Klementynkaa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 RUBIK - mix dobermana/gończego/ogara? do adopcji (546554016) - Aukcje internetowe Allegro i jest :) Quote
maciaszek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Wrzuciłam Rubika na alegratkę i gumtree katowickie i krakowskie. Quote
amikat Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 A ja go posłałam do ludzi od adopcji posokowców ale na razie cisza... Quote
Ambra Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 dzieki wielkie dziewczyny! Rubik po raz drugi zostajkac sam b. ładnie się zachował bo jeszcze zadnej szkody nie znalazłam:evil_lol: od poniedziałku chłopak pojedzie sie szkolićdo pana Tomka - wierze że on zdziała cuda bo ja chyba za miętka jestem hehe i pomimo juz poprawy jego zachowania są takie syt kiedy ciezko przewidziec co mu chodzi po głowie i co zrobi. Jak jest sam w domu to siedzi cicho i bawi sie stróża razem z moim suczydłem, zaś jak sie go zakmnie w pokoju to drze sie w nieboglosy - nie lubi oj nie lubi byc z niejasnych dla iego przyczyn odseparowany od reszty stada a nawet od reszty mieszkania:shake: aktualnie obrabiają kości, pdszedł do barsuli jak ta zarła i 1szy raz go pogonila zebichami - i dobrze, teraz juz sie do jej miski jak je tak ochoczo nie wyrywa choc wczesniej mu ustepowala i zwalniala miejsce przy zarełku,:mad: Quote
amikat Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 A niech go Barsunia wychowa.... bezczelny mały! Quote
Ambra Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 heh, ale Barsusia jest dobrze wychowana i przy byłych tymczasach nauczyła się pokory i ustępstwa, i wie ze jak zle sie zachowa to pańcia bedzie zła. Ona najsmieszniej sie zachowuje jak wiedzi ze jakis tymczas sika w domu, jest tak zdruzgotana tym faktem ze sama idzie sie polozyc w ciemny kąt i przemyka po cichu bo wie ze tak nie można. :lol: Quote
amikat Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 No wiesz! Wstyd taki szczylek całej rasie przynosi! Na pewno wstyd Barsuni.... Wstyd i sromota........ Quote
malawaszka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Ambra'] Ona najsmieszniej sie zachowuje jak wiedzi ze jakis tymczas sika w domu, jest tak zdruzgotana tym faktem ze sama idzie sie polozyc w ciemny kąt i przemyka po cichu bo wie ze tak nie można. :lol:[/quote] :lol::lol::lol: słodkości :loveu: Quote
Ambra Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 to skaczemy na wieczór! dziś dzien pt. szczekam! szczekam jak kogos słysze pod drzwiami, jak pani szykuje zarcie (nie tylko dla mnie) , szczekam jak barsa nie zwraca na mnie uwagi jak pańcia nie zwraca to tez . Skupić chce uwage za wszelką cene bo odkryłem swój głos ale jakoś mi to nie wy cho dzi!:shake: Quote
lunarmermaid Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Biedny maluszek,za to głos sobie wyrobi...:razz: Quote
amikat Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 W końcu Rubik.... on też odkrył swój głos...... Quote
halbina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 a szczeka w jakimś konkretnym rytmie? :evil_lol: Quote
amikat Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 CIsza z ogłoszeń,...... niestety...... Ech.... a taki Rubik śliczny Quote
Ambra Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 on szczeka : mówią mówią że mówią że to nie jest miłość nie ... a ja za nim biegam i klaszcze :klacz::klacz::klacz: w nocy dali mi popalić z barsą - ona mi kuchnie zas....ała Rubik ją zalał, a ja poprawiłam --> jak o 3:40 chciałam wycisnąc mopa i chyba na nim przysnełam bo sie wiadro przewróciło i 5 litrów wody moczowej poleciało po kafelkach, byłam bliska położenia się w tym i rozpłakania. Jak pech to pech!:flaming: w dodatku mamuśka do Opola na zjazd NK się wybrała i zostały u mnie 2ie ciotki whippetki chore z tęsknoty i już mi rąk brakuje do głaskania karmienia i smyczy trzymania:eek2: pochwale się jeszcze urodą tymczasowicza mego młodego! Amikat cisza z ogłoszen..? mam misia! i nie waaham się go ..rozszarapać!:diabloti: klata do przodu żołnierzu!:kciuki: ja jestem na etapie "siad" barsa juz waruje: Quote
jotka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Fajny ten psiul, ale tyle teraz szczeniaków, że strach myśleć. Ale na pewno znajdzie swojego wielbiciela. Zawsze jest Silesia w odwodzie. Quote
maciaszek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 On jest przecudny. Musi się znaleźć ktoś, kto go zechce, bo to niemożliwe, żeby taki psiak długo bez domku został... (w sensie stałego ;) ). Quote
halbina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 mam info o kolejnych dwóch szczylkach... mamusia - dzikuska leśna... wielkosci kota... :shake: skąd te domki brać?... Quote
Ambra Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 widzę że tylko wierne ciocie odwiedzają gówniarza:calus: a może któraś z mniej zapracowanych jakiś banerek umie zrobić? se wymyślam nie hehe no ale powiedzcie że nie jest słodki :cool3: do mnie juz czuje respect i uwazam ze jest dużo lepiej z jego zachowaniem niz w piatek. Nawet sie przyzwyczaiłam do co 30minutowego dotleniania.;) Janeczko tego klikera nie używam, może nie to że nie umiem ale nie mam go we krwi, woleę dobre słówko smakołyk i ściere:evil_lol: a może wiecie jak wyleczyć szczekanie na każdy szmer?:roll: Halbinko ja tez niestety tego nie wiem, non stop cos w potrzebie i zawsze coś blisko nas. :-( Pokaz te dzikuski. Quote
amikat Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 wiem niestety o które szczylki chodzi.... ech... Quote
halbina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='amikat']a te maluchy? to nie w bytomiu?[/quote] Radzionków, Amikat... zdjęć póki cie ma... Quote
Recommended Posts