Neczka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A na spacerku z koleżanką Miecią był dziś nasz dziadeczek - Panicz. Tutaj fotki :razz: : http://www.dogomania.pl/forum/f28/orzechowce-nadal-potrzebuja-pomocy-102118/index609.html#post12067879 Quote
majuska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Wszyscy, którzy odwiedzają sadek- pamiętajcie o Leopoldku, on czeka u mnie na domek, dużo śpi , ale chyba wiecie co mu się śni Quote
Becia66 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 majuska napisał(a):Wszyscy, którzy odwiedzają sadek- pamiętajcie o Leopoldku, on czeka u mnie na domek, dużo śpi , ale chyba wiecie co mu się śni pamiętamy majuska.....póki co Poldek ma full ogłoszeń i troszkę poczekać trzeba coby się zorientować w sytuacji... Quote
SZPiLKA23 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ustalmy co robimy z sadkiem? Rozbijamy na pojedyncze watki (oczywiscie nie wszystkie psiaki na raz) czy zostawiamy? Czy zostawiamy sadek jako watek wspolny robiac przy tym pojedyncze watki poszczególnym psiakom Quote
sleepingbyday Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ustalmy co robimy z sadkiem? Rozbijamy na pojedyncze watki (oczywiscie nie wszystkie psiaki na raz) czy zostawiamy? Czy zostawiamy sadek jako watek wspolny robiac przy tym pojedyncze watki poszczególnym psiakom ej, ja sie juz przyzwyczaiłam, ze ma być ten zbiorczy :diabloti: ;) Quote
Erazm Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ja bym zbiorczy zostawila, jesli ktorys z dziadkow znajdzie opiekuna wlasnego watku to moze byc i na dwoch:cool3: Quote
majuska Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 A ja mam właśnie u siebie dwóch sadkowych-dziadkowych Poldi i Pompon, który jutro rusza dalej do domciu Quote
Gosiapk Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 To Poldek w końcu nie pojechał do tego pana, który tak się nie mógł go doczekać? :-( Quote
majuska Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ano nie pojechał, ale nie powiem , żeby rozpaczał z tego powodu:evil_lol: Nadal szukamy mu dobrego kochającego domku, może być z basenem , sauną i dżakuzzi, że nie wspomnę o mięciutkich dywanach i złotych klamkach:evil_lol::lol::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 zapomniałas o marmurowych podłogach po dywanami ;) Quote
Gosiapk Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 majuska napisał(a):Ano nie pojechał, ale nie powiem , żeby rozpaczał z tego powodu:evil_lol: Nadal szukamy mu dobrego kochającego domku, może być z basenem , sauną i dżakuzzi, że nie wspomnę o mięciutkich dywanach i złotych klamkach:evil_lol::lol::evil_lol: szanowna dogociocia zapomniała o masażach relaksacyjnych ;) Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 nie przeczytałam tez nic o drinkach z parasolką... spore niedopatrzenie :cool1: Quote
Neczka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Może nie "łapie się" pod sadek... ale, chciałabym zaprosić wszystkich na wątek kolejnej Orzechowskiej bidy. Nie młody już psiak... od 8 lat za kratami :-( ...Borys Quote
Becia66 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Neczka to faktycznie straszna bida i nie myslałam że ma juz tyle lat.....:shake: Quote
Neczka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A może jednak by się załapał do "sadku" :roll: Quote
Becia66 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Neczka napisał(a):A może jednak by się załapał do "sadku" :roll: jak ma byc mu lepiej to niech się załapuje.....:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Sadek jest duzy mozna by było jeszcze kilka psiaków tam umiescic Quote
karolciasz28 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 A w sadku tylko starsze psy siedzą? Bo jak byłam 2 razy w schronisku to do żadnego sadu nie trafiłam:eviltong: Pamiętam że z pierwszym razem oprowadzana byłam przez Neczkę :p a za drugim to byłam po Pikusia ['] miałam wziąć Puszka ale panie nie wiedziały o którego psa mi chodzi;) i wtedy w schronie była pani Halina ( chyba:niewiem:) i pani z Przemyśla Quote
Neczka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Karolciu, sadek jest po prawej stronie budynku ;) Z jednej strony zasłoniony boksami. Taki "ogródek" pełen jabłoni i samotnych psich serduszek... Quote
karolciasz28 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Neczka napisał(a):Karolciu, sadek jest po prawej stronie budynku ;) Z jednej strony zasłoniony boksami. Taki "ogródek" pełen jabłoni i samotnych psich serduszek... Dobrze że choc taki sadek starowinki mają nie muszą siedzieć w boksach:shake:. Teraz ciepło to niech wygrzewają swoje kości;) Quote
miki-ostrowiec Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 JEJKU ILE STARUSZKÓW-są na emeryturze więc odpoczywajcie;) Quote
Recommended Posts