majuska Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Pusto, pusto, bo bylim miziać...;) Dzisiejsze dziadeczki ( jak zwykle Lisiu mister fotogeniczności:lol: ): ..i Haliczek śpiący na jabłuszkowej poduszeczce:loveu: Quote
majuska Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A mój Polduś robi wciąż za znak firmowy sadku...;):evil_lol: Quote
majuska Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 a ja bym zostawiła, to zdjęcie oddaje klimat tego miejsca.... Quote
sleepingbyday Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 a ja dawno do sadku nie zaglądałam, podła świnia :mad: Quote
albiemu Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 wiem już, że w sadku zaszły zmiany ale co i jak? zmienił się spis lokatorów ... Quote
Erazm Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Albiemu, moze bym nowe fotki wstawila w all? na dniach sie skonczylo Quote
Miśka84 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 To przy następnej wizycie trzeba natrzaskać nowe :p Quote
Becia66 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 że z sadku ubyło to juz wiemy ale co przybyło niestety nie.....:roll: Quote
albiemu Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 W sadku zaszły zmiany, wiem już, że Lisek i Ara dostały szansę na szukanie swojego miejsca poza schroniskiem. Są pod opieką fundacji polsko niemieckiej. Nie byłam, nie widziałam, piszę co wiem ... Wierzę mocno w to, że szczęście je odnalazło, dając szansę na spełnienie. Dzisiaj przeczytałam coś ... Chcę podzielić się z Wami ... Mamy w sobie coś z losu jabłek. Ledwo dojrzejemy, już musimy spaść. Valeriu Butulescu To idealnie oddaje sens naszego spotkania na tym wątku w sadku. Sadek to My i nasi współbratyńcy. Zegar jest jeden. Quote
Wet-siostra Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Zegar jest może i jeden,ale dla Sadkowiczów tyka szybciej... Quote
gagata Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 albiemu napisał(a):W sadku zaszły zmiany, wiem już, że Lisek i Ara dostały szansę na szukanie swojego miejsca poza schroniskiem. Są pod opieką fundacji polsko niemieckiej. Nie byłam, nie widziałam, piszę co wiem ... Wierzę mocno w to, że szczęście je odnalazło, dając szansę na spełnienie. Dzisiaj przeczytałam coś ... Chcę podzielić się z Wami ... Mamy w sobie coś z losu jabłek. Ledwo dojrzejemy, już musimy spaść. Valeriu Butulescu To idealnie oddaje sens naszego spotkania na tym wątku w sadku. Sadek to My i nasi współbratyńcy. Zegar jest jeden. Oj, szkoda,że Lisek i Ara musiały zmienic miejsce na nowe, całkiem im nieznane....Tu miały przynajmniej spokój i poczucie bezpieczeństwa, znajome kąty i kumpli, a tam? Zeby to był domek, to ok, a tak?:shake: Smutno... Quote
albiemu Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Erazm napisał(a):Oby im sie poszczescilo....... bardzo na to liczę, że zobaczymy ich zdjęcia z szeroko otwartymi pyskami i jęzorem na wierzchu ... utknęły we mnie te psy, ich historie ... które skończą się ufam ich i naszym szczęściem ... Quote
Becia66 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 gagata napisał(a):Oj, szkoda,że Lisek i Ara musiały zmienic miejsce na nowe, całkiem im nieznane....Tu miały przynajmniej spokój i poczucie bezpieczeństwa, znajome kąty i kumpli, a tam? Zeby to był domek, to ok, a tak?:shake: Smutno... Ja z kolei się ciesze że wyjechały i dostały szanse na nowe życie. W schronisku były praktycznie bez szans. Lisek lada dzień zamieszka przy rodzinie, zimę spędzi juz nie w budzie, a w ciepłym mieszkanku co z uwagi na jego wiek jest już wielkim szczęściem. Zresztą wszystkie psy ktore wyjechały już marznąc nie będą. Niedługo będziemy mieć nowe wiadomości co słychać u naszych psiaków. Quote
gagata Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Beciu, szczerze chcę w to wierzyć.... Póki co jest tak: http://www.dogomania.pl/forum/12948894-post557.html Ten i nastepny post nie wróżą dobrze.... Quote
Wet-siostra Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ogólnie rzecz biorąc,coś złego się dzieje w temacie psów...Na pewno już wiecie o aferze z wątku "chorego" szczeniaczka boksera... Jestem w totalnym szoku... Jak tu ufać komukolwiek??? Quote
majuska Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 W sadku nowi lokatorzy... Bardzo sympatyczna i ogromnie miziasta sunia....Luna ( poprawcie mnie jak sie mylę:oops: ), chyba trafiła na sadek, żeby być w ruchu i trochę sadełka zrzucić;), ale tylko trochę, bo przecież zima za pasem.... i jeszcze taki starszy chłopak, nie znam imienia niestety, bardzo nieśmiały ale jednak po chwili lgnie do człowieka...jest śliczny Quote
majuska Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Mam jeszcze takie 2 filmiki z wczorajszej wizyty w sadku... YouTube - Popołudnie w sadku YouTube - sadkowe klimaty dziadeczki pozdrawiaja wszystkie ciotki:hand: Quote
gagata Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 W sadku jak zwykle nostalgicznie.....jesień się zbliża,moja jabłonka liscie pogubi, a ja pewnie włosy...:shake: ---------------- http://www.dogomania.pl/forum/12952744-post816.html szkoda,że Kierownik Orzeszków nie ma ochoty poczytać dogo... Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ten osttani podobny do naszego falbisia, księcia falenicy. tzn od 3 dni księcia kluczborku. dłuuugo czekał na dom, tracilismy nadzieję. dziewczyny, oftopikuję, bo dziadzio, to kolega w niedoli - jamnik, w niebezpieczeństwie, w schronie szczecińskim. tzreba go wyciągnąć, bo w szczecinie nie za bardzo chcą mieć geriatryków: http://www.dogomania.pl/forum/f1170/biedne-psisko-jamnik-pomozcie-w-szczecinskim-schronisku-146569/ Quote
Erazm Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Albiemu, zrobisz nowy tekst( wprowadz male zmiany ;)) i zestaw nowych fotek i puszcze all dla sadkowych Quote
albiemu Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Erazm albiemu poduma i zaktualizuje wątek sadkowy :)! Daj mi dzień i napiszę :) Majuska dzięki wielkie za wiadomości! Niezastąpiona konkretna informacjo :D POZDRAWIAM! :) Quote
gagata Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Albiemu, a czemu Ty rogi w avatarku hodujesz?....Przeca Gutkowi to uszy rosna a ne rogi.... Quote
Recommended Posts