Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bobika już z nami nie ma.................:placz::placz::placz:SAtło sie to, czego bałam sie najbardziej-został uśpiony- nie dano mu nawet szansy...a było blisko...:-(:-(JAk tu sie cieszyć i być radosnym???Chyba muszę zrobic sobie jakąś przerwę na dogo, bo zniechęciłam sie tak bardzo, że szok....:placz::placz:

Posted

Goniu, chyba na dogo nie ma takiej osoby, która by się w jakimś momencie sięnie zniechęciła i chciałaby robić sobie z forum przerwę, ale to naprawdę nie ma sensu, bo w międzyczasie możesz pomóc nie jednemu psiakowi ;)

Co do wpłat to jak napisała Gonia, pogubiłam sie z wpisywaniem, więc nie są na pierwszej stronce, ale wszystkie są wpisane w wątku przez Gonię... Przepraszam, ale trochę ostatnio nie daję rady ze wszystkim :oops::-(

Posted

kometa napisał(a):
Przepraszam, moze jestem gapa, ale o jakiego Bobika chodzi...?

Aj wiesz...ja sobie tu troszkę "pojęczałam", bo Bobiś
  • to BYŁ staruszek i szukałam pomocy wszędzie...nie zdążyłam...coż.....:-(:-(
    Dobrze, że udało nam się zdążyć z Kubusiem..a trzeba przynać, że czas też naglił...ale takie cioteczki jak tu..to nie mogą zawieść...i nie zawodzą w żadnej sytuacji i na wielu wątkach..u wielu psiaków...Wy..tu Kochane to takie "pogotowie ratunkowe" jesteście..i za to Wam ogromne dzięki:loveu::loveu:

• Posted

Renata5 napisał(a):
    Jestem raczej nocną zmorą ale wpadnę se w dzień,a co...:diabloti:

skoro sama wiesz, że jesteś wpisana na nocna zmianę to nie pchaj się tutaj w dzień :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

gonia66 napisał(a):
    Dobrze, że udało nam się zdążyć z Kubusiem..a trzeba przynać, że czas też naglił...ale takie cioteczki jak tu..to nie mogą zawieść...i nie zawodzą w żadnej sytuacji i na wielu wątkach..u wielu psiaków...Wy..tu Kochane to takie "pogotowie ratunkowe" jesteście..i za to Wam ogromne dzięki:loveu::loveu:

Gonia ja bym jeszcze dodała,że my to jestesmy jak "lotne brygady" na dogo lub " brygady tygrysa" jak kto woli :diabloti::diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
    Gonia ja bym jeszcze dodała,że my to jestesmy jak "lotne brygady" na dogo lub " brygady tygrysa" jak kto woli :diabloti::diabloti:

Lotne brygady lepiej chyba pasują...:lol::lol:WSzak my jak "motyle" z kwiatka na kwiatek- patrz: z wątku, na wątek:eviltong:
    No i zamiast usiaść na d...e na jednym wesołym wątku i sie napawać radością. to szukamy "przygód"...i zwykle tak sie właśnie kończy to szukanie jak u mnie dziś....:cool3::cool3:
    Ale macie rację..nie poddam się....WYTRWAŁOŚĆ jest cnotą...a wiele tych cnót mi nie pozstałó:eviltong:Trzeba więc pielęgnować, te, które "są dostępne":lol::lol:
    DZiękuję Maryś za poprawę humorku:loveu::loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
    może Renatka się przeniosła? :crazyeye: bo coś jej nie widzę na nocnej zmianie :shake:

To Renatka do mnie zadzwonila z tą okropną wiadomością..przeczytała i już miala na dziś dość...mowila , ze nie wie, czy dziś wejdzie na dogo..ale jak Ja znam- nie wytrzyma...nie Ona..toć to Anioł psi- a Aniołowie się nigdy nie poddaja....:loveu:

Posted

Uciekam spać...dość wrażen na dziś...dobranoc kochane nocne cioteczki- do juterka:loveu::loveu::loveu:
    Kubuniu..mizianeczka od ciotek..choc pewnie nie narzekasz na ich brak- ale od przybytku podobno głowa nie boli- więc pomiziamy..a co:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzienna zmiana się melduje.
    Biedny Bobiś ['], ale teraz już jest szczęśliwy...

Oj tak - psychiczne doły na dogo... chyba książkę by można o tym napisać. Mój ostatni był na początku roku... ciężko było, ale przecież nie można się poddawać. Musimy pomagać - no bo jak nie my, to kto?
    A takie wątki jak ten Kubusiowy pozwalają naładować baterie :)

Posted

gonia66 napisał(a):
    To Renatka do mnie zadzwonila z tą okropną wiadomością..przeczytała i już miala na dziś dość...mowila , ze nie wie, czy dziś wejdzie na dogo..ale jak Ja znam- nie wytrzyma...nie Ona..toć to Anioł psi- a Aniołowie się nigdy nie poddaja....:loveu:

Nie dałam rady wejść w nocy,po prostu padłam,czasami i mi sił brakuje,szczególnie tych psychicznych:shake:
    Ale jestem w dzień:grins:

Posted

marysia55 napisał(a):
    skoro sama wiesz, że jesteś wpisana na nocna zmianę to nie pchaj się tutaj w dzień :diabloti::diabloti::diabloti:

Prawie się oplułam:roflt:

Posted

agata51 napisał(a):
    To i ja się zamelduję u Kubusia. Dlaczego on jeszcze domku nie ma? :mad:

nocna zmiana wchodzi na wątek :evil_lol::evil_lol: a domku nie ma bo wydaje mi sie, że nie ma ogłoszeń, albo mi sie coś popierdzieliło :wallbash: skleroza czasami mnie łapie :diabloti:

Posted

ogłoszonka jakieś ma, ostatnio jedna z cioteczkę robiła mu jakieś z tego co pamiętam :lol::cool3: ale pamięć to ja mam dobrą, ale krótką :diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
    Ja to juz zapierdzielam na dwie zmiany:diabloti:

no to jeszcze musimy znaleźć ci jakąś robotę na trzecią zmianę :evil_lol::evil_lol: i tym sposobem Renatka będzie miała zagospodarowaną całą dobę :diabloti: przeciez spac nie musi, cyborgi nie sypiają :diabloti::diabloti: