Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
..a ewatr kojaży mi się z imieniem Ewa :eviltong:

Bardzo dobrze Ci sie kojarzy Mysiu :eviltong:
tym bardziej ze kasa odemnie na maj dopiero własnie poszła netem :lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Mój przelew poszedł w poniedziałek. Powinien zaraz być ;)
A Kubulek jako wyjątkowy pies to i na wyjątkowy dom czeka.
nO tak oczywiście- Twój przelew Raduniu juz dotarł nawet w poniedziałek(40 zł)- czyli masz super bank:lol::lol:
Wróciłam do postów sprzed kilku dni i zauwazylam też, ze nie odnotowałam na wątku wplywu od Marysi55( 30 zł)- bardzo bardzo dziękujemy kochanym cioteczkom za zasilenie konta:lol::lol::multi::loveu::loveu:
Obecnia na koncie Kubusiowym, po dokonaniu ostatnich opłat, o których pisałam, mamy dokładnie 222zł:lol::lol:
Z tej kwoty- 80 zł jest na puszeczki (wpłacane byly dodatkowo)Nie jest źle, zwłaszcza, że jeszcze kilka cioteczek nie wpłaciło i pewnie niebawem ujrzę ich pieniążki na koncie- bo to solidne cioteczki:loveu::loveu:

Posted

nO JASNE ŻE SĄ NOCNE CIOTKI...tylko mam roboty fulll- a w zasadzie miałam (skończyłam)..no weszłam troszke w odwiedzinki- bo inaczej bym nie zasnęła chyba:roll::roll:Piesy po nocach mi sie śnią...a przed chwilą taki horror przeżyłam, że jeszcze się trzęse...moja Ciapucha zasnęła sobie w swoim posłanku pod grzejniczkiem...długo jej nie słyszałam i w końcu ie...dotykam ją(bo już nie slyszy prawei)..ciepła...ale sie nie rusza...mocniej...zero odzewu...szrpię..zaczęłam krzyczeć(obudziłam Zuzię)..i już pewna, że ....(nawet nie chcę :-(:-(:-(pisać)...patrże..a ona leniwie sobie lepek podnosi i patrzy na mnie zaspana i merda ogonkiem:razz::razz::razz::loveu::loveu::multi::multi::multi:...myślałam, że jej wleję w dooopsko normalnie...z tych nerwów tak sie rozwyłam, że siedze cała zasmarkana...:roll::roll::roll:a serce mi wali jak durne....a Ciapunia przyszła na głaski i poszła dalej kimać(tam ma cipelutko- bo dziś sobie podgrzewamy):lol::lol::lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
ja jestem :evil_lol::razz:

No,to mi sie podoba:loveu:
Widzę jeszcze zielone swiatełka u niektórych ciotek nocnych,może sie pojawią u Kubunia?:razz::mad:

Posted

Renata5 napisał(a):
O Goniu ja tez sie tak kiedyś wystrachałam jak mój Prysio usnął tak mocno...sama mało sie nie wybrałam na tamten swiat:cool1::razz:

No ja nie mialam pojęcia, że można tak twardo zasnąc...już bywało, że spała dośc mocno..ale bez przesady..ruszam...szarpię....jeszcze mi sie płacze jak sobie przypomne i pomyślę....:placz::placz:

Posted

Goniu współczuję, też bym się pewnie nieźle zestresowała :roll: Moje psiska są akurat bardzo czujne, robię jeden krok, a one juz głowy w górze mają (i wcale nie chodzę jak słoń:eviltong:), Kaja jest ślepaczek, ale za to jaki słuch ma :cool3:

Posted

gonia66 napisał(a):
długo jej nie słyszałam i w końcu ie...dotykam ją(bo już nie slyszy prawei)..ciepła...ale sie nie rusza...mocniej...zero odzewu...szrpię..zaczęłam krzyczeć(obudziłam Zuzię)..i już pewna, że ....(nawet nie chcę :-(:-(:-(pisać)...:lol::lol::lol:

znam to i ja............
kiedyś, gdy spojrzałam na mojego staruszeczka jak spał zauważyłam, że....nie oddycha :nerwy:
Wpatrywalam się w niego długo , czując powoli jak wszystko we mnie umiera :shake:.
Patrzę i patrzę a on nie oddycha. Zebrałam się na odwagę i położyłam dłoń na jego boku a on....podniósł łeb i popatrzył na mnie wzrokiem w typie: "no, czego chcesz? :mad:"
Poprostu zasnąl sobie wyjątkowo spokojnie :loveu:

Dziwnym zbiegiem okoliczności, chyba poprzedniego dnia rozmawiałam o nim z moimi rodziacami i powiedzieli mniej więcej tak: "wiesz, On już jest w takim wieku ( 14 lat) że w każdej chwili musisz liczyć się z tym, że on.....:placz::placz::placz:

Posted

Kurcze chyba wszyscy mamy podobnie. Jak mój 13-latek Daichi śpi za spokojnie to też łapię się na tym, że się wpatruję czy aby na pewno oddycha... I chociaż kondycję jak na swój wiek ma dobrą to w człowieku jakiś taki strach się czai, że to ten czas powoli i nieubłaganie się zbliża....

Posted

Izis napisał(a):
Kurcze chyba wszyscy mamy podobnie. Jak mój 13-latek Daichi śpi za spokojnie to też łapię się na tym, że się wpatruję czy aby na pewno oddycha... I chociaż kondycję jak na swój wiek ma dobrą to w człowieku jakiś taki strach się czai, że to ten czas powoli i nieubłaganie się zbliża....

mój starzyk też jest w super formie. Gdy żebrze przy stole :oops: albo prosi o spacer wygląda wręcz jak szczeniak.
Ale ...czasami...w jego..oczach...widzę to...

brrrrrr,
sorry za off ;)

Goniu, zajrzyj w swój zeszyt w wolnej chwili i potwierdź plese, że za maj nie muszę wpłacać dla Kubusia pieniąchów, bo już guuuuuupia się robię od tych przelewów :-?

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Goniu, zajrzyj w swój zeszyt w wolnej chwili i potwierdź plese, że za maj nie muszę wpłacać dla Kubusia pieniąchów, bo już guuuuuupia się robię od tych przelewów :-?

Negri...nie muszę zaglądać..Ciebie to zapamiętałam....dwa razy w ubiegłym miesiącu z rozpędu wpłaciłaś pieniążki- więc ten miesiąc odpoczywasz:lol::lol:
A jeśli chodzi o strachi o staruszki..nawet nie chcę pisać i myślęc...kiedy przychodzą takie myśli- szybko je oddalam...ale wczoraj wszystkie razem do kupy wróciły...wwwrrrr....strasznie mnie to rozwaliło...:-(:-(

Posted

Cioteczki od staruszków - nie ma innej rady jak cieszyć się każdym dniem spędzonym z naszymi psami.
Dbajmy też o to, aby ich każdy dzień spędzony z nami był jak najlepszy :loveu:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Cioteczki od staruszków - nie ma innej rady jak cieszyć się każdym dniem spędzonym z naszymi psami.
Dbajmy też o to, aby ich każdy dzień spędzony z nami był jak najlepszy :loveu:

Wet mi kiedyś powiedział, że jamnik przy dobrych układach moze żyć nawet do 18 lat:roll::roll:JA mialabym jeszcze w zanadrzu z 5 lat (ciągle jej odejmuję lata)...ale to i tak malutko..teraz czas tak szybko biegnie...:razz::razz:

Posted

a nocne cioteczki gdzie? :cool3:
Moja Kajucha czasami tak dziwnie śpi, że wydaje mi się, że nie oddycha, ale naszczeście w jej przypadku kiedy tylko się odezwę to podnosi głowę....;)
Goniu mam prośbę :eviltong: Cięzko mi wyłapywac wszystkie wpłaty, ktore pojawiaja się w tekście, czasem tu nie zajżę i potem się gubię, czy dałabyś rade wszystko zebrać do kupy? :cool3:

Posted

nocna ciotka sie melduje, czytam o tym co piszecie :roll: ale jesli chodzi o sen mojego 12-sto letniego psa o wdzięcznym imieniu Sasza :diabloti: to ja nie mam bogu dzieki takiego problemu. Gdy Sasza spi to cały dom go słyszy tak chrapie, jest w te klocki lepszy jak mój mąż. zawsze powtarzam , że pies jest odbiciem pana :evil_lol::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):

Goniu mam prośbę :eviltong: Cięzko mi wyłapywac wszystkie wpłaty, ktore pojawiaja się w tekście, czasem tu nie zajżę i potem się gubię, czy dałabyś rade wszystko zebrać do kupy? :cool3:

Do kupy- to znaczy jak??Ja podaję na bieżąco(tzn bardzo sie staram na bieżąco:oops:), kto, kiedy i ile wpłacił i podaję też co jakiś czas aktualny stan konta Kubusia.No bo tu już każda cioteczka wplacała kilka razy (od momentu umieszczenia Kubusia u Wiosny- juz 3 razy płaciłam za hotel) i teraz zbuerać wszystko i wypisawać- to strasznie duzo roboty:razz:MAm wprawdzie w swoim zeszycie wszystko= ale tego jest naprawdę dużo...Nie wystarcza tak??Bo jeśli nie, to ja jakoś sobie nie wyobrazam robić od początku- kto kiedy i ile...no, ale jeśli ktoś tego właśnie sobie zażyczy...będe zmuszona....:cool3:

Posted

hmmm... jakby to opisać :evil_lol: chodzi mi o takie wyszczególnione listy :eviltong: bo ja czasami naprawde nie mam czasu czytać wszystkiego :oops: albo mam problemy z czytaniem tekstu ze zrozumieniem, to czasem mi się zdarza po ciezkich dniach :eviltong:

wiesz coś w stylu...
xx zł - nick
xxx zł - nick

:eviltong: