Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Codziennie zaglądałam na wątek z nadzieją , ze w końcu bedzie lepiej..., przyłączam się do podziekowań dla tych, którzy okazali Sarze tyle ciepła i pomocy.

Posted

Straszne...

• Dzisiejsza noc Saruniu już będzie spokojna... Za tęczowym mostem czekali na Ciebie... Teraz jesteś w domu...

Dziewczyny
  • [ Bubu, Budrysek, Peate ]... to dzięki Wam Sara stała się kochana... Wyjątkowa... I na zawsze zostanie w naszych sercach...

Posted

tak strasznie mi smutno ...
    miałam nadzieję, że będzie dobrze do samego końca .. :-(
    Sarciu :candle:
    ... jeszcze kiedyś na pewno się spotkamy ..

Posted

Byłam tutaj cały czas, chociaż tak po cichutku. Wierzyłam ,że się uda i że będzie dobrze. A tu taka wiadomośc. :placz:Sarciu kochana bądź szczęśliwa i biegaj sobie z innymi psiaczkami. Już nigdy nie będziesz głodna, opuszczona i nic nie będzie Cię bolało.Gdybyś spotkała mojego Tobiaszka to pozdrów go ode mnie.Przyjdzie kiedyś taki dzień,że się spotkamy. Podziękowania dla Wszystkich ,którzy pomagali Sarze z takim oddaniem.

Posted

[SIZE=2]"Nie miała lekkiego życia - była stróżem, nie miała nawet budy. :placz: :placz:...trafiła do schroniska, przerażona i smutna"

"
    Sarcia odeszła dzisiaj za TM" :-( :-( :-( :-(

Brzmi to przerażająco, ale śmierć to chyba dla Sary wybawienie.
    Cierpieć całe życie ..... :placz: :placz:

Posted

Szok! Myślałam, że sie uda. Przykro mi bardzo:-( Beatko wiem, że wam tam na miejscu jest najciężej, tym bardziej duże uznanie za to co zrobiliście dla naszej Saruni.

Wiem, że dług mimo wszystko na pewno został, przesyłam małe co nieco. Żal tylko, że nie pomoże to już naszej Sarze.:placz:

Posted

[SIZE=2]"Nie miała lekkiego życia - była stróżem, nie miała nawet budy. :placz: :placz:...trafiła do schroniska, przerażona i smutna"

Do schroniska Sarcia trafiła ze swoja onkowata córeczką po śmierci właścicielki....
    bubu napisz co z córeczką....!
    Ja juz wiem co, ale niech to bedzie pociecha dla wszystkich opłakujących Sarcię...

Posted

Boże jaka na była chudzinka :shake: Saruniu [']

Jeżeli chodzi o Dinę to bardzo się cieszę, że "malutka" znalazła domek. Wygląda na niesamowicie radosnego i kochanego psiaczka.

Posted

Dziękuję za wiadomości o Dinie.

Na bieżąco śledziłam ten wątek - Wasze zmagania i walkę o życie Sary

• , ale jednocześnie myślałam co z jej córką-suczką, która została w schronisku. Czy podzieli tragiczny los Sary??? Na szczęście, na razie wygląda że nie.
    Niech tak trwa, niech Dina będzie szczęśliwa za nie obie.

Bardzo poruszył mnie jakże smutny los Sary
  • , bardzo. :-( :-(

• Posted

[quote name='KrystynaS']Dziękuję za wiadomości o Dinie.

Na bieżąco śledziłam ten wątek - Wasze zmagania i walkę o życie Sary

• , ale jednocześnie myślałam co z jej córką-suczką, która została w schronisku. Czy podzieli tragiczny los Sary??? Na szczęście, na razie wygląda że nie.
    Niech tak trwa, niech Dina będzie szczęśliwa za nie obie.

Bardzo poruszył mnie jakże smutny los Sary
  • , bardzo. :-( :-(

• Sarciu...pamiętam

Diano, szczęścia na całe życie!:loveu::loveu::loveu: