luka1 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 " Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać" - piękne, prawda? Mały, kosmaty Supełek też był czyimś przyjacielem. Przez 10 lat starał sie podnosić na duchu, zabawiać, towarzyszyć w spacerach - swojemu człowiekowi. Dziesięć lat oddał komuś kto jako rewanż za oddanie i miłość zapewnił mu miejsce w schronisku. Dziesięć lat kochał kogoś kto tej miłości nie był wart. Quote
luka1 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Ze strony schroniska: numer: 760 numer chip: 953000005134258 imię: SUPEłEK płeć: pies wiek: ok. 10 lat wielkość: mala rasa: MIESZANIEC data przyjęcia: 2009-01-02 przebywa w boksie: HOTELIK BOKS 3 opis: Pies należy do grupy psiaków które potrzebują spokojnego i troskliwego opiekuna.Psiak ma już swoje lata ,dlatego nie może trafić do domku gdzie są np. dzieci.Supełek dużo odpoczywa i nie jest tak ruchliwy i radosny jak psy 2-3 letnie.Jest średniej wielkości więc sprawdzi sie napewno w mieszkaniu.Z racji swojego wieku nie może trafic do budy,nie przeżyje mrozów. Quote
maciaszek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Śliczny ten Supełek :). Dziesięć lat kochał kogoś kto tej miłości nie był wart.Trafnie ujęte... :( Quote
Isadora7 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Panienki mi sie cisną na usta. W różnych sytuacjach byłam w ostatnich latach, róneiż takich że trzepałam kieszenie aby znaleźć parę groszy. Sama bywałam głodna pies nigdy, nie wyobrażam sobie że mogłabym go oddać. Któregoś dnia myślałam że zabije faceta który jak zobaczył Rambiego w ataku padaczki poradził mi żebym go uśpiła. W pale mi sie nie mieści. Taki ładniusi:-(:-( Quote
Lionees Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Serce już mi się rozpada na kawałki:-( Piękny kudłaczek,a tam jeszcze spanielek i inne psiaki,pewnie wszystkie staruszki:placz: Quote
basia0607 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Czy to się nigdy nie skończy ? Tak by się chcialo pomóc im wszystkim ! Quote
ciapuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Supełku biegnij na pierwszą ,może ktoś się w tobie zakocha Quote
kinga-kinia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 wiecie co szlak mnie trafia normalnie ....jak tak można mieć tyle lat psa i na starość go wyrzucić ....czemu ludzie są tacy nienormalni ? Quote
ewatonieja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Supełek czeka na domek, samo widzicie nawet cocer spaniele w schronisku:-( Quote
malagos Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kochane te staruszki, ciche i spokojne, tylko trochę serca i pełna miseczka potrzebna :cool1: Quote
luka1 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Rozsyłajcie prosze wici o Supełku, musi wyjść ze schroniska, poprostu musi :-( Quote
luka1 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 o dzielnym, kudłatym SUPEŁKU o dzielnym, kudłatym SUPEŁKU (551194744) - Aukcje internetowe Allegro narazie ma allegro i alegratkę może ktoś się dołączy?:p Quote
luka1 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 e, ciotki, czemu nikt tu nie zaglada? Na głowy wan nie pada więc prosze nie opuszczać Supełka. Czy już wszystkich znajomych powiadomiliście, że Supełek musi opuścić schronisko?????:mad: Quote
maciaszek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nie opuszczamy supełka. To internet nas opuścił ;). Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Tak mało ludzi chce starsze psiaki,eh...:shake: Quote
luka1 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 wpadłam na chwilę, ale widzę że tu bez zmian. Quote
maciaszek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Podnoszę troszkę. Może jeszcze ktoś wpadnie na wątek. Quote
Recommended Posts