Jump to content
Dogomania

przed tęczowym mostem stoi owocowy sad ... kostucha jego ogrodnikiem. Czas na zmiany.

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klan czarownic silny SBD, Gagagta, Erazm która chociaż straciła włosy to nie siłę, i ja na naukach przy Was - wyciągamy kociołki mieszamy iiiiii ;) PUFFFFF

zastanawiam się tylko czy Tych Panów zostawić???? Coś musiałam z lubczykiem w kotle przesadzić bo i dymu sporo się zrobiło i .... ;)

W dalszym ciągu proszę o spokój na sadku I NIE! ... nie dolewam oliwy do ognia :D

Dziadeczki szukają domu, spokojnych wolontariuszek a czarownic po godzinach ! NO! :)

Posted

A ja zamist lubczyku przypomnialam sobie wierszyk babci:"Nasiężrzale rwe cie stale, pięciu palcy,cala dłolnia, niechaj chłopcy za mna gonia.." Ppotrzebna fota tego nasiężrzału jeszcze...:evil_lol:

Posted

A ja dziś dla odmiany , zamiast sadkowiczów fotografować to mi tak jakoś aparat na jabłonki zjechał, ale tam tego dojrzewa, oj żeby nam tak domki obrodziły dla dziadeczków jak te jabłuszka....:roll:

Posted

Dziadki maja to czym gryzc?:roll: Moj dziadek by sie mocno nameczyl:eviltong: Moze Wy tam szczyniory trzymacie, a tylko podrasowywujecie na staruszki :cool3: I dzisiaj goscie byli , a sie nie chwala:mad:

Posted

Dobra, jabłonkę osobiście "zaopiekowalam"... dowód poniżej :diabloti: Zobaczcie jak sadkowi pensjonariusze czule mnie witali - normalnie poznali swojego :evil_lol:

A tak się cieszyli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ojjj popieram Erazm ... ja z nia siedziałam na stopniu pod domem po piątej rano ... niezwykła kobieta, ciepła i mądra ... Z nią to wszędzie można siedzieć ...

Sadku ... Gagata zostawiła u Was kawałek siebie ...

Posted

tak pisałam o Dziadku Mrozie ... dzisiaj jedynie żywy w naszej pamięci ...

Profersor DZIADEK MRÓZ ... (') za TM .... :-( bardzo mi przykro .... Dziadek Mróz zasnął wraz ze swoimi nadziejami na lepsze ...

http://images47.fotosik.pl/60/2a2a1c4249d2c6b9.jpg

Około 10 lat praktyki życia wbrew obojętności ludzkiej, bo wciąż jeszcze wierzy w lepsze. Zastanawiam się często, skąd wie, że "lepsze" gdzieś jest ... Wykładowca wielkiej woli życia. Krótkie chwile z nami to nasza nadzieja, że dostał na tyle miłości i ciepła, że to pozwoli mu znów nas witać bo ma na kogo czekać. Dziadek Mróz - czekający, ufający, dla nas ... zawsze wita tak samo mocno i szczerze ... Chociaż jesteśmy kurierami złych wiadomości o tym, że w jego życiu lepsze znów go nie dotyczy zawsze pomaga nam z tym żyć, dziękując ogonem, chociaż oczu wielki smutek.

... nie pozwólmy aby pod płotem zapomnienia, zasnął kolejny pies ....

Zmienia się wszystko ... Smierć toczy wciąż walkę, ma w planie wykonać 100% normy ... Trudne zadanie przed nami. Sadek pustoszeje przez nasze milczenie, czasem czyny ...

Leopold ma dom u fantastycznej Majuski ... poprzez nieudaną adopcję postanowiła dać mu u siebie czas w domu tymczasowym ... Miłość wygrała, Leopold ma dom u niej. Nie potrafią się już rozstać i żyć oddzielnie ...
Majuska dziękuję .... Mam wrażenie patrząc na Leopolda, to jak się zmienił, że udało się Wam wytrącić tykający zegar z dłoni Kostuchy ...
Macie czas dla siebie ... to moment kiedy świat milknie dając Wam ukojenie wspólnych chwil ...

młode oczy serca starego psa ...