Bjuta Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Kubuś pozwala się czesać!!!!!! Wiosno! Ty chyba jesteś Czarodziejką? Quote
gonia66 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 JAk patrze na te fotki to...no kurde...to nie ten sam Kubuś....to zupelnie inny pies...dziekuejmy Wiosno:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Goniu, sugerujesz, że podmienili nam Kubusia? :lol: Quote
gonia66 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Mysia_ napisał(a):Goniu, sugerujesz, że podmienili nam Kubusia? :lol: JA nie sugeruje...ja jestem pewna, że podmienili, albo to fotomontaż;););) Quote
Mysia_ Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 photoshop potrafi zdziałać cuuuuda :diabloti::lol: albo wiosenka :loveu::evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Negri_2008 napisał(a): kocham Kubusia i ten jego wywalony jęzor :loveu::loveu: Quote
agata51 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Negri_2008 napisał(a):Wiosna przysła mi super zdjęcia na mój mail. Właśnie je odebrałam i jakoś za niedługo powstawiam... Są suuuuper :eviltong:;) Cioteczki, czy robiłyście Kubie ogłoszenia? No właśnie. A Kubuś jest po prostu cudowny!!! Quote
Ra_dunia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Kubuś przecudny :loveu: a Bobik biedaczek :-( Ale tutaj na wątku widzę same miłośniczki geriatrii... mój Świrucha ma 14 latek i coraz gorzej z nim :-( też obawiam się tego nieuniknionego... Quote
marysia55 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 widzę , że jako pierwsza podpisuje liste nocnej zmiany :evil_lol: a gdzie sie podziały pozostałe nocne marki ????? Quote
marysia55 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Gonia , bo w jedności i optymiźmie jest siła i wiara :loveu: Quote
marysia55 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 gonia66 napisał(a):Jestem i ja ale dziś zniechęcona i smutna...nawet pisac mi sie nie chce...cos mi sie zdaje, ze nie pomozemy Bobisiowi, bo na wyciagnieciu go ze schronu zalezy tylko Reni, ihabe...i moze kilku cioteczkom- ale coz my mozemy...nic nie zrobie z drugiego konca Polski...a zdania sa tak podzielone na watku, ze nie mam sily tam pisac..bo nie chce sie klocic ani wszczynac dyskusji, ktora nic nie da....:-(:-( No i znow "balaganię" na wątku Kubolinka naszego kochanego..przepraszam...nie bede wiecej- bo to jest wesoly watek kochanego psiaka, w ktorym wszystkie cioteczki są jednomyśne w wiekszości spraw..i dlatego Kubus z dnia na dzien jest szczesliwszy....a my z nim:loveu::loveu::loveu: mój post przelazł w nr 1162 :evil_lol: Quote
desdemona Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 wykasowalam stare ogloszenia Kubusia ze stron psiaki oraz krakvetu i zamiescilam nowe! postaram sie wkleic linki, bo ostatnio mi cos nie wyszlo. nie mam pojecia, czemu:shake: Kubus na razie umieszczony zostal przeze mnie na [url=http://www.psiaki.pl/forum/viewtopic.php?t=43378]Psiaki.pl :: Zobacz temat - B Quote
gonia66 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Jestem i ja ale dziś zniechęcona i smutna...nawet pisac mi sie nie chce...cos mi sie zdaje, ze nie pomozemy Bobisiowi, bo na wyciagnieciu go ze schronu zalezy tylko Reni, ihabe...i moze kilku cioteczkom- ale coz my mozemy...nic nie zrobie z drugiego konca Polski...a zdania sa tak podzielone na watku, ze nie mam sily tam pisac..bo nie chce sie klocic ani wszczynac dyskusji, ktora nic nie da....:-(:-( No i znow "balaganię" na wątku Kubolinka naszego kochanego..przepraszam...nie bede wiecej- bo to jest wesoly watek kochanego psiaka, w ktorym wszystkie cioteczki są jednomyśne w wiekszości spraw..i dlatego Kubus z dnia na dzien jest szczesliwszy....a my z nim:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 ja coś dzisiaj też nie mam nastroju... :-( dobranoc cioteczki ;) Quote
Ra_dunia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Kubuś - mam nadzieję, że już niedługo wypatrzy Ciebie jakiś super domek... Quote
gonia66 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):czy ja nie zalegam z wpłatami? No..owszem kochana cioteczko, ale tylko troszkę:roll::roll:(kwiecień i już zbieramy za maj)...za to dziękujemy bardzo bardzo naszej prymusce Agatce51:loveu::loveu:- jak zwykle pierwsza z nowym miesiącem- wpłaciła( Ona albo TZcik:eviltong::eviltong:)kolejne już 60 zl do skarpetki Kubolinka, więc na koncie Słodziaka mamy uzbierane aktualnie 352 zł:loveu::loveu: A teraz znów zaoffuję:oops: Przepraszam Drogi Kubusiu, że wcinam sie w Twoj wątek, ale tu tyle kochanych ciotek...a trzeba pomóc naszej cioteczce Klauduś...czas nagli...chociaż zobaczcie....może coś pomyślimy razem..??http://www.dogomania.pl/forum/f28/pszczyna-wyrzucona-z-samochodu-liza-pilnie-potrzebny-dt-137607/#post12279933 Quote
Ra_dunia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ale te wpłaty na pierwszej stronie to chyba nie do końca aktualne - prawda?? Bo ja wpłacałam za marzec, kwiecień i maj :roll: a jestem wpisana w lutym... i tylko w lutym... Zapomnieć nie zapominam, bo mam zlecenie stałe (przelewy poszły 2 marca, 1 kwietnia i 4 maja). Quote
sleepingbyday Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 no to sprawdźcie jeszcz eraz, kobito, co tam dostał kubencjusz. tak czy siak wyszedł przelew na kwiecień i maj, napisałam w tytule, to teraz mi sie mylić nie będzie. Quote
gonia66 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ra_dunia napisał(a):Ale te wpłaty na pierwszej stronie to chyba nie do końca aktualne - prawda?? Bo ja wpłacałam za marzec, kwiecień i maj :roll: a jestem wpisana w lutym... i tylko w lutym... Zapomnieć nie zapominam, bo mam zlecenie stałe (przelewy poszły 2 marca, 1 kwietnia i 4 maja). RAduniu..ja każdą wpłatę która wpływa na konto Kubusia- wpisuję na bieżąco- Mysia miała wrzucać na pierwszą...troszke sie niestety pogubiła (zagapiła) i teraz trzebaby robić od nowa wpływy- a ja nie mam zbyt na to czasu...oczywiście, że wszystkie Twoje wpłaty były odnotowane i doliczone do konta (ostatnia wpłynęła 4 .05) Ja prowadzę swój zeszyt i każdą wpłatę odnotowuję u siebie więc gdybyś zalegała z jakąś wpłatą- możesz być pewna, że otrzymałabyś PW:lol::lol: Nie chcę jednak być natrętna i nie wysyłam PW jak nie wpłyną pieniążki zaraz na 1-go- bo wiem, że mam tu cioteczki ZAUFANE i żadna dotąd nie zawiodła.Możesz więc "spać spokojnie"- wszystko jest pod kontrolą. Za kwiecień i maj wszystkie cioteczki maja już zapłacone(nie sprawdzalam dzis jeszcze konta- ale jak SDB pisała, że wpłaciła, to wpłaciła) i nawet na czerwiec wpłaciła już Agatka. Nastepna opłata 1 czerwca:lol::lol: Quote
Lionees Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Jestem raczej nocną zmorą ale wpadnę se w dzień,a co...:diabloti: Quote
Recommended Posts