Lilmo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 I jak minął dzisiejszy dzień Sary ? :loveu: Przyłączam się do pytania czy dzisiaj też zjedzona była bułeczka, bo nie ukrywam, że wiadomośc o tym, że Sarka je niezwykle mnie ucieszyła. Quote
peate Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 melduję, że i bułka z masłem i kilka parówek zostało zjedzone :lol: Quote
Lilmo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 peate napisał(a):melduję, że i bułka z masłem i kilka parówek zostało zjedzone :lol: Zuch dziewczyna! :loveu: No Sara, wkońcu przestałaś się wygłupiać dziewczyno! :cool3: Quote
_bubu_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 byly jeszcze biszkopciki, ale to wszystko i tak za mało na tak dużego i słabego psiaka jak Sara. Quote
mysza 1 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Powtórzę się- może spróbujcie karmić ją bardziej pożywnymi niż sucha bułka i szkodliwe na nerki parówki z przyprawami- rosół z mięsem, warzywami tego typu rzeczy? Macie kulinarne zapędy troszkę?;) Quote
BUDRYSEK Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 mysza 1 napisał(a):Powtórzę się- może spróbujcie karmić ją bardziej pożywnymi niż sucha bułka i szkodliwe na nerki parówki z przyprawami- rosół z mięsem, warzywami tego typu rzeczy? Macie kulinarne zapędy troszkę?;) próbowałysmy juz wszystkiego Sara nie chce tego jeść cieszmy się ze wcina bułki i parówki Quote
Lilmo Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Zakończyliśmy dzisiaj rozliczenia mojego bazarku dla Sary i mam pytanie do bubu : Czy pieniążki mam przesłać na to samo konto, na które już jakiś czas temu przelewałam pieniądze dla Sary ? I tutaj oficjalne rozliczenia: Oto ostateczne rozliczenia : ante335 -75 zł Tomo 2 - 30 zł pinczerka_i_Gizmo p 24 zł ______________________ = 129 zł Tak, jak już pisałam na wątku bazarkowym, zaokrąglam kwotę do 150 zł. Przepraszam, ale naprawdę nie mogę sobie pozwolić na więcej, bo od marcajestem bezrobotna, więc nie mogę sobie pozwolić na więcej :oops: I oczywiście : Serdecznie dziękuję wszystkim za wsparcie Sary poprzez udział w moim bazarku! :Rose: Quote
peate Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 dzisiaj w zastępstwie bubu byłam z obiadkiem u Sary zakupy zrobiłam jak dla wielodzietnej rodziny :evil_lol: bo nie wiedziałam na co akurat będzie miała ochotę :roll: było coś mięsnego i słodkiego no i oczywiście bułka z masłem i parówki, tyle, że nie było akurat morlinek dla dzieci więc wzięłam trzy rodzaje innych :eviltong: jak weszłam z tymi siatami to Sarcia leżała podłączona do kroplówki (biedulka ma już wszystkie łapki pokłute :-() wyciągnęłam bułeczkę i parówkę .. bułka chyba już się jej znudziła po zjadła tylko odrobinkę :roll: ale parówki wcięła trzy :lol: potem przyszła pora na "gerberki" .. no i ani kurczak z jarzynami, ani jarzynki z delikatnym schabem i kluseczkami ani też jagnięcina z ryżem :shake: .. wszystkie były beeee (ale nie dziwię się jej, ja też bym ich nie zjadła ;)) mój psiak lubił ser żółty, więc dałam jej cieniusieńki plasterek, ale też się nie skusiła dopiero jak otworzyłam woreczek z posiekaną polędwiczką to Sara, aż się podniosła :cool3: (bo parówki jadła na leżąco z głową na boczku) i zaczęła niuchać dookoła nosem .. no i się zaczęło .. wcinała tak, jakby w życiu nic lepszego nie jadła :sabber: ze trzy razy ugryzła mi palec :evil_lol: a ja głupia myśląc, że nie będzie jej smakować kupiłam tylko jedną :oops: przemyciłam razem z tą polędwiczką trochę tych "gerberków", ale nie za dużo niestety :roll: jak już wcięła całą polędwiczkę to nawet brała się do wstawania, ale niestety jest jeszcze bardzo słabiutka :roll: dałam jej trochę odpocząć, mimo, że jak tylko ruszyłam reklamówką to od razu patrzyła i niuchała noskiem :lol: później zjadła jeszcze troszkę mięsa mielonego, no i bułki z masłem i szynką słodkości żadnych nie chciała, chociaż miałam ich całą pełną drugą siatkę .. wygłaskałam ją ze wszystkich stron i po jakimś czasie oczka jej się zaczęły zamykać, aż w końcu spokojnie sobie zasnęła .. :sleeping: szkoda, że bidulka nie ma kogoś, kto by tak mógł z nią dłużej posiedzieć :sad: Quote
togaa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 peate..jak nam to poetycko i realistycznie zarazem opisałaś.... Ja też uważam, w jej stanie...pal licho wszelkie diety.Niech je co lubi...!!! /Profesor Religa też odmówil dalszej chemii. bo cenił sobie jakość zycia a nie długośc.../ Quote
mysza 1 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Pewnie, najważniejsze, ze coś je. Podpytywałam tylko. A wyniki badań troszkę lepsze? Quote
BUDRYSEK Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Sarusiu nie poddawaj się błagam!!!! Quote
gonia66 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 _bubu_ napisał(a):Sarcia odeszła dzisiaj za TM :( . Czuła się gorzej, przestała jeść i dzisiaj została uśpiona.. Mam nadzieje , że czuła się przez nas kochana, byliśmy z nią do końca. Przepraszam Sarciu , że inaczej Ci nie pomogłam :( Teraz nasz aniołek biega sobie z innymi pieskami.. Śrutką, Lulu, Maksiem, Bajką i innymi.. ['] :( JAk to uśpiona??Dlaczego??Czula sie ostatnio lepiej...juz cos jadla..nie bylo dla niej zadnej szansy???:-(:-(:-( Strasznie mi smutno... SAruniu... Quote
_bubu_ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Sarcia odeszła dzisiaj za TM :( . Czuła się gorzej, przestała jeść i dzisiaj została uśpiona.. Mam nadzieje , że czuła się przez nas kochana, byliśmy z nią do końca. Przepraszam Sarciu , że inaczej Ci nie pomogłam :( Teraz nasz aniołek biega sobie z innymi pieskami.. Śrutką, Lulu, Maksiem, Bajką i innymi.. ['] :( Quote
gameta Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Bardzo mi przykro... Saruniu biegaj szczęśliwa - już nic nie boli, już nie tęsknisz... Quote
Dorothy Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 bardzo smutno ze nie udalo sie jej pomoc. Badz szczesliwa Saro, wwolna od cierpien w krainie wielcznej szczesliwosci... ['] A dla Was wszystkich podziekowania, ze tak cudownie sie nia opiekowaliscie. D Quote
Lilmo Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Serce pęka mi na milion kawałków i nie mogę powstrzymać łez. :-( Saruniu nasza wspaniała, nie miałam okazji poznać Cię osobiście, ale pokochałam Cię całym sercem. Ciężko mi się pogodzić z tą sytuacją, ale najważniejsze jest dla mnie to, że już nie cierpisz. Dziękuję Ci za to, że byłaś taka silna i tak długo i dzielnie walczyłaś każdego dnia, mimo iż w Twoich oczach było widać, że wiele Cię to kosztuje. Biegaj sobie szczęśliwie za TM i pozdrów moją Tinusię ode mnie, mam nadzieję, że się polubicie i będziecie razem skakać po zielonych łąkach czekając na spotkanie z nami. ['] ['] ['] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Ja... ja nie mogę w to uwierzyć. Myślałam, ze pomyliłam wątki. Ciągle miałam nadzieję. Czytałam każdy post _bubu_ o kolejnej zjedzonej przez Sarze bułeczce z ogromnym płonącym promieniem nadziei. Wierzyłam, że obecność Michała na spacerach pomoże. Nie zdążyłam poznać Sary, choć byłam tak blisko... Ale znałam Bajkę, znałam Maksa, znałam te żywieckie nieszczęścia, które odeszły zbyt szybko, które zasłużyły na wiecej miłości, niż bylismy w stanie im dać. Uważam, że w tym miejscu powinniśmy wszyscy schylić się aż do samej ziemi przed _bubu_. Za jej wytrwałość w działaniu, za zapewnienie Sarze niesamowitej opieki. Za podjęcie tak trudnej decyzji. Bo najgorzej jest stanąć przed takim wyborem - czy dalsza walka przyniesie choć trochę nadziei... Sarusiu... Wiem, że jesteś już szczęśliwa. Wiem, że w duchu każdy z nas przeklina ten dzień, w którym zaczęło się Twoje cierpienie. Ale to już nie ważne. Biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem. Z tymi wszystkimi, dla których ratunek przyszedł za późno. Doczekałaś się miłości, czułości i braku cierpienia. W końcu. [`] [`] [`] Quote
Lilmo Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Pinczerka_i_Gizmo masz rację! Podziękowałam na PW i dziękuję i tutaj _bubu_ oraz całej reszcie : Michałowi, Budrysek, peace , togaa ( jeżeli kogoś przeoczyłam to przepraszam ) za wszystko co zrobiliście dla Sary! My wiemy, że zrobiliście wszystko co było w Waszej mocy! Jesteście wspaniali za to, że przyczyniliście się do tego by odeszła kochana przez tyle osób! Quote
Recommended Posts