Jump to content
Dogomania

przed tęczowym mostem stoi owocowy sad ... kostucha jego ogrodnikiem. Czas na zmiany.

Recommended Posts

Posted

zapraszamy na wątek-akcję promującą staruszki!

z Leo tak się cieszę :multi:
on był taki... taki cichy na tym wątku, dużo u niego było ludzi ale nic się nie ruszało... a Leo smutniał... ale i na niego przyszła pora :D

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę Leopoldem :p, MAJUSKA WIELKIE DZIĘKI :Rose:

Leopoldzie żyj spokojnie, bierz ile się da z życia, bądź szczęśliwy piękny psiaku :)!

Posted

No i dobrze, bo nasz Poldzio to ma jeszcze w sobie pokłady energii i jego nowy pan niejedno w nim odkryje. Ja już przez jeden dzień wiele u niego widzę. Np. lubi się oglądać w lustrze i macha do siebie ogonkiem:lol: Nie pozostaje tez obojętny na powab bardzo młodych dziewcząt:evil_lol: ( mam tu na myśli moją nieobliczalną Maję ). Nauczył się po schodach chodzić, oczywiście pomalutku, ale radzi sobie. Niestety musi się jeszcze zapoznać z przedmiotem zwanym szybą, bo na razie jej nie zauważa i biedna jest Poldziowa główka;)
Jutro zdam relację z podróży.

Posted

witam serdecznie
pokretna sciezka tutaj trafiłam i nie moge przestac myslec o Orzechowcowym Sadzie i jego mieszkańcach...

mieszkam za dalego aby pomoc fizycznie ale jesli byłaby jakas potrzeba zrobienia plakatu, ulotki, bannerka to chetnie sluze pomocą.

serdecznie Was pozdrawiam. dobrze ze sa tacy ludzie jak Wy. dzieki Wam swiat wyglada trochę lepiej.

Posted

blue.berry napisał(a):

mieszkam za dalego aby pomoc fizycznie ale jesli byłaby jakas potrzeba zrobienia plakatu, ulotki, bannerka to chetnie sluze pomocą

to tez wielka pomoc....dziekujemy blue.berry i na pewno skorzystamy....:Rose:

Posted

majuska napisał(a):
Wykasujcie proszę ten czerwony napis ADOPTOWANY na pierwszej stronie przy fotce Leośka, niestety to nie prawda:-(

Bardzo mi przykro :shake: ... już kasuje....