amikat Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Chcę porobić plakaciki i namierzyć tego właściciela. A jak go znajdę to mu........ zagwizdam! Quote
maciaszek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jejku, tak się bałam. Ufff.... :multi: :multi: :multi: A tego drania, który go tak zagłodził to bym :mad: :angryy:. Quote
amikat Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Dziad jeden .... Tak sobie myślę - oby z tego miotu nie zostały inne szczeniaki..... Quote
lunarmermaid Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jak to dobrze,że małemu nic nie jest!!! Quote
Ambra Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ogromnie się cieszę że wszystko dobrze wyszło! zasługuje na najlepszy domek! Lena mówiła że jak się go zobaczy i spojrzy w te oczy na żywo to jedna myśl krąży po głowie - jak go przemycić do domu i jak pogodzić ze swoim zwierzyńcem:evil_lol: Wiec kto odważny zmierzyć się ze szczeniorkiem i powiedzieć mu nie, do mnie nie pójdziesz:cool3: Ja postaram się sprawdzić jego czar jutro na sobie. Problem taki że wyjezdzam (jeszcze nie wiem kiedy i czy na tydzien czy na 2(last minute) ) i malucha zabrać nie moge....ale mysle intensywnie gdzie by go miło ulokować... Quote
maggie1971 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja też trzymam kciuki za szybkie znalezienie domku, dobrze ,że to nic poważnego z jego zdrowiem Quote
amikat Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 szukamy szukamy domku. Kto może mi pomóc i zrbić plakat? Zdjecia sa tylko tekst - chodzi o to zeby wyłuskać wławsciciela...... Quote
__Lara Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Mogę spróbować zrobić tekst! jeśli mogę :p Quote
amikat Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 ja tez nie umiem robić plakacików... proszęo pomoc!!!! LAra słoneczko - tekcik mile widziany! Quote
Klementynkaa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ale co do plakaciku jest potrzebne? zdjecia sa tekst bedzie to co? o złozenie do kupy chodzi? to ja złoze :) Quote
amikat Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Klementynka kochana..... poskładaj prosże. pODRUKUJĘ I POROZWIESZAM. On jest taki dobkowy - no nie? Quote
Isadora7 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Aaa to widze, że robi Klementynka tak? Bo tez byłam poproszona (plakatowy dzień mam dzisiaj) Quote
amikat Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 cioteczki kochane - kto moze niech robi . BŁAGAM ja jestem antytalent w tej materii.... Quote
ANETTTA Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ANETTTA napisał(a):czekamy na wiesci ...na dobre wiesci same dobre AMikat noi warto było czekac ...:multi::multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 To robić jeszcze jakiś tekst? bo Klementynkaa widzę , że już się zabrała :p Skonstruowałam taki tekst, jakby się komuś przydał: URATOWANY PIESEK PROSI O DOM!!! Pies został znaleziony w okropnym stanie – wychudzony, z wodobrzuszem. Leżał na korytarzu w jednym z bloków, pod rurami. To jeszcze szczenię – ma 4 miesiące – a ktoś zgotował mu już piekło na ziemi! Trafił do kliniki, gdzie stwierdzono skrajną anemię, wyniszczenie spowodowane głodem, spuchliznę głodową. Podleczony czeka na nowego, odpowiedzialnego właściciela. Zostanie oddany tylko w dobre ręce!!!! Quote
maciaszek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 A ogłoszenia? Allegro, alegratka itp. Quote
Klementynkaa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Isadora7']Aaa to widze, że robi Klementynka tak? Bo tez byłam poproszona (plakatowy dzień mam dzisiaj) ja najwcześniej będę mogła zrobic dzisiaj wieczorem, jeśli zdążysz wcześniej to prosze zrób :) Quote
amikat Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 a plakat poszukujacy tego dziada co go tak załatwił? Quote
Klementynkaa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 amikat napisał(a):a plakat poszukujacy tego dziada co go tak załatwił? no ale jaki tekst byś chciała na takim plakacie??? taki wprost że szukamy osoby której to był pies? Quote
Glutofia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 pewnie coś w rodzaju ogłoszenia. Znaleziono pieska szukam właściciela moze zeby się dziad odezwał to napisać ze ktoś go zaszczepił zaczipował...bo nie sądzę aby za nim tęsknił i chciał go spowrotem..bardzo wątpię. albo apel do ludzi czy ktoś się orientuje czyj to moze być piesek prosimy o info.. tak bym to widziała a jak juz adres ustalimy to osobiscie pojadę dupsko mu skopac Quote
halbina Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 pojade z Tobą... i wezmę Platona... :diabloti: Quote
amikat Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Dziewczyny proszę - kto może dać mu tymczas..... to pilne! Ja nie chcę go brać na 5 psa do domu bo ktoś oszaleje! Albo ja albo ten biedny psiak albo mój chłop! Quote
Recommended Posts