Lilmo Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Bardzo się cieszę,że Wam się podoba mój bazarek :) Teraz pozostaje tylko czekać na to, aż ktoś się zainteresuje kolczykami, bo póki co cisza :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dziękujemy za piękny bazarek! :multi: Quote
_bubu_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Sara wczoraj nie chciała jesc ale dzisiaj nadrabia , na śniadanie zjadła 2 miseczki makaronu ale musiala dostac troche domieszanej puszki. , niestety takiej ktorej nie powinna. Ale najwazniejsze zeby cokolwiek zjadła. na pozniej ma zmiksowaną wersję. Na szczescie biegunki dzisiaj nie bylo . Quote
Michal__ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Sarcie odwiedzilem wczoraj przed wyjazdem do Wroclawia i wydawala mi sie jakas taka POGODNA :loveu: Z wigorem spacerowala ze mna... Normalnie chyba nie ta Sara ktora Beata przywiozla :eviltong: Bardzo cieszy fakt, ze biegunki juz (oby na stale) niema... Sarusiu Kochana :loveu: Jutro z samego ranka odwiedze Cie :iloveyou: Quote
matrioszka2 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Przepraszam, że tylko pobieżnie zapoznałam się z wątkiem, ale chciałam podsunąć pewien preparat na nerki. IPAKITINE to taki proszek, który dodaje się psu do jedzenia, a usprawnia czynności nerek.Można go dostać w sklepach w lecznicy na przykład.Ja mam taki w Lublinie w Klinice Małych Zwierząt. Mój pies to dostawał po przebyciu babeszjozy (uszkodzone nerki). Jeśli trzeba - proszę zapytać weta - kupię i wyślę. Nie chcę się wymądrzać, ale wspomnę tylko o Furaginie i o pietruszce gotowanej w diecie (moczopędna). Trzymam kciuki za skuteczność działania.I wytrzymałość.I wytrwałość. Quote
_bubu_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ipakitine Sara dostaje, dałam jej bo mi zostało od mojego psa. Jeśli chcesz wspomóc Sarcię to jak najbardziej można jej kupić następne opakowanie, tamtego już nie zostało dużo. O Furagine zapytam a jutro ugotuję w takim razie pietruszke :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Tutaj można też wspomóc Sarę kupując cegiełki: Pomóż ratować Sare !! CHARYTATYWNA !! owczarek (567887158) - Aukcje internetowe Allegro Quote
_bubu_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Sarcia znowu czuje się gorzej :( je znowu mniej, chodzić też nie chce . dzisiaj będzie USG nerek i może rtg stawów. Quote
Lilmo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 _bubu_ napisał(a):Sarcia znowu czuje się gorzej :( je znowu mniej, chodzić też nie chce . dzisiaj będzie USG nerek i może rtg stawów. Nieee :-( Saruniu nie pozwalam Ci się poddawać! Kategorycznie zabraniam! Quote
Gosia70 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Czekamy na wyniki USG i RTG. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Quote
gonia66 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Bubu...jak wyniki Saruni??Są już??Wiecie coś więcej????:shake: Quote
_bubu_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 usg jednak dzisiaj nie było, może jutro . Sarcia słaba, pomagamy sobie przy chodzeniu podtrzymując ręcznikiem tył. Jak już się trochę rozchodzi to idzie lepiej. Niestety na kolacyjkę nic nie dziubnęła. Napiła się tylko troszkę wody. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Trzymamy kciuki, przecież musi być dobrze! Quote
aneta355 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Sara trzymaj się kochana! Dzisiaj po długiej przerwie wypełniam kupon lotto - to z myślą o Tobie :lol: Quote
_bubu_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 dzisiaj Sara lepiej chodzi. niestety nadal nie chce jeść. wieczorem będą wyniki badań. Quote
Michal__ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Sarusiu jutro odzyjesz na spacerku :loveu: moze znow zaczniesz machac ogonkiem :multi: Bede u Ciebie jak tylko lecznice otworza :p Quote
peate Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Sara na pewno by odżyła w domu ... kto może jej pomóc? Quote
togaa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 _bubu_ napisał(a):dzisiaj Sara lepiej chodzi. niestety nadal nie chce jeść. wieczorem będą wyniki badań. Nic nie zjadła...? Rano tez nie...???? :-( żebra u Niej na wierzchu..!!! Musi przecież w końcu nabrać chęci do życia!!!! Quote
aneta355 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Sarusiu zbież siły, myślimy o Tobie, jesteśmy z Tobą. Trzymaj się Kochanie! (szkoda, że mam za małe mieszkanko na drugiego psiaczka) a z lotto też nici :-( Quote
Recommended Posts