Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goniu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czyżby DT miał się za pomocą "czarów" i wdzięku Salmuni zmienić w DS ? To byłoby cudownie ...:p:p:p
Tak się cieszę ,że Salmunia robi takie postępy.To wszystko dzięki Wam kochane!

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwa77 napisał(a):
Goniu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czyżby DT miał się za pomocą "czarów" i wdzięku Salmuni zmienić w DS ? To byłoby cudownie ...:p:p:p
Tak się cieszę ,że Salmunia robi takie postępy.To wszystko dzięki Wam kochane!

CCiiii...jakby co, to nie ja:roll::roll::roll:Ale tak szczerze???To nawet jesli nie dziewczyny..to ja już też raczej bym sie nie zgodziła na oddanie suni...zawsze mowilam ze ja nie nadaje sie na zaden DT...zresztą i Malwinka i Marta tez mówią to samo...że w życiu Salmy nie oddadzą...gorzej z cłopakami..ale co tam chłopaki, jak kobit teraz jest zdecydowna większośc w domku...hahaha..a jalepsze jest to, że moj TZ caly czas byl lekko wzburzony(bo to na ogol niesamowice dobry i spokojny facet- moje przeciwienstwo zreszta)..a teraz co chwile chodzi do Salmy, zaczepia ja, woła, głaska...tej suni nie da się nie kochac...z zresztą...każdej innej na miejscu Salmusi też by sie nie dało nie kochac...to ju ż sa takie stworzenia...tylko do kochania....,..no i kochamy je...9SAlma właśnie "robi konika"...czyli skacze, tak ślicznie...potrzasa głowką..prosi mojego TZa o jedzonko)Maleńka księżniczka..a moja Ciapucha...nie poznaje Jej....jakby nigdy nic...przyjęla Salmę tak, jakby była mieszkańcem domu od lat....wiele by pisać...:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jejku oby wszystko się tak potoczyło jak piszesz Goniu !
Czyli czekamy na ostateczną decyzję czy cudowny DT stanie się równie cudownym DS.

Trzeba będzie jeszcze pomyśleć o sterylce Salmuni ...

Posted

O kurcze..mam fotki..przeciez bym nie wytrzymala gdybym sobie nie pocykala moich dziewczynek...zapomnialam, ze przydaloby sie je wkleić:oops: Przyznam jednak, ze umiem wklejac z poczty fotki ale z aparatu nie umiem zrzucać jescze..poproszę jutro już TZa:lol:
Z wieści. Salma z dziewczynami byla w poniedzilek u weta, bo dostala "sraczki"..jeden raz, ale one jak ja z pierwszym dzieckiem, gdy zrobilo rzadką koope- od razu do lekarza obowiazkowo:lol::lol::lol::lol:
Okazalo sie, ze Salmie nic nie jest a przy okazji miala czyszczone jakies gruczoly w odbycie, bo maila przytkane i wycierala doopeczke o dywan a dziewczyny myslaly ze to robaki i chcialy tabletki przy okazji.
Na rozwolnienie(powtarzam- jednorazowe:eviltong:) dostaly jakies ziolowe tableteczki, za ktore pani wet nawet nie chciala pieniążków- wiedziala, ze to biedne studentki:lol:
Noi na tym koniec wiesci..Salma biega juz po calym domku, liże ręce dzewczynom, jest coraz weselsza i pięknieje z dnia na dzień..podoba sie wszystkim odwiedzającym i poznającym..a my tu za nia kurcze tęsknimy już...mojej najmlodszej 7-letniej pociesze- Salma się wczoraj snila i ona za nia plakala..(a zauważyłam, że jednak Salmunia najbardziej dziwnie reaguje na dzieci...miala rzez Zuzia respekt..kulila glowe na jej widok..albo byla krzywdzona przez dzieci, albo dlatego, ze nie zna w ogolwe widoku dziecka...) Za to Zuzia już ją kocha..kurde..wszyscy ja kochamy...bo to aki kochaczek malutki jest.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Fotki jutro:lol:

Posted

Aj..no...juz dzis mowilam wlasnie mezowi..bo zapomnialam jakos..tak mi szybko zlecial ten tydzien, w czwartek przyjechala Marta z Salmunią i znów gościłam sunie u siebie- chcialam zeby zostala na tydzien chociaz- nie dalo rady:cool3:
To juz calkiem inny pies!NAwet przez ten tydzien są ogromne postępy:lol:DZis juz u mnie w domku chodzila sobie sama po "apartamentach" i zwiedzala, na mojh widok merdala ogonkiemi w ogole widoczne ma inne oczeta- wesole..no ma jeszcze momenty strachu...dalej nie lubi wychodzic na dwor- nie ma mowy o spacerach- zrobi swoje i koniec tematu:lol:
Ale ogolnie jest PRZEKOCHANA!!!!Moje serce stopnialo zupelnie dla niej...nie tylko zreszta moje...nawet mojej mamuski, ktora jak miesiac temu uslyszala o suni to zrobila nam dziką awanture..ale gdy ja zobaczyla....natychmiast, jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki(ale naprawde) stopniala...nie wypuscila jej z rak tyle czasu, ile byla u nas z wizyta....jej po prostu nie da sie nie kochac...no nie da....tak juz za nią tesknie...........:roll:
Tym razem nie robilam zdjec ale naparwde postaram sie umiescic foteczki z poprzedniego miesiaca...przepraszam:oops:

Posted

No i nici...nie pisalam dzis, bo od popoludnia wczorajszego "molestowalam" mojego Tza zeby mi w koncu sciagnal te fotki z aparatu..(juz mu wczesniej mowilam- zapomnial)....
Teraz pytam po raz kolejny i wiecie co??Powiedzial mi (wczesniej się nie przyznal nawet) ze nigdzie nie moze znaleźć tych fotek- szukal na kompie- bo jechal z dzieciakami na zawody to zrzucal zdjecia- ale nie ma w kompie...:angryy::angryy::angryy:Mowi ze chyba je niechcacy musial wykasowac....:mad::mad::mad:Jestem taka zla ze normalnie jest 1.30 a ja mam ochote wrzeszczec na caly dom:placz::placz::placz:Nawet nic slowem nie pisnąl wczesniej...a Salmusia byla w tym tygodniu tez to jej nawet fotek nowych nie robilam bo uznalam ze mam tyle robionych ostatnio...naprawde zrobilam dużo....:placz::placz:
Strasznie wszystkich Was przepraszam..wstyd mi jak nie wiem co- bo tak sie nachwalilam co to ja nie mam i ile...wwwwwwwrrrrr:mad::mad::mad:
Obiecuje ze jak Salmusia przyjedzie teraz to cykam a ten sam dzien i wstawiam...wiem nie jestem juz wiarygodna...:oops::oops:
Na pocieszenie tylko moge napisac ze Salma to jest pies nie do poznania z kazdym dniem...Marta wczoraj dzownila zaplakana ze szczescia i z wrazenia- bo mowila ze Salma tak sie pieknie bawila z Daysy- jak jeszcze nigdy nie widziala...byly dwie a takiej szalenczej akcji- skakaly na łożko, z łóżka, begalu jedna za druga i zaczepialy siebie wzajemnie- Marta byla w szoku i przeszczesliwa jednoczesnie:lol::lol:A mnie to Salmusia po nocach sie śni...Pies do kochania......:loveu:

Posted

majka50 napisał(a):
Gonia nie jest źle. Poczekamy. Najważniejsze teraz jest to ,że sunieczka jest szczęśliwa:multi:

Dokładnie tak !:p:p:p

Posted

Justynak napisał(a):
Skoro Salma już tak się rozkręciła, to może, jej opiekunki chciały by kiedyś wziąć z nią udział w którymś z Wrocławskich Dogomaniackich spacerków? :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f59/spacer-we-wroclawiu-489/index215.html#post11996349
Wszystkich innych oczywiście też zapraszamy! :lol:
NIe chce mowic za dziewczyny- ale Salma na spacerki absolutnie sie nie nadaje- Ona nie umie w ogole chodzic na smyczy:razz: Wychodzi na dwor- robi swoje i staje jak posag w oczekiwaniu na powrot..do niedawan trzeba bylo ja wnosic na raczkach- etraz o dziwo jzu idzie do dokmu sama..ale nigdzie poza tym:cool3::cool3::cool3:Na to to trzeba bedzie naparwde wiele czasu...neistety to dziki piesio....:roll:

Posted

TO PIERWSZA TURA- SALMUNIA Z MOJĄ CIAPUNIĄ U MNIE W DOMKU- GOŚCINNIE- ZOSTAJE AŻ DO ŚWIĄT, BO W ŚWIETA WSZYSCY ZJEZDŻAJĄ DO DOMKÓW-ZEBY WIĘC NIE JEŹDZIŁA W TĄ I SPOWROTEM.JEST KOCHAN I CORAZ BARDZIEJ OTWARTA NA LUDZI...CHOĆ STRACH W OCZKACH CZĘSTO SIE POKAZUJE..ZARAZ DALSZE FOTKI:lol::lol: