Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wiec tak..noc minęła spokojnie- na swoim kocyku:lol:GAzetka obok zdaje się lekko posirana- wiec chyba siusiu było:lol: Rano Martusia weszla do Malutkiej- a Ona natychmiast się wyłożyła na plecki do głaskania po brzuszku- tak wczoraj było na "dobranoc" i chyba zapamiętała...:lol:Potem była już radośc- na grzechotanie Royala- Malutka wyskoczyla zadowolona i merdala ogonkiem-więc już sukces..ale ja mądra stara mamusia podpowiedzialm Marcie zeby moze wziela ja troszkę na dwor (bylo juz po 13)...no i zrobila tak ale Malutka niestety bardzo sie wystraszyla...tzn stala na ziemi i nic..za to potem się "obraziła" na Martę i poszla do "siebie" zwinęła sie w swoją ulubioną pozycje- Marta na mnie zła...:cool3:No ale teraz siedzi razem z dziewczynami w kuchni (ale na swoim kocyku) na kawusi, główkę podklada do glaskania i chyba jej sie podoba:lol::lol:DZiewczyny mowia, że będzie dobrze...to kwestia dni..a Daysy jest podobno zazdrosna i caly czas pilnuje Malutkiej- jak ktos tylko do Niej idzie- ona też..i już dziś podobno obie sie "obwąchiwały"..więc pierwsze oficjalne zapoznanie już nastapiło:lol::lol:Czekam na foteczki- jak będą natychmiast wklejam:loveu:

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane maleństwo ! Ja myślę ,że każdy dzień będzie coraz lepszy .
A dziewczyny są tak kochane i się starają jak mogą :loveu::loveu::loveu:

Posted

Cudowni ludzie, cudowna sunka! Trzymam kciuki, zeby malenka szybko poczula, ze jest bezpieczna!
Z mezem idzie mi ciezko :( Moze jak zobaczy fotki tej perelki, to zmieknie...

Pozdr.
Havena

Posted

Malutka od dziś jużnie jest malutka- to uwaga....Salma:loveu::loveu::loveu:Brzmi dumnie- prawda???A...no i na dobranoc napiszę, że Salma już szleje i odkąd poznała łóżeczko...nie kwapi się z niego zejść..a ściągnięta- po prstu sobie nań wskakuje...a co:eviltong::eviltong:
Już jestem pewna, że bedzie dobrze- to nie kwestia tygodni ale dni:multi::multi::multi:

Posted

Ja się właśnie rozpłakałam..a Wy cioteczki???Zaraz zobaczycie, że Wy też uronicie łezkę wzruszenia....uwaga.....tadaaaaam....
CZEGO CHCECIE ZNOWU ODE MNIE..JUŻ SPALAM SOBIE SMACZNIE...AAA...KOLACYJKA JESZCZE PRZED SNEM..NO..DOBRA...MOŻE BYĆHMMM...MUSZĘ POMYŚLEĆ CZY MI TO BEDZIE SMAKOWAŁO...NO DOBRA JEM I SPADAM...A TERAZ POPOZUJĘ JESZCZE NA DOBRANOC CIOTECZKOM TROSZKĘ- NIECH MAJĄ

Posted

AAAAA JESZCZE BYM SIĘ COŚ NAPIŁA PRZED SPANKIEM...ZERKNĘ SZYBKO NA PRZEDPOKÓJ- MOŻE TAM COŚ CIEKAWEGO SIĘ DZIEJĘ??cHYBA CISZA...WSZYSCY SIĘ UCZĄ..KUJONY JEDNE ZAMIAST SIĘ ZE MNĄ BAWIĆ...EH...SZKODA GADAĆ...eH...SZKODA CZASU..POJADLAM, POPIŁAM...MOJE ŁÓŻECZKO ROZŚCIELONE, PAŃCI TEŻ...TRZA SPADAĆ NA SWÓJ KOCYK...POCZYTAM JESZCZE TYLKO TROSZKĘ PRZED SNEM I DOBRANOC..WSZYSTKIM CIOTECZKOM:lol::lol::lol:.

Posted

Już się rozkreca na dobre- dzis było koopeczka na dworze:multi::multi::multi:Ale zaraz z dworku natychmiat na lóżeczko- tam najlepiej...że niby piesio działkowy...heheh..bardzo ciekawe:eviltong:

Posted

No po prostu rewelacja ! :multi:To nie ta sama sunia prawie że !:-o
A imię piękne - SALMA !
Już wiedzę ,że będzie wszystko dobrze i to chyba szybciej niż nam się wszystkim zdawało !:lol:

Posted

do dobrego to i człowiek i pies się szybko przyzwyczaja :evil_lol:

SALMA- rewelka :loveu: W czerwonym naprawdę jej "do twarzy" :loveu:
Do tej pory myslałam, że to mi jest wyjątkowo dobrze w czerwonym, ale myliłam się :evil_lol:

Posted

Ale sunia jest ŚLICZNA, dopiero teraz widac ja w calej okazalosci.. Jak sie cudnie przeciąga..
Ja Wam mowie, ze to bedzie jeszcze najwieksza przytulanka, obronczyni i zazdrośnica ;) Widze to po oczach - moja Tośka byla taka sama ;) (ale mendoza kochana jest! nie ma totamto)

Posted

[quote name='MagYa^^']Ale sunia jest ŚLICZNA, dopiero teraz widac ja w calej okazalosci.. Jak sie cudnie przeciąga..
Ja Wam mowie, ze to bedzie jeszcze najwieksza przytulanka, obronczyni i zazdrośnica ;) Widze to po oczach - moja Tośka byla taka sama ;) (ale mendoza kochana jest! nie ma totamto)
JAk byś zgadła cioteczko:lol:Otóż dziś Salma nawarczała najnormalniej w świecie na Daysy za to, że ta chciala wskoczyć na łóżko..na to samo łóżó, a którym to właśnie Daysy jest Księżniczką od jakiegoś czasu...później ją wpuściła, ale zadowolona nie była...
Była za to kolejna kooopeczka na podworeczku- ale to jest taka expresowa koopka i szybko na rączki spowrotem...dziewczyny nie sa pewne czy jest siku..:razz:w kazdym razie nie widac zeby siusiala...:cool3:
No ale teraz jest już wykąpana- no bo skoro upodobała sobie w pańciowej pościeli- niestety musiała być umyta:lol:Kapiel bez większych protestow i lęku też nie było widać...
Poki co Salma grzeje doopeczke na łóżeczku i na wszelki wypadek z niego nie schodzi- no bo jeszcze DAysy by mogła zając miejsce...
DZiś rano po szyneczke- opuściła pokoik i poszla za zapachem do kuchni- ale bardzo trudno bylo Jej przekroczyć próg...weszla do kuchni, zjadla szynkę i szybki powrót na swoje posłanko- patrz łóżeczko...choć spała dziś w nocy na swoim kocyku obok łóżka, to gdy Malwinka wyskoczyla do pracy raniutko- Martusia jak weszła- sALMA GDZIE??w POŚCIELI...no..tak sie sobie "przeniosła"...taka mała "teleportacja"...:eviltong:Już smialo wystawia brzuszek do głaskania i domaga sie pieszczot...ale u sibie " w domku"...
No dobra- tyle wiadomości na dziś...myślę, że za niedlugo hasłem promocyjnym DT będzie "CZARNE RZĄDZI"...:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Tja.. :evil_lol:.. małe rządzi .. i skąd my to znamy? Moja Tośka (kilogramów 10) rozstawia Czestera (kilogramów ok 35)... i wszystko jest "wpożo" ...

Ale z tym rozpieszczaniem i wpuszczaniem suni na łóżeczko to osobiście bym się wstrzymała.. Wiem, że dla takiego traumatycznego psiaka chce się jak najlepiej, ale wszystko powoli, w swoim czasie, a przede wszystkim pies powinien wiedzieć kiedy jest do łóżka zapraszany.
Czasami może zdarzyć się tak, że w ewentualnym domku stałym nowi Państwo mogą nie życzyć sobie, aby psina spała w pościeli (ludzie są różni).
A taki piesek, który dostaje tyle dobroci na raz potrafi zrobić się zaborczy-przykład moja Tośka.