mru Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 zapraszamy na wątek-akcję promującą staruszki! z Leo tak się cieszę :multi: on był taki... taki cichy na tym wątku, dużo u niego było ludzi ale nic się nie ruszało... a Leo smutniał... ale i na niego przyszła pora :D Quote
albiemu Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Bardzo się cieszę Leopoldem :p, MAJUSKA WIELKIE DZIĘKI :Rose: Leopoldzie żyj spokojnie, bierz ile się da z życia, bądź szczęśliwy piękny psiaku :)! Quote
Neczka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Poldek wyjeżdża jutro rano :) Pan już nie może się doczekać ;) Mam wrażenie, że z każdą naszą telefoniczną rozmową coraz bardziej :evil_lol: Quote
majuska Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 No i dobrze, bo nasz Poldzio to ma jeszcze w sobie pokłady energii i jego nowy pan niejedno w nim odkryje. Ja już przez jeden dzień wiele u niego widzę. Np. lubi się oglądać w lustrze i macha do siebie ogonkiem:lol: Nie pozostaje tez obojętny na powab bardzo młodych dziewcząt:evil_lol: ( mam tu na myśli moją nieobliczalną Maję ). Nauczył się po schodach chodzić, oczywiście pomalutku, ale radzi sobie. Niestety musi się jeszcze zapoznać z przedmiotem zwanym szybą, bo na razie jej nie zauważa i biedna jest Poldziowa główka;) Jutro zdam relację z podróży. Quote
SZPiLKA23 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Musiała sie gdzies zachaczyc bo dzien wczesniej było ok Quote
sleepingbyday Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 i co z poldkiem? a ta suńka to piękność. co z nosem? Quote
blue.berry Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 witam serdecznie pokretna sciezka tutaj trafiłam i nie moge przestac myslec o Orzechowcowym Sadzie i jego mieszkańcach... mieszkam za dalego aby pomoc fizycznie ale jesli byłaby jakas potrzeba zrobienia plakatu, ulotki, bannerka to chetnie sluze pomocą. serdecznie Was pozdrawiam. dobrze ze sa tacy ludzie jak Wy. dzieki Wam swiat wyglada trochę lepiej. Quote
Becia66 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 blue.berry napisał(a): mieszkam za dalego aby pomoc fizycznie ale jesli byłaby jakas potrzeba zrobienia plakatu, ulotki, bannerka to chetnie sluze pomocą to tez wielka pomoc....dziekujemy blue.berry i na pewno skorzystamy....:Rose: Quote
majuska Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Napisalam już na Leosiowym wątku, co się dzis stało. Po krótce : Leopold zostaje u mnie na tymczasie i SZUKAMY MU DOMKU!!!!! Quote
SZPiLKA23 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Rozwazamy robienie pojedynczych watkow bo ze zbiorowym jak widac ciezko Quote
majuska Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 To jest indywidualny watek Leopolda-pilnie potrzebny dom! http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazajaco-niczyj-leopold-gasnie-obojetnieje-odchodzi-122083/ Quote
SZPiLKA23 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Damy rade, mam nadzieje ze jaknajszybciej Quote
majuska Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Wykasujcie proszę ten czerwony napis ADOPTOWANY na pierwszej stronie przy fotce Leośka, niestety to nie prawda:-( Quote
sleepingbyday Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 wiosna się skrada.. może nie tak szybko, jka byy chcieli,a le jednak. zaraz dziadki będą grzac kosteczki na słoneczku, wcieniu szumiąych dzrew. będzie tam pięknie wtedy. będzie pozytywniej. Quote
Neczka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ...a sadek znów robi się piękny :roll: Rośnie trawka, drzewa porastają wspaniałym zielonym mchem, niedługo będą kwitły jabłonie :loveu: Quote
albiemu Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 majuska napisał(a):Wykasujcie proszę ten czerwony napis ADOPTOWANY na pierwszej stronie przy fotce Leośka, niestety to nie prawda:-( Bardzo mi przykro :shake: ... już kasuje.... Quote
gagata Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Mówcie co chcecie, ale tu musicie zajrzeć wszyscy..dla dobra naszych podopiecznych: http://www.dogomania.pl/forum/f402/wystapienie-obywatelskie-w-sejmie-inicjatywa-pelnomocnika-d-s-ochrony-zwierzat-134726/#post12064703 Quote
Recommended Posts