togaa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 mysza 1 napisał(a):Straszny ma ten smutek w oczach:-( Mam tylko nadzieje że nie cierpi....:-( Quote
Klaudus__ Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Właśnie Michał skończył spacerować z Sarcią :loveu: Quote
aneta355 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Sara kochanie, wierzę, że znajdzie się domek, jesteś taka śliczna i taka smutna Quote
zuzlikowa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 bubu, z ostatniego bazarku dla Sary jest 37zł.Cioteczki wysłały z górką:loveu: Wyślij nr konta na pw.Dziś jeszcze prześlę. Bazarek następny. Pomóżcie podnosić:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f99/maksi-bazar-z-ozdobkami_co-dzien-dokladam_na-3-pieknoty-sare-gabi-alutke_10-iii-132852/ Quote
mysza 1 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Czy moge poprosic o numer konta? Coś wyskrobię na malutką. Quote
_bubu_ Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 wysłałam pw :loveu: Sarcia dzisiaj jakby silniejsza, troche lepiej chodzi. Troche podziubała jedzonka. Dostaje teraz 2 razy wiecej kroplówek, w końcu musi być jakaś poprawa. Quote
peate Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 cieszę się, że Sara czuje się lepiej :loveu: a co mówią weci? Quote
Lilmo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Saruniu, nasza dzielna dziewczynko, pozdrawiam Cię ( żebyś nie pomyślała sobie, że ciotka dzisiaj o Tobie zapomniała :roll: :) ) :kiss_2: Quote
Izis Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 W jakim mieście jest sunia? Jakie ma szanse? Co mówi wet tak realnie? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Izis napisał(a):W jakim mieście jest sunia? Jakie ma szanse? Co mówi wet tak realnie? Sara obecnie jest w Bielsku-Białej. Co do opinii weta to musimy poczekać z tym na _bubu_. Dotychczas było mówione, ze jeśli będzie sie przestrzegać diety i regularnie podawać leki to Sara może normalnie żyć. Quote
togaa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Klaudus__ napisał(a):Właśnie Michał skończył spacerować z Sarcią :loveu: Michał ma na Sarcie wybitne działanie terapeutyczne.... Może to jego podłączymy do Saruni zamiast kroplówek...;) Czy można gdzieś zebrać w "kupę" bazarki na Sarunie ? Zeby przynajmniej podrzucać.. Ratowanie jej życia kosztuje majątek,ale przecież nie można tu oszczędzać..! Quote
Izis Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jaki byłby miesięczny koszt utrzymania Sary - leki i dieta? Może ktoś policzyć? Quote
_bubu_ Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Izis napisał(a):W jakim mieście jest sunia? Jakie ma szanse? Co mówi wet tak realnie? Stan Sary ostatnio się pogorszył. Mimo kroplówek wyniki są gorsze. Realne rokowania są niestety złe. W poniedziałek będą kolejne badania kontrolne - zobaczymy jakie wyjdą. Im dłużej nie ma poprawy , tym mniejsze szanse. Sara codziennie dostaje kroplówki i leki, nie wiem jaki wychodzi dzienny koszt. Nie chce jesc, dostaje paste calo-pet , tubka starcza na 3 dni. jedna kosztuje 35zł. do tego koszt pobytu w lecznicy - 16zł za dobę. Quote
aneta355 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Sara aniołku nie odchodź :-( Kochanie jestem z Tobą, żałuję że nie mogę Cię przytulić Quote
aneta355 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Zaraz mnie szlag trafi. Patrzę jak co niedzielę tłum ludzi idzie do kościoła, ciekawe jaki % z nich zastanawia się nad losem swoich zwierząt czy w ogóle rozumieją co to znaczy szanować zwierzę. Cytuję z wątku Sary "była stróżem, nie miała nawet budy" Quote
mysza 1 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Tak strasznie mi jej żal, te oczy, nie miała szczęścia w życiu:-( Quote
Lilmo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 togaa napisał(a):Michał ma na Sarcie wybitne działanie terapeutyczne.... Może to jego podłączymy do Saruni zamiast kroplówek...;) Czy można gdzieś zebrać w "kupę" bazarki na Sarunie ? Zeby przynajmniej podrzucać.. Ratowanie jej życia kosztuje majątek,ale przecież nie można tu oszczędzać..! w takim razie ja przypominam o swoim, bannerek u mnie w podpisie :) Saruniu walcz... błagamy ! :kiss_2: Quote
Michal__ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Sarusia wczoraj po drugim popoludniowym spacerku wygladala na bardzo slaba :-( Dlatego niespaerowalismy dlugo, zeby sie niemeczyla... Sarciu!!! Zdrowiej nam szybciutko!!! Quote
Recommended Posts