Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę,że Wam się podoba mój bazarek :) Teraz pozostaje tylko czekać na to, aż ktoś się zainteresuje kolczykami, bo póki co cisza :roll:

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sara wczoraj nie chciała jesc ale dzisiaj nadrabia , na śniadanie zjadła 2 miseczki makaronu ale musiala dostac troche domieszanej puszki. , niestety takiej ktorej nie powinna. Ale najwazniejsze zeby cokolwiek zjadła. na pozniej ma zmiksowaną wersję. Na szczescie biegunki dzisiaj nie bylo .

Posted

Sarcie odwiedzilem wczoraj przed wyjazdem do Wroclawia i wydawala mi sie jakas taka POGODNA :loveu: Z wigorem spacerowala ze mna... Normalnie chyba nie ta Sara ktora Beata przywiozla :eviltong:
Bardzo cieszy fakt, ze biegunki juz (oby na stale) niema...
Sarusiu Kochana :loveu: Jutro z samego ranka odwiedze Cie :iloveyou:

Posted

Przepraszam, że tylko pobieżnie zapoznałam się z wątkiem, ale chciałam podsunąć pewien preparat na nerki.
IPAKITINE to taki proszek, który dodaje się psu do jedzenia, a usprawnia czynności nerek.Można go dostać w sklepach w lecznicy na przykład.Ja mam taki w Lublinie w Klinice Małych Zwierząt.
Mój pies to dostawał po przebyciu babeszjozy (uszkodzone nerki).
Jeśli trzeba - proszę zapytać weta - kupię i wyślę. Nie chcę się wymądrzać, ale wspomnę tylko o Furaginie i o pietruszce gotowanej w diecie (moczopędna).
Trzymam kciuki za skuteczność działania.I wytrzymałość.I wytrwałość.

Posted

Ipakitine Sara dostaje, dałam jej bo mi zostało od mojego psa. Jeśli chcesz wspomóc Sarcię to jak najbardziej można jej kupić następne opakowanie, tamtego już nie zostało dużo. O Furagine zapytam a jutro ugotuję w takim razie pietruszke :p

Posted

_bubu_ napisał(a):
Sarcia znowu czuje się gorzej :( je znowu mniej, chodzić też nie chce . dzisiaj będzie USG nerek i może rtg stawów.

Nieee :-( Saruniu nie pozwalam Ci się poddawać! Kategorycznie zabraniam!

Posted

usg jednak dzisiaj nie było, może jutro .
Sarcia słaba, pomagamy sobie przy chodzeniu podtrzymując ręcznikiem tył. Jak już się trochę rozchodzi to idzie lepiej. Niestety na kolacyjkę nic nie dziubnęła. Napiła się tylko troszkę wody.

Posted

_bubu_ napisał(a):
dzisiaj Sara lepiej chodzi. niestety nadal nie chce jeść. wieczorem będą wyniki badań.

Nic nie zjadła...? Rano tez nie...???? :-(

żebra u Niej na wierzchu..!!!
Musi przecież w końcu nabrać chęci do życia!!!!