpłaciło i pewnie niebawem ujrzę ich pieniążki na koncie- bo to solidne cioteczki:loveu::loveu: Quote
Lionees Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A co tu taka cisza:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ciotek dziennych mało,a nocnych w ogóle...ale sie porobiło:shake::cool3: Quote
gonia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 nO JASNE ŻE SĄ NOCNE CIOTKI...tylko mam roboty fulll- a w zasadzie miałam (skończyłam)..no weszłam troszke w odwiedzinki- bo inaczej bym nie zasnęła chyba:roll::roll:Piesy po nocach mi sie śnią...a przed chwilą taki horror przeżyłam, że jeszcze się trzęse...moja Ciapucha zasnęła sobie w swoim posłanku pod grzejniczkiem...długo jej nie słyszałam i w końcu ie...dotykam ją(bo już nie slyszy prawei)..ciepła...ale sie nie rusza...mocniej...zero odzewu...szrpię..zaczęłam krzyczeć(obudziłam Zuzię)..i już pewna, że ....(nawet nie chcę :-(:-(:-(pisać)...patrże..a ona leniwie sobie lepek podnosi i patrzy na mnie zaspana i merda ogonkiem:razz::razz::razz::loveu::loveu::multi::multi::multi:...myślałam, że jej wleję w dooopsko normalnie...z tych nerwów tak sie rozwyłam, że siedze cała zasmarkana...:roll::roll::roll:a serce mi wali jak durne....a Ciapunia przyszła na głaski i poszła dalej kimać(tam ma cipelutko- bo dziś sobie podgrzewamy):lol::lol::lol: Quote
Lionees Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Mysia_ napisał(a):ja jestem :evil_lol::razz: No,to mi sie podoba:loveu: Widzę jeszcze zielone swiatełka u niektórych ciotek nocnych,może sie pojawią u Kubunia?:razz::mad: Quote
Lionees Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 O Goniu ja tez sie tak kiedyś wystrachałam jak mój Prysio usnął tak mocno...sama mało sie nie wybrałam na tamten swiat:cool1::razz: Quote
gonia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Renata5 napisał(a):O Goniu ja tez sie tak kiedyś wystrachałam jak mój Prysio usnął tak mocno...sama mało sie nie wybrałam na tamten swiat:cool1::razz: No ja nie mialam pojęcia, że można tak twardo zasnąc...już bywało, że spała dośc mocno..ale bez przesady..ruszam...szarpię....jeszcze mi sie płacze jak sobie przypomne i pomyślę....:placz::placz: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Goniu współczuję, też bym się pewnie nieźle zestresowała :roll: Moje psiska są akurat bardzo czujne, robię jeden krok, a one juz głowy w górze mają (i wcale nie chodzę jak słoń:eviltong:), Kaja jest ślepaczek, ale za to jaki słuch ma :cool3: Quote
Negri_2008 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 gonia66 napisał(a):długo jej nie słyszałam i w końcu ie...dotykam ją(bo już nie slyszy prawei)..ciepła...ale sie nie rusza...mocniej...zero odzewu...szrpię..zaczęłam krzyczeć(obudziłam Zuzię)..i już pewna, że ....(nawet nie chcę :-(:-(:-(pisać)...:lol::lol::lol: znam to i ja............ kiedyś, gdy spojrzałam na mojego staruszeczka jak spał zauważyłam, że....nie oddycha :nerwy: Wpatrywalam się w niego długo , czując powoli jak wszystko we mnie umiera :shake:. Patrzę i patrzę a on nie oddycha. Zebrałam się na odwagę i położyłam dłoń na jego boku a on....podniósł łeb i popatrzył na mnie wzrokiem w typie: "no, czego chcesz? :mad:" Poprostu zasnąl sobie wyjątkowo spokojnie :loveu: Dziwnym zbiegiem okoliczności, chyba poprzedniego dnia rozmawiałam o nim z moimi rodziacami i powiedzieli mniej więcej tak: "wiesz, On już jest w takim wieku ( 14 lat) że w każdej chwili musisz liczyć się z tym, że on.....:placz::placz::placz: Quote
Izis Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Kurcze chyba wszyscy mamy podobnie. Jak mój 13-latek Daichi śpi za spokojnie to też łapię się na tym, że się wpatruję czy aby na pewno oddycha... I chociaż kondycję jak na swój wiek ma dobrą to w człowieku jakiś taki strach się czai, że to ten czas powoli i nieubłaganie się zbliża.... Quote
Negri_2008 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Izis napisał(a):Kurcze chyba wszyscy mamy podobnie. Jak mój 13-latek Daichi śpi za spokojnie to też łapię się na tym, że się wpatruję czy aby na pewno oddycha... I chociaż kondycję jak na swój wiek ma dobrą to w człowieku jakiś taki strach się czai, że to ten czas powoli i nieubłaganie się zbliża.... mój starzyk też jest w super formie. Gdy żebrze przy stole :oops: albo prosi o spacer wygląda wręcz jak szczeniak. Ale ...czasami...w jego..oczach...widzę to... brrrrrr, sorry za off ;) Goniu, zajrzyj w swój zeszyt w wolnej chwili i potwierdź plese, że za maj nie muszę wpłacać dla Kubusia pieniąchów, bo już guuuuuupia się robię od tych przelewów :-? Quote
gonia66 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Negri_2008 napisał(a): Goniu, zajrzyj w swój zeszyt w wolnej chwili i potwierdź plese, że za maj nie muszę wpłacać dla Kubusia pieniąchów, bo już guuuuuupia się robię od tych przelewów :-? Negri...nie muszę zaglądać..Ciebie to zapamiętałam....dwa razy w ubiegłym miesiącu z rozpędu wpłaciłaś pieniążki- więc ten miesiąc odpoczywasz:lol::lol: A jeśli chodzi o strachi o staruszki..nawet nie chcę pisać i myślęc...kiedy przychodzą takie myśli- szybko je oddalam...ale wczoraj wszystkie razem do kupy wróciły...wwwrrrr....strasznie mnie to rozwaliło...:-(:-( Quote
Lionees Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ja mam 3, 14-letnie staruszki.Jak one mi zaczną kiedyś odchodzić,to...:flaming::placz: Quote
Negri_2008 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Cioteczki od staruszków - nie ma innej rady jak cieszyć się każdym dniem spędzonym z naszymi psami. Dbajmy też o to, aby ich każdy dzień spędzony z nami był jak najlepszy :loveu: Quote
gonia66 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Negri_2008 napisał(a):Cioteczki od staruszków - nie ma innej rady jak cieszyć się każdym dniem spędzonym z naszymi psami. Dbajmy też o to, aby ich każdy dzień spędzony z nami był jak najlepszy :loveu: Wet mi kiedyś powiedział, że jamnik przy dobrych układach moze żyć nawet do 18 lat:roll::roll:JA mialabym jeszcze w zanadrzu z 5 lat (ciągle jej odejmuję lata)...ale to i tak malutko..teraz czas tak szybko biegnie...:razz::razz: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 a nocne cioteczki gdzie? :cool3: Moja Kajucha czasami tak dziwnie śpi, że wydaje mi się, że nie oddycha, ale naszczeście w jej przypadku kiedy tylko się odezwę to podnosi głowę....;) Goniu mam prośbę :eviltong: Cięzko mi wyłapywac wszystkie wpłaty, ktore pojawiaja się w tekście, czasem tu nie zajżę i potem się gubię, czy dałabyś rade wszystko zebrać do kupy? :cool3: Quote
Lionees Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Mysia_ napisał(a):a nocne cioteczki gdzie? :cool3: Ano są...znaczy sie-jestem:razz: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Renata5 napisał(a):Ano są...znaczy sie-jestem:razz: :loveu::loveu::loveu: gonia też już się pojawiła :evil_lol::loveu: Quote
marysia55 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 nocna ciotka sie melduje, czytam o tym co piszecie :roll: ale jesli chodzi o sen mojego 12-sto letniego psa o wdzięcznym imieniu Sasza :diabloti: to ja nie mam bogu dzieki takiego problemu. Gdy Sasza spi to cały dom go słyszy tak chrapie, jest w te klocki lepszy jak mój mąż. zawsze powtarzam , że pies jest odbiciem pana :evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Mysia_ napisał(a): Goniu mam prośbę :eviltong: Cięzko mi wyłapywac wszystkie wpłaty, ktore pojawiaja się w tekście, czasem tu nie zajżę i potem się gubię, czy dałabyś rade wszystko zebrać do kupy? :cool3: Do kupy- to znaczy jak??Ja podaję na bieżąco(tzn bardzo sie staram na bieżąco:oops:), kto, kiedy i ile wpłacił i podaję też co jakiś czas aktualny stan konta Kubusia.No bo tu już każda cioteczka wplacała kilka razy (od momentu umieszczenia Kubusia u Wiosny- juz 3 razy płaciłam za hotel) i teraz zbuerać wszystko i wypisawać- to strasznie duzo roboty:razz:MAm wprawdzie w swoim zeszycie wszystko= ale tego jest naprawdę dużo...Nie wystarcza tak??Bo jeśli nie, to ja jakoś sobie nie wyobrazam robić od początku- kto kiedy i ile...no, ale jeśli ktoś tego właśnie sobie zażyczy...będe zmuszona....:cool3: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 hmmm... jakby to opisać :evil_lol: chodzi mi o takie wyszczególnione listy :eviltong: bo ja czasami naprawde nie mam czasu czytać wszystkiego :oops: albo mam problemy z czytaniem tekstu ze zrozumieniem, to czasem mi się zdarza po ciezkich dniach :eviltong: wiesz coś w stylu... xx zł - nick xxx zł - nick :eviltong: Quote
Recommended Posts