Mysia_ Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Renata5 napisał(a):Tak się tylko pytałam o wagę bo na zdjęciach to taki średniaczek jest. A inne nocne ciotki już śpią:roll::cool3: bo Kubuś to jest średniak... tak koło 25kg chyba moze ważyć... :roll: ja poszłam wcześniej (jakoś koło 1) spać, bo jestem znów chora i czuję sie koszmarnie :-( Quote
kometa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 wieksszosc tabl na odrobaczenie to koszt 1 tabl za 5-6 zł, a 1 tabl na 10 kg. Quote
Ra_dunia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 co do tabletek się nie wypowiem. Ale na kleszcze Kube należy stanowczo zabezpieczyć. Przy kropelkach ponoć kleszcze mogą się wczepiać, ale potem odpadają... ja po zakropieniu swojego i tak musiałam mu kleszcze wyciągać :shake: więc dodatkowo zakupiliśmy obrożę preventica - na szczęście od tego czasu mamy spokój. Poza tym taka obroża dłużej działa ;) więc sądzę, że warto Quote
agata51 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Mysia_']ja poszłam wcześniej (jakoś koło 1) spać, bo jestem znów chora i czuję sie koszmarnie :-( Zdrówka życzymy. A jest ktoś, kto ci herbatkę z maliną poda? Quote
Bjuta Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Mysiu, zdrowiej Kobieto!!! I grzecznie zażywaj lekarstewka! :drinka: Quote
Lionees Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Ra_dunia']co do tabletek się nie wypowiem. Ale na kleszcze Kube należy stanowczo zabezpieczyć. Przy kropelkach ponoć kleszcze mogą się wczepiać, ale potem odpadają... ja po zakropieniu swojego i tak musiałam mu kleszcze wyciągać :shake: więc dodatkowo zakupiliśmy obrożę preventica - na szczęście od tego czasu mamy spokój. Poza tym taka obroża dłużej działa ;) więc sądzę, że warto Mam takie samo zdanie.Obroża działa przez 4 miesiące,tylko trzeba ją mocnawo zapiąc na szyi i co jakiś czas pozaginać,żeby preparat się wydobywał Quote
gonia66 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dziś wpłynęło 30 zł od cioteczki Iwonki R(...) z Białegostoku:loveu::loveu::loveu::loveu:..ale niestety cioteczka nie podała nicka i nie wiem, która to dobra duszyczka (cobym mogła w swoim kajecie odhaczyć i nie nękać za brak płatności:eviltong::eviltong:)..Może się kochana ciotka ujawnić???Plisssss:lol::lol::lol: Ale tak- czy siak- bardzo bardzo dziękujemy za wpłate:loveu::loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Znajomy detektyw obstawia: ewatr :cool1: marysia55:cool1: i zachary :cool1: Prosimy publiczność o odrzucenie dwóch odpowiedzi! Quote
gonia66 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Bjuta']Znajomy detektyw obstawia: ewatr :cool1: marysia55:cool1: i zachary :cool1: Prosimy publiczność o odrzucenie dwóch odpowiedzi! No jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!To zachary:multi::multi::multi::multi::multi:ZApomniałam, że to Iwonka jest:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Mysia_ Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 ja pomimo tego, że nie wiem jak zachary ma na imię to z tych trzech bym ją wybrała :evil_lol: Marysia wiadomo, że ma na imię Marysia :lol: a ewatr kojaży mi się z imieniem Ewa :eviltong: A tak w ogóle to nocna zmiana się melduje :cool3: Quote
gonia66 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Jestem i ja:lol:DZiś niestety krótko- jutro na 8.00- dyżur:razz::razz::razz:Ale dziś i tak długo zabawiałam na dogo, wiec czuję się usprawiedliwiona:roll: JUż wiem na pewno, że nieznany darczyńca- to zachary:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Mysia_ napisał(a):ja pomimo tego, że nie wiem jak zachary ma na imię to z tych trzech bym ją wybrała :evil_lol: Marysia wiadomo, że ma na imię Marysia :lol: a ewatr kojaży mi się z imieniem Ewa :eviltong: A tak w ogóle to nocna zmiana się melduje :cool3: a może Marysia na imię Ma Rysia :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
marysia55 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Mysia_ napisał(a):szkoda, że na krótko :roll::eviltong: ja ci nie wystarczę :evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 marysia55 napisał(a):ja ci nie wystarczę :evil_lol::evil_lol: hmmm... no nie wiem nie wiem :eviltong::evil_lol: Ma Ryszardo :evil_lol::diabloti: Quote
Lionees Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 marysia55 napisał(a):ja ci nie wystarczę :evil_lol::evil_lol: I ja?:p:cool3: Quote
Lionees Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='gonia66']Hihihi..mówisz Mysiu- i masz:eviltong::eviltong::eviltong:Jestem...jak Alladyn z lampy:eviltong::eviltong:CZy mogę spełnić jeszcze jakieś Zyczonko???:lol: Gonia,cicho!...Bo jak Mysia sypnie z rękawa życzonkami,to się nie pozbierasz:evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 marysia55 napisał(a):żartowałam tylko :mad::mad::mad::mad: Taaaaaaaaaa...żartowałaś...jasne jasne..pierwsze słowo do dziennika, drugie do śmietnika:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
gonia66 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Hihihi..mówisz Mysiu- i masz:eviltong::eviltong::eviltong:Jestem...jak Alladyn z lampy:eviltong::eviltong:CZy mogę spełnić jeszcze jakieś Zyczonko???:lol: Quote
marysia55 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Mysia_ napisał(a):hmmm... no nie wiem nie wiem :eviltong::evil_lol: Ma Ryszardo :evil_lol::diabloti: żartowałam tylko :mad::mad::mad::mad: Quote
Mysia_ Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 marysia55 napisał(a):żartowałam tylko :mad::mad::mad::mad: widzisz, a ja Ci tak ślepo w każde słowo wierzę :evil_lol: ale te posty skaczą :angryy: Renatko :loveu: Goniu, jakbym miała zacząć wymieniać moje życzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Mysia_ napisał(a): Goniu, jakbym miała zacząć wymieniać moje życzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A nie mówiłam...:cool3::eviltong: Quote
kometa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 coś zero odzewu w sprawie Kubusia...moze trzeba zmodyfikowac opisy?skoro jest tyle osoób to trzeba zaczac intensywniej dzialac w sprawie jego adopcji... Quote
desdemona Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 kurcze, ja to jakiegos pecha mam. nie moglam juz ktorys raz z rzedu wlezc na watek Kubusia, ale w koncu sie udalo i cos mi dogo ciezko chodzi. dzis wysylam przelew:) fotki sa piekne:) juz wczesniej chcialam to napisac, ale nie moglam, niestety. i dzis ogloszenia Kubusiowi porobie i podam do nich linki:) pozdrawiam. Quote
Recommended Posts