Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Wiosna przysła mi super zdjęcia na mój mail.
Właśnie je odebrałam i jakoś za niedługo powstawiam...
Są suuuuper :eviltong:;)

Cioteczki, czy robiłyście Kubie ogłoszenia?

No właśnie. A Kubuś jest po prostu cudowny!!!

Posted

Kubuś przecudny :loveu:

a Bobik biedaczek :-( Ale tutaj na wątku widzę same miłośniczki geriatrii... mój Świrucha ma 14 latek i coraz gorzej z nim :-( też obawiam się tego nieuniknionego...

Posted

gonia66 napisał(a):
Jestem i ja ale dziś zniechęcona i smutna...nawet pisac mi sie nie chce...cos mi sie zdaje, ze nie pomozemy Bobisiowi, bo na wyciagnieciu go ze schronu zalezy tylko Reni, ihabe...i moze kilku cioteczkom- ale coz my mozemy...nic nie zrobie z drugiego konca Polski...a zdania sa tak podzielone na watku, ze nie mam sily tam pisac..bo nie chce sie klocic ani wszczynac dyskusji, ktora nic nie da....:-(:-(
No i znow "balaganię" na wątku Kubolinka naszego kochanego..przepraszam...nie bede wiecej- bo to jest wesoly watek kochanego psiaka, w ktorym wszystkie cioteczki są jednomyśne w wiekszości spraw..i dlatego Kubus z dnia na dzien jest szczesliwszy....a my z nim:loveu::loveu::loveu:

mój post przelazł w nr 1162 :evil_lol:

Posted

wykasowalam stare ogloszenia Kubusia ze stron psiaki oraz krakvetu i zamiescilam nowe!
postaram sie wkleic linki, bo ostatnio mi cos nie wyszlo.
nie mam pojecia, czemu:shake:
Kubus na razie umieszczony zostal przeze mnie na
[url=http://www.psiaki.pl/forum/viewtopic.php?t=43378]Psiaki.pl :: Zobacz temat - B

Posted

Jestem i ja ale dziś zniechęcona i smutna...nawet pisac mi sie nie chce...cos mi sie zdaje, ze nie pomozemy Bobisiowi, bo na wyciagnieciu go ze schronu zalezy tylko Reni, ihabe...i moze kilku cioteczkom- ale coz my mozemy...nic nie zrobie z drugiego konca Polski...a zdania sa tak podzielone na watku, ze nie mam sily tam pisac..bo nie chce sie klocic ani wszczynac dyskusji, ktora nic nie da....:-(:-(
No i znow "balaganię" na wątku Kubolinka naszego kochanego..przepraszam...nie bede wiecej- bo to jest wesoly watek kochanego psiaka, w ktorym wszystkie cioteczki są jednomyśne w wiekszości spraw..i dlatego Kubus z dnia na dzien jest szczesliwszy....a my z nim:loveu::loveu::loveu:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
czy ja nie zalegam z wpłatami?

No..owszem kochana cioteczko, ale tylko troszkę:roll::roll:(kwiecień i już zbieramy za maj)...za to dziękujemy bardzo bardzo naszej prymusce Agatce51:loveu::loveu:- jak zwykle pierwsza z nowym miesiącem- wpłaciła( Ona albo TZcik:eviltong::eviltong:)kolejne już 60 zl do skarpetki Kubolinka, więc na koncie Słodziaka mamy uzbierane aktualnie 352 zł:loveu::loveu:
A teraz znów zaoffuję:oops:
Przepraszam Drogi Kubusiu, że wcinam sie w Twoj wątek, ale tu tyle kochanych ciotek...a trzeba pomóc naszej cioteczce Klauduś...czas nagli...chociaż zobaczcie....może coś pomyślimy razem..??http://www.dogomania.pl/forum/f28/pszczyna-wyrzucona-z-samochodu-liza-pilnie-potrzebny-dt-137607/#post12279933

Posted

Ale te wpłaty na pierwszej stronie to chyba nie do końca aktualne - prawda??
Bo ja wpłacałam za marzec, kwiecień i maj :roll: a jestem wpisana w lutym... i tylko w lutym... Zapomnieć nie zapominam, bo mam zlecenie stałe (przelewy poszły 2 marca, 1 kwietnia i 4 maja).

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Ale te wpłaty na pierwszej stronie to chyba nie do końca aktualne - prawda??
Bo ja wpłacałam za marzec, kwiecień i maj :roll: a jestem wpisana w lutym... i tylko w lutym... Zapomnieć nie zapominam, bo mam zlecenie stałe (przelewy poszły 2 marca, 1 kwietnia i 4 maja).

RAduniu..ja każdą wpłatę która wpływa na konto Kubusia- wpisuję na bieżąco- Mysia miała wrzucać na pierwszą...troszke sie niestety pogubiła (zagapiła) i teraz trzebaby robić od nowa wpływy- a ja nie mam zbyt na to czasu...oczywiście, że wszystkie Twoje wpłaty były odnotowane i doliczone do konta (ostatnia wpłynęła 4 .05)
Ja prowadzę swój zeszyt i każdą wpłatę odnotowuję u siebie więc gdybyś zalegała z jakąś wpłatą- możesz być pewna, że otrzymałabyś PW:lol::lol:
Nie chcę jednak być natrętna i nie wysyłam PW jak nie wpłyną pieniążki zaraz na 1-go- bo wiem, że mam tu cioteczki ZAUFANE i żadna dotąd nie zawiodła.Możesz więc "spać spokojnie"- wszystko jest pod kontrolą. Za kwiecień i maj wszystkie cioteczki maja już zapłacone(nie sprawdzalam dzis jeszcze konta- ale jak SDB pisała, że wpłaciła, to wpłaciła) i nawet na czerwiec wpłaciła już Agatka. Nastepna opłata 1 czerwca:lol::lol: