Jump to content
Dogomania

przed tęczowym mostem stoi owocowy sad ... kostucha jego ogrodnikiem. Czas na zmiany.

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kuba123 napisał(a):
najlepiej jakąś podwójną -będzie pokoik i kuchnia:evil_lol:

Kurka....skąd Ty znasz moje gabaryty???:lol::evil_lol: A tak sie ukrywałam z nimi....

Posted

Dziadki maja tyle wejsc na allegro, a nadal cisza..........Na mnie tekst Albiemu zrobl takie wrazenie, ze gdybym szukala psiaka wzielabym choc jedna bide... Nie jestem w stanie zrozumiec ludzi:shake:

Posted

Bo ludzie wchodza pewnie tylko po to,żeby się dowartościować...."Jakie biedne pieski...ja jestem dobry człowiek i dam jednemu dom ale ...póżniej...kiedyś..."

Posted

Sadek ...

tęsknie do psiaków i już wiem, że do nich wrócę. Nie potrafię jednak bez nich szczęśliwie żyć. Poukładana część spraw i jeszcze odrobina niezamkniętych i wojujemy o szczęście dla sadkowych psów :)

Dziękuję że zawsze z nimi jesteście, nie opuszczacie i pilnujecie :)

Wierzę w lepsze ...

Posted

gagata napisał(a):
Mowilam,szykujcie mi jablonke,to sie nimi zajme...:cool3:

:evil_lol: taka mocna jesteś teraz, bo ciepło, a co jak zima przyjdzie? :evil_lol:

ty się nie certuj i bierz tą budę ocieplaną, przyda się.

wizyty w sadku są smutne, ale je lubię, mimo smutku, ze staruszki musza się telepać w schronie, to nie wiem, coś jest takiego spokojnego, z nadzieją, w tym miejscu. sama nie wiem, jak to określić.
może to przez albiemu?

Posted

gagata napisał(a):
Bo Albiemu to jedno wielkie bijące serce....

serce z masą ludzkich wad Gagatko :) ...

Psiaki daleko czasem nam ludziom do Was, bezinteresownych, naturalnych, prawdziwych.

"Sadku" wierzę spotkamy się niebawem i przeniesiemy znów trochę Twojego czaru na dogomanię, do ludzi, którzy tak bardzo w Tobie sercem i myślą.

Pozdrawiam Was ciepło
Gaciu ściskam w oczekiwaniu na cud wspólnego dnia i Twój sernik marzenie :)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ale w sadku zieleń;) A co ja się tam na zieleninę patrzę jak tam z tyłu tacy przystojniacy:evil_lol:

Karolciasz,bo Ci oczy zzielenieją...:lol:

Pięknie tu.....Nie to, co w Ostatniej Szansie i nie to, co rok temu....Ukłony...

Posted

Jest i genialne Lisiaste zdjęcie :loveu:

Lisio dziś wygłaskany z każdej strony jak i reszta dziadeczkowego towarzystwa... no może poza wiecznie niedostępnym i przyglądającym się z odległości kilku metrów Urbanem ;)