Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

" Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać" - piękne, prawda?
Mały, kosmaty Supełek też był czyimś przyjacielem. Przez 10 lat starał sie podnosić na duchu, zabawiać, towarzyszyć w spacerach - swojemu człowiekowi. Dziesięć lat oddał komuś kto jako rewanż za oddanie i miłość zapewnił mu miejsce w schronisku. Dziesięć lat kochał kogoś kto tej miłości nie był wart.

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze strony schroniska:
numer: 760
numer chip: 953000005134258
imię: SUPEłEK
wielkość: mala
rasa: MIESZANIEC
data przyjęcia: 2009-01-02
przebywa w boksie: HOTELIK BOKS 3

opis: Pies należy do grupy psiaków które potrzebują spokojnego i troskliwego opiekuna.Psiak ma już swoje lata ,dlatego nie może trafić do domku gdzie są np. dzieci.Supełek dużo odpoczywa i nie jest tak ruchliwy i radosny jak psy 2-3 letnie.Jest średniej wielkości więc sprawdzi sie napewno

w mieszkaniu.Z racji swojego wieku nie może trafic do budy,nie przeżyje mrozów.

Posted

Panienki mi sie cisną na usta. W różnych sytuacjach byłam w ostatnich latach, róneiż takich że trzepałam kieszenie aby znaleźć parę groszy. Sama bywałam głodna pies nigdy, nie wyobrażam sobie że mogłabym go oddać. Któregoś dnia myślałam że zabije faceta który jak zobaczył Rambiego w ataku padaczki poradził mi żebym go uśpiła. W pale mi sie nie mieści. Taki ładniusi:-(:-(

Posted

e, ciotki, czemu nikt tu nie zaglada? Na głowy wan nie pada więc prosze nie opuszczać Supełka. Czy już wszystkich znajomych powiadomiliście, że Supełek musi opuścić schronisko?????:mad: