Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny zrobilam im allegro:
****3 msc szczeniaczki*** ! Pilnie dom potrzebny!! (548573788) - Aukcje internetowe Allegro

czy Widzicie tam zdjecia Rubika i Scchiry czy jeszcze jakis innych psiakow....kurcze ja zrobilam im allegro na miejsce innych i pokasowalem tamte fotki i wstawilam je a mi ciagle tam pokazuja sie te stare ,pokasowane i tyloko jedno Rubika:angryy::roll::roll: nie mam juz nerwow do tego allegro

...moze trzeba chwile poczekac az nowe zdjecia sie zaladuja...nie wiem

Posted

[quote name='Klementynkaa']ale RUBIK ma swoje allegro, zeby nie było z tego problemów...

oj to wkradlo sie jakies nieporozumienie..zrobilam allegro psiakowi ,ktory juz ma wiec na jego miejsce chcialam wrzucic jakiegos ,ktory nie ma a tu znow...

napewno mu drugie nie zaszkodzi,jedynie zwiekszy to szanse na adopcje ,zrobilam mu wspolne z Schira wiec ok,

Posted

dzięki mysle ze wiecej ogłoszeń nie zaszkodzi;)

Rubik juz sie bardzo do nas przyzwyczaił i jest coraz grzeczniejszy, cieszy sie bardzo jak wracam z pracy jest radosny i nawet juz mu sie zdaża polożyc spać w innym pomiezczeniu niż ja przebywam,

jak zwykle emocje biora górę i już się martwie jak on bedzie przeżywać jak sam zostanie u pana Tomka bo on jest caly czas w pracy a to strasznie towarzyski psiak.

Jesli on by trafił w tamta niedziele do schroniska i by mu się udało przeżyc to obawiam sie ze na całe zycie zostalaby mu przypięta łatka - agresywny i cale zycie spedzilby za kratami, tak juz jest zsocjalizowany, stara sie zalatwiac na dworze i spi w łóżku bo nie jestem w stanie całą noc czuwać zeby sie nie wgramolił. Dzis sie wgramolił i obudziły mnie słowa męża w srodku nocy: Johny a co ty tu robisz? a Johny - tak na niego mówi tz spi w najlepsze rozwalony miedzy nami.:eviltong:

jedyną jazde ma jeszcze na jedzenie i pochłania je z predkością światła. potem łapie go za ogon bo tylko za to zdołam jak robi wyscig do miski barsy.:p

Amikat pytaaś pana Tomka jak w pon?

Posted

Dodałam sobie banerek Rubika. Powiedzcie mi gdzie maluch ma ogłoszenia to postaram się go jeszcze poogłaszać. Rozumiem Ambro że wyjeżdżasz? Gdzie wtedy trafi Rubik?