Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem..pamiętam..napisałam do pewnej cioteczki na PW zapytanie, bo właśnie przeczytałam na jednym z wątków, że miała brać na tymczas pieska, ale znalazł sie właściciel i juz Toffis jest w domku..pomyslałam od razu, ze może jest miejsce, ktore było "zaklepane" dla tamtego..tylko ze Tofis jest malutkim psem...no ale uprzedzilam jakby co...zobaczymy co odpowie ta cioteczka..(Elza-Milicz):roll:

Posted

nika28 napisał(a):
Ta ciotka jest super :cool2:
Tylko czy będzie mogła przyjąć Sarę...? :roll:

tego niestety nei wiem...czekamy na odpowiedź..jakakolwiek by nie była:roll:Ale nadzieje mam...:p

Posted

ja mogę wstępnie zaoferować dt ale płatny...o szczegółach pisałam już bubu
głupio że chcę kasy ale sama przyjmuję psy z ulicy,a potem trzeba je leczyć,szczepić i zawozić do domów...i już nie wyrabiam finansowo..

nie chcę się oczywiście narzucać,jeśli znajdzie się lepszy(mniej zapsiony)dt dla Sary-będzie cudownie...

aż s....można dostać jak sie czyta ten wątek:evil_lol:

świętokrzyskie,konkretnie Końskie
od b-białej chyba kawał drogi,a nie wiadomo nawet czy stan psa pozwala na jego transport
gdyby coś piszcie na pw lub 511-704-481

Posted

[quote name='kobix']ja mogę wstępnie zaoferować dt ale płatny...o szczegółach pisałam już bubu
głupio że chcę kasy ale sama przyjmuję psy z ulicy,a potem trzeba je leczyć,szczepić i zawozić do domów...i już nie wyrabiam finansowo..

nie chcę się oczywiście narzucać,jeśli znajdzie się lepszy(mniej zapsiony)dt dla Sary-będzie cudownie...

aż s....można dostać jak sie czyta ten wątek:evil_lol:
OOOOOO...gdzie są cioteczki "od saruni"???dlaczego nikt nie zareagował na oferte???No bo jesli bylaby koniecznosc trzeba zebrac deklaracje wplat...nie wiemy tez jaka cena za ten tymcza..no ale to i tak nie my...tu musza napisac osoby odpowiedzialne za watek i za sunie...
kobix..a skąd jesteś????

Posted

czyżby Sturacik od kobix miał mieć większą koleżankę :cool3:
było by miło tylko ta odległość :roll:
może jeszcze znajdzie się ktoś chętny pomóc Sarze bliżej, bo trochę boję się tak długiej podróży w jej stanie :roll:

Posted

peate napisał(a):
czyżby Sturacik od kobix miał mieć większą koleżankę :cool3:
może jeszcze znajdzie się ktoś chętny pomóc Sarze bliżej, bo trochę boję się tak długiej podróży w jej stanie :roll:

Skąd jest kobix- mogę wiedzieć??Tzn gdzie jest ten DT??Nie wiem tez dlaczego bubu nie odzywa sie tu do nas...:-(Byla na dogo, bo widzialam gdzies Jej wpis...chyba u Mikusia...jutro poniedzialek..wiec teraz to kwestia godzin zaledwie...:-(Jesli mialaby jechac na platny tymczas...to trzeba zebrac kase...???No nie wiem o co chodzi...Bubu..napisz nam tu cos prosze.....

Posted

[quote name='peate']czyżby Sturacik od kobix miał mieć większą koleżankę :cool3:
hehe peate zakładam centrum geriatryczne:evil_lol:
na poważnie Sara w takim stanie to tylko do domu,a zaproponowałam dt bo macie sytuację krytyczną...

może to być pomoc krótkoterminowa (np.do czasu zwolnienia miejsca w hotelu)lub długoterminowa (do czasu znalezienia domu)

niestety w obydwu przypadkach(ze względu na moje zapsienie)byłby to dt płatny:oops:

odnośnie długoterminowości dt to by zależało głównie od Was...
oraz trochę od tego jak pies by się zaadoptował i jakie by miał potrzeby co do przestrzeni życiowej (mieszkam w bloku)

bo jeśli dt u mnie spełniał by Wasze wymagania i zaspokajał potrzeby Sary to lepiej byłoby sie skupić na szukaniu domu,niż ją przenosić

istnieje też możliwość dt Sary u mnie do czasu aż nabierze sił,wyzdrowieje i troszkę się zsocjalizuje a później zabrania jej pod Wasze skrzydła.

możliwości jest wiele,ja jestem elastyczna...;)

Posted

dokladnie, jutro dowiem sie jaki rachunek czeka na spłacenie wiec pieniadze trzeba zbierac caly czas. jutro tez po rozmowie z weterynarzem wiecej sie wyjasni na temat sytuacji Sary, Dam znac jak cos bedzie wiadomo.

Posted

Kobix pisała, że jest z woj.świętokrzyskiego, więc moim zdaniem w grę wchodzi tylko długoterminowy tymczas, bo na krócej nie ma sensu Sarci wieźć...

Bubu skontaktowała się już z kobix, dziewczyny dogadują się. Zobaczymy, co z tego będzie.

Kasa ciagle jest potrzeba, nawet operacja, którą Sara przeszła nie jest spłacona :shake:

Posted

Bubu jaki jeszcze dług u weta??????:shake:

Po pierwszym postaram się znowu coś dorzucić. Może ten płatny tymczas to dobry pomysł, denerwuje mnie, że tak daleko jestem:angryy: i tak niewiele moge pomóc.

Posted

[quote name='Gosia70']Bubu jaki jeszcze dług u weta??????:shake:

Po pierwszym postaram się znowu coś dorzucić. Może ten płatny tymczas to dobry pomysł, denerwuje mnie, że tak daleko jestem:angryy: i tak niewiele moge pomóc.

dług wynosi ok 700 zł :placz:
na ta chwilę nie mamy ani grosza
a trzeba opłacic leczenie reszty psiaków :(I
Sara nie chce jeśc suchej karmy
wcina tylko puszki-1 szt kosztuje 10 zł-na dzień trzeba 2 szt
masakra!
w lecznicy pytaja juz o kase
może ktos zrobi jakis bazarek?
albo przekaże rzeczy-sprawa b.pilna!!!!!!

POMÓŻCIE!!!

edit:dług wynosi grubo ponad 1000 zł :placz::placz::placz: