ewatr Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Cioteczki prosze zagaldnijcie do mojego podpisu do Mozarta pekaja mu oczy :placz: oszalec juz mozna na to cierpienie :-( Quote
kometa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Przepraszam, moze jestem gapa, ale o jakiego Bobika chodzi...? Quote
gonia66 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Bobika już z nami nie ma.................:placz::placz::placz:SAtło sie to, czego bałam sie najbardziej-został uśpiony- nie dano mu nawet szansy...a było blisko...:-(:-(JAk tu sie cieszyć i być radosnym???Chyba muszę zrobic sobie jakąś przerwę na dogo, bo zniechęciłam sie tak bardzo, że szok....:placz::placz: Quote
Mysia_ Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Goniu, chyba na dogo nie ma takiej osoby, która by się w jakimś momencie sięnie zniechęciła i chciałaby robić sobie z forum przerwę, ale to naprawdę nie ma sensu, bo w międzyczasie możesz pomóc nie jednemu psiakowi ;) Co do wpłat to jak napisała Gonia, pogubiłam sie z wpisywaniem, więc nie są na pierwszej stronce, ale wszystkie są wpisane w wątku przez Gonię... Przepraszam, ale trochę ostatnio nie daję rady ze wszystkim :oops::-( Quote
gonia66 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 kometa napisał(a):Przepraszam, moze jestem gapa, ale o jakiego Bobika chodzi...? Aj wiesz...ja sobie tu troszkę "pojęczałam", bo Bobiś to BYŁ staruszek i szukałam pomocy wszędzie...nie zdążyłam...coż.....:-(:-( Dobrze, że udało nam się zdążyć z Kubusiem..a trzeba przynać, że czas też naglił...ale takie cioteczki jak tu..to nie mogą zawieść...i nie zawodzą w żadnej sytuacji i na wielu wątkach..u wielu psiaków...Wy..tu Kochane to takie "pogotowie ratunkowe" jesteście..i za to Wam ogromne dzięki:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Renata5 napisał(a):Jestem raczej nocną zmorą ale wpadnę se w dzień,a co...:diabloti: skoro sama wiesz, że jesteś wpisana na nocna zmianę to nie pchaj się tutaj w dzień :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
marysia55 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 gonia66 napisał(a):Dobrze, że udało nam się zdążyć z Kubusiem..a trzeba przynać, że czas też naglił...ale takie cioteczki jak tu..to nie mogą zawieść...i nie zawodzą w żadnej sytuacji i na wielu wątkach..u wielu psiaków...Wy..tu Kochane to takie "pogotowie ratunkowe" jesteście..i za to Wam ogromne dzięki:loveu::loveu: Gonia ja bym jeszcze dodała,że my to jestesmy jak "lotne brygady" na dogo lub " brygady tygrysa" jak kto woli :diabloti::diabloti: Quote
gonia66 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 marysia55 napisał(a):Gonia ja bym jeszcze dodała,że my to jestesmy jak "lotne brygady" na dogo lub " brygady tygrysa" jak kto woli :diabloti::diabloti: Lotne brygady lepiej chyba pasują...:lol::lol:WSzak my jak "motyle" z kwiatka na kwiatek- patrz: z wątku, na wątek:eviltong: No i zamiast usiaść na d...e na jednym wesołym wątku i sie napawać radością. to szukamy "przygód"...i zwykle tak sie właśnie kończy to szukanie jak u mnie dziś....:cool3::cool3: Ale macie rację..nie poddam się....WYTRWAŁOŚĆ jest cnotą...a wiele tych cnót mi nie pozstałó:eviltong:Trzeba więc pielęgnować, te, które "są dostępne":lol::lol: DZiękuję Maryś za poprawę humorku:loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 może Renatka się przeniosła? :crazyeye: bo coś jej nie widzę na nocnej zmianie :shake: Quote
gonia66 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Mysia_ napisał(a):może Renatka się przeniosła? :crazyeye: bo coś jej nie widzę na nocnej zmianie :shake: To Renatka do mnie zadzwonila z tą okropną wiadomością..przeczytała i już miala na dziś dość...mowila , ze nie wie, czy dziś wejdzie na dogo..ale jak Ja znam- nie wytrzyma...nie Ona..toć to Anioł psi- a Aniołowie się nigdy nie poddaja....:loveu: Quote
Mysia_ Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 o tak... co do Renatki to sama prawda! :loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Uciekam spać...dość wrażen na dziś...dobranoc kochane nocne cioteczki- do juterka:loveu::loveu::loveu: Kubuniu..mizianeczka od ciotek..choc pewnie nie narzekasz na ich brak- ale od przybytku podobno głowa nie boli- więc pomiziamy..a co:loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ja też sobie pomiziam Kubusia. Tak rzadko tu jestem. Quote
Ra_dunia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Dzienna zmiana się melduje. Biedny Bobiś ['], ale teraz już jest szczęśliwy... Oj tak - psychiczne doły na dogo... chyba książkę by można o tym napisać. Mój ostatni był na początku roku... ciężko było, ale przecież nie można się poddawać. Musimy pomagać - no bo jak nie my, to kto? A takie wątki jak ten Kubusiowy pozwalają naładować baterie :) Quote
Lionees Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 gonia66 napisał(a):To Renatka do mnie zadzwonila z tą okropną wiadomością..przeczytała i już miala na dziś dość...mowila , ze nie wie, czy dziś wejdzie na dogo..ale jak Ja znam- nie wytrzyma...nie Ona..toć to Anioł psi- a Aniołowie się nigdy nie poddaja....:loveu: Nie dałam rady wejść w nocy,po prostu padłam,czasami i mi sił brakuje,szczególnie tych psychicznych:shake: Ale jestem w dzień:grins: Quote
Lionees Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 marysia55 napisał(a):skoro sama wiesz, że jesteś wpisana na nocna zmianę to nie pchaj się tutaj w dzień :diabloti::diabloti::diabloti: Prawie się oplułam:roflt: Quote
agata51 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 To i ja się zamelduję u Kubusia. Dlaczego on jeszcze domku nie ma? :mad: Quote
Negri_2008 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Pomocy :placz: Sunia jest w identycznej sytuacji jak Kubuś. A może w gorszej, bo straciła przyjaciela :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-prosimy-o-dt-dla-niej-135279/ Quote
Ra_dunia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Oj tak... Elza :( Kubusiu, idź szybko do domku, bo Elzunia jest w kolejce do Wiosny, a ty miejsce blokujesz :cool1: Quote
Mysia_ Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Kubuś no nic tylko się z domek pospieszyć, bo widzisz, że koleżanka czeka ;) Quote
marysia55 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 agata51 napisał(a):To i ja się zamelduję u Kubusia. Dlaczego on jeszcze domku nie ma? :mad: nocna zmiana wchodzi na wątek :evil_lol::evil_lol: a domku nie ma bo wydaje mi sie, że nie ma ogłoszeń, albo mi sie coś popierdzieliło :wallbash: skleroza czasami mnie łapie :diabloti: Quote
Mysia_ Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 ogłoszonka jakieś ma, ostatnio jedna z cioteczkę robiła mu jakieś z tego co pamiętam :lol::cool3: ale pamięć to ja mam dobrą, ale krótką :diabloti: Quote
Lionees Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 marysia55 napisał(a):nocna zmiana wchodzi na wątek :evil_lol::evil_lol: Ja to juz zapierdzielam na dwie zmiany:diabloti: Quote
marysia55 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Renata5 napisał(a):Ja to juz zapierdzielam na dwie zmiany:diabloti: no to jeszcze musimy znaleźć ci jakąś robotę na trzecią zmianę :evil_lol::evil_lol: i tym sposobem Renatka będzie miała zagospodarowaną całą dobę :diabloti: przeciez spac nie musi, cyborgi nie sypiają :diabloti::diabloti: Quote
agata51 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Jak to - Kubuś nie ma ogłoszeń?!!!! :mad: Do roboty, cioteczki! Ja mam dobrze, bo nie umiem! :eviltong: Quote
Recommended Posts