Jump to content
Dogomania

przed tęczowym mostem stoi owocowy sad ... kostucha jego ogrodnikiem. Czas na zmiany.

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
Pompona allegro mozna ściągnac bo on juz jakiś czas grzeje doopcie w nowym domku....:lol:

Naprawdę? Czyli jednak się udaje! Może i inne dziadeczki pójdą w jego ślady.

Posted

To chyba najlepsza pora roku dla sadkowiczów, juz nie zimno, jeszcze nie gorąco i taka trawa zielona i miękka do wylegiwania się... Sadkowicze jednak wolą do domków....

Posted

Zapraszam wszystkich na wątek skatowanego orzechowskiego Wędkarza. Kolejny "dowód" na to, że zwierzęta są lepsze od ludzi.
Bez pomocy, ten pies nie ma szans...

Posted

Mam smutną wiadomość.

Dyzio, który znalazł dom u Czarnej Andy odszedł dziś w nocy.
bardzo mi przykro.

pozwalam sobie przekleic zdjęcie z 1 postu tego wątku
DYZIO (*)

DYZIO ... uciekł gdy kostucha zasnęła ... żyje w dłoniach czyjegoś serca ...

Posted

dziewczyny - piesek może być ostatecznie. wolą suczki, ale jak się spodoba... piesek ma nie byc roczny, tylko 3-4 letni, bo idzie do emerytów, kudłaty bardziej niz gładki, max do kolan, i jasno umaszczony. jeśli biało-czarny - toz przewaga białego. jak wam cos wpadnie do głowy, to dawajcie znać - choć od razu mówie, ze państwa nie znam, nie wiem, na ile ich deklaracja szukania psa jest zdecydowana (choc piszą, że jest) i dom i tak bedzie trzeba sprawdizć, jeśli na jakiegoś psa sie zdecydują.