Jump to content
Dogomania

przed tęczowym mostem stoi owocowy sad ... kostucha jego ogrodnikiem. Czas na zmiany.

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pajunia WITAJ!

Chciałam się dowiedzieć czy jest szansa na to aby jakieś psiaki pojechały do Ciebie? :cool3: Wiem, że sadek i jego mieszkańcy bardzo Cię poruszył, i coś z wątku zniknęłaś - co tam u Ciebie? :)

Posted

Neczka napisał(a):
Pajunia jest teraz bardzo zajęta, a i dogomania czasami nie sprzyja dyskusjom :razz:

Wiem, że Pajunia ma różnorodną opinię na dogomani, ale dla mnie ważniejsze jest to, że ja bardzo ją szanuję więc pytam nie bojąc się ataków. Kto pyta nie błądzi ;)

Pajunia wierzę mocno, że kiedyś wakacje będą dotyczyć i Ciebie :), ukochaj proszę cały swój zwierzyniec :)

Posted

Mnie nie interesuje, co kto o Pajuni wypisuje na forum. Nie oceniam ludzi przez forum, czy z opinii innych, a z osobistych rozmów... :roll:

Pisałam tylko, że Dorotka ma teraz sporo zajęć :roll:

Posted

Neczka napisał(a):
Wiem, wszystko jest w porządku. Kto ma wiedzieć, ten wie ;)

a cała reszta to pleps?
W sadek zaangażowało się sporo ludzkich emocji, między innymi moje więc nie rozumiem ?

Sadek przejęłaś Ty w roli Alicji w Krainie Czarów? :shake:

Przykro mi, że ten wątek, uważam niezwykle ważny i potrzebny stał się dla Ciebie dobrym żartem.

Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków w tym wyjątkowym miejscu.

Posted

To Ty rzucasz się do mnie na każdym wątku. Tylko wiesz, gdzie ja to mam... ;)

Sadkowe towarzystwo takie wymęczone upałem, że nawet minutki nie ustoją spokojnie przy czesaniu, wszyscy by tylko do góry brzuchami się rozwalali :wink:

Posted

Neczka napisał(a):
To Ty rzucasz się do mnie na każdym wątku. Tylko wiesz, gdzie ja to mam... ;)

Sadkowe towarzystwo takie wymęczone upałem, że nawet minutki nie ustoją spokojnie przy czesaniu, wszyscy by tylko do góry brzuchami się rozwalali :wink:

Moze dałbyś sie wypowiedzieć Pajuni (za dzien czy za 5...) bo to do niej było skierowane pytanie ...

Posted

[quote name='Neczka']To Ty rzucasz się do mnie na każdym wątku. Tylko wiesz, gdzie ja to mam... ;)

Neczka nie rzucam. Czekam kiedy przestaniesz kłamać w imię dobra psów a jedynie własnego.
Kultury i szacunku do ludzi to Ty się nigdy nie nauczysz ... Jesteś miła tylko dla tych, których potrzebujesz do celów własnych. Przykre.

Dasz sobie w życiu radę.

Chyba warto ten wątek zamknąć, stracił swoje przesłanie i jak widać niektórzy szacunku też do tego miejsca nie mają ...

Posted

albiemu napisał(a):
Neczka nie rzucam. Czekam kiedy przestaniesz kłamać w imię dobra psów a jedynie własnego.
Kultury i szacunku do ludzi to Ty się nigdy nie nauczysz ... Jesteś miła tylko dla tych, których potrzebujesz do celów własnych. Przykre.

O dokładnie ! Fajnie to ujęłaś, z jedną różnicą. Idealnie opisuje Twoją postawę.

Potrafisz pięknie pisać i czarować, dzięki temu możesz zjednać sobie wielu ludzi, którzy nie wiedzą jaka jest prawda. Zarzucasz mi kłamstwo, a nie masz do tego żadnych podstaw, bo chodzi Ci jedynie o Rubika, którego na oczy nie widziałaś i nie wiesz jak na prawdę przebiegała jego adopcja, jedynie wnioskujesz z wątku.
Obgadujesz mnie z co 2 osobą (mam dowody) i próbujesz przekonać, że jestem taka czy inna. I Ty uważasz się za dorosłą... oj ;)

Pozdrawiam i wypisuję się z wątku - z resztą kolejnego, w którym szanowna albiemu nieudolnie próbuje się do mnie przyczepić i zrobić "be neczkę" :)

Posted

Neczka napisał(a):
O dokładnie ! Fajnie to ujęłaś, z jedną różnicą. Idealnie opisuje Twoją postawę.

Potrafisz pięknie pisać i czarować, dzięki temu możesz zjednać sobie wielu ludzi, którzy nie wiedzą jaka jest prawda. Zarzucasz mi kłamstwo, a nie masz do tego żadnych podstaw, bo chodzi Ci jedynie o Rubika, którego na oczy nie widziałaś i nie wiesz jak na prawdę przebiegała jego adopcja, jedynie wnioskujesz z wątku.
Obgadujesz mnie z co 2 osobą (mam dowody) i próbujesz przekonać, że jestem taka czy inna. I Ty uważasz się za dorosłą... oj ;)

Pozdrawiam i wypisuję się z wątku - z resztą kolejnego, w którym szanowna albiemu nieudolnie próbuje się do mnie przyczepić i zrobić "be neczkę" :)

Neczka żyjesz w urojeniach własnych kłamstw i to naprawdę jedynie Twój problem ...

Posted

majuska napisał(a):
Nic się nie martw Gagata, dziadki podlewają...;)

I Majuska rozwaliła wszystkich na łopatki:evil_lol: chociaż wiem, że tu niema się z czego śmiać tylko płakać nad tym co się dzieje....

Posted

Miśka84 napisał(a):
I Majuska rozwaliła wszystkich na łopatki:evil_lol: chociaż wiem, że tu niema się z czego śmiać tylko płakać nad tym co się dzieje....

trzeba brać życie na wesoło, krótkie jest;)
DZIADKI RULEZ:evil_lol:

P.S. Sory jestem po mini grilu:drink1:

Posted

myślałam, ze na tym wątku nie będzie pralni :shake:.

baby zamknąć się natychmiast w kwestii wycieczek osobistych, kłóćcie się na pw albo gdzie indziej. tu sie zachwycamy nad dziadkowstwem orzechowskim i dozwolone są jedynie zachwyty nad psami, informacje o aodopcji i poszukwiania transportu, oraz wygłupy w ramach podbijania wątku.
howgh.