Jump to content
Dogomania

przed tęczowym mostem stoi owocowy sad ... kostucha jego ogrodnikiem. Czas na zmiany.

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Wszyscy, którzy odwiedzają sadek- pamiętajcie o Leopoldku, on czeka u mnie na domek, dużo śpi , ale chyba wiecie co mu się śni

pamiętamy majuska.....póki co Poldek ma full ogłoszeń i troszkę poczekać trzeba coby się zorientować w sytuacji...

Posted

Ustalmy co robimy z sadkiem? Rozbijamy na pojedyncze watki (oczywiscie nie wszystkie psiaki na raz) czy zostawiamy? Czy zostawiamy sadek jako watek wspolny robiac przy tym pojedyncze watki poszczególnym psiakom

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ustalmy co robimy z sadkiem? Rozbijamy na pojedyncze watki (oczywiscie nie wszystkie psiaki na raz) czy zostawiamy? Czy zostawiamy sadek jako watek wspolny robiac przy tym pojedyncze watki poszczególnym psiakom

ej, ja sie juz przyzwyczaiłam, ze ma być ten zbiorczy :diabloti: ;)

Posted

Ano nie pojechał, ale nie powiem , żeby rozpaczał z tego powodu:evil_lol:
Nadal szukamy mu dobrego kochającego domku, może być z basenem , sauną i dżakuzzi, że nie wspomnę o mięciutkich dywanach i złotych klamkach:evil_lol::lol::evil_lol:

Posted

majuska napisał(a):
Ano nie pojechał, ale nie powiem , żeby rozpaczał z tego powodu:evil_lol:
Nadal szukamy mu dobrego kochającego domku, może być z basenem , sauną i dżakuzzi, że nie wspomnę o mięciutkich dywanach i złotych klamkach:evil_lol::lol::evil_lol:

szanowna dogociocia zapomniała o masażach relaksacyjnych ;)

Posted

Może nie "łapie się" pod sadek... ale, chciałabym zaprosić wszystkich na wątek kolejnej Orzechowskiej bidy. Nie młody już psiak... od 8 lat za kratami :-(
...Borys

Posted

A w sadku tylko starsze psy siedzą? Bo jak byłam 2 razy w schronisku to do żadnego sadu nie trafiłam:eviltong: Pamiętam że z pierwszym razem oprowadzana byłam przez Neczkę :p a za drugim to byłam po Pikusia ['] miałam wziąć Puszka ale panie nie wiedziały o którego psa mi chodzi;) i wtedy w schronie była pani Halina ( chyba:niewiem:) i pani z Przemyśla

Posted

Neczka napisał(a):
Karolciu, sadek jest po prawej stronie budynku ;) Z jednej strony zasłoniony boksami. Taki "ogródek" pełen jabłoni i samotnych psich serduszek...

Dobrze że choc taki sadek starowinki mają nie muszą siedzieć w boksach:shake:. Teraz ciepło to niech wygrzewają swoje kości;)