Marysia1986 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Straszne te zdjecia na poczatku... trzymam kciuki za lapke! Quote
jayo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jutro moze sie uda zostac przy zmianie opatrunku, to zrobimy fotki jak lapa sie goi... a widac efekty !! i to najwazniejsze - lape MUSIMY uratowac.. Specjalne plastry, to co prawda duzy wydatek (10szt za 290zl - wystarczaja na 5 zmian opatrunku) - ale baaaardzo skutecznie pomagaja. :roll: Przydalaby mu sie domowa opieka... dla niego jednego... Quote
maja602 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Robimy zrzutkę po 10,00zł. i kolejne plastry będą zamówione. Quote
gemsi Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='maja602']Robimy zrzutkę po 10,00zł. i kolejne plastry będą zamówione. to jakby ktos sie zdecydowal, to ja daje bezposredni link do przelewow online g. Quote
beam6 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='gemsi'] to jakby ktos sie zdecydowal, to ja daje bezposredni link do przelewow online g. Sprawdziłam - działa !!! :evil_lol: Kto następny ? :cool3: Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 WYBACZCIE OFFA: BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!! to jego wątek: okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23 Quote
ludwa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 jayo napisał(a):Mozna zalozyc kaganiec - ale sadze, ze on ten opatrunek druga lapa sciaga. Przydalby sie "pokrowiec' na lape. Czy ktos dysponuje takowym do wypozyczenia??? Moze w tytule napisac.. Moj sobie kagańcem szew rozwalił, więc jeśli i Dakar jest ambitmy, to więcej będzie z kagańca szkód, dlatego myślałam o czymś co go odstraszy od łapy Quote
czarnula Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a moze by mu ktos uszył taka duza skarpete na cala lape i zawiazywana na tasmie na szyi.. tylko musiaby byc materiał przepuszczajacy powietrze:razz: Quote
esperanza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dakar to kochany pies. Nawet próbującego go napastować jamnika traktował łagodnie. Bieeegnę do ciebie po ciasteczko! A co to? No chodź się pobawić Zabawa z Sabą Quote
esperanza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 A co to przyczepiło mi się do nogi? Quote
abaporu Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Co za kochany pies ! Tyle wycierpiał, a nadal się uśmiecha... :) Oby jego łapka wygoiła się jak najlepiej - opcji amputacji w ogóle nie dopuszczam do myśli (sio!). Wskoczyła mi na konto pensja, to przeleję trochu na chłopaka ! Quote
mszelong Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 nigdy nie robiłam transferów,ale się udało ufff!!tylko że ta 10 to mało:placz::placz::placz: Quote
beam6 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 mszelong napisał(a):nigdy nie robiłam transferów,ale się udało ufff!!tylko że ta 10 to mało:placz::placz::placz: Moja Babcia mówiła: grosz do grosza i będzie kokosza :cool3: Czyli : dyszka do dyszki i będą plastry od Wszystkich :evil_lol: Quote
esperanza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 beam6 dobre :p Serdecznie dziękujemy za pomoc finansową :loveu: Quote
maja602 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Moja propozycja dotyczyła 10,00zł, bo dychę każdy wygospodaruję. Jeżeli ktoś ma życzenie dać troszkę więcej, to ja uważam, że nie ma przeciwwskazań. Wręcz przeciwnie jestem ZA . Quote
jayo Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mamy wieksza zagwozdke - dakara musimy odebrac spod Grodziska w sobote o 7 rano, niestety, bo potem nikogo nie bedzie w domu. Wizyte na Kosiarzy mamy o 9. Szukam transportu z Grodziska chociaz do Piaseczna.... Quote
abaporu Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='maja602']Moja propozycja dotyczyła 10,00zł, bo dychę każdy wygospodaruję. Jeżeli ktoś ma życzenie dać troszkę więcej, to ja uważam, że nie ma przeciwwskazań. Wręcz przeciwnie jestem ZA . No pewnie, niech każdy da, ile może wygospodarować. Dycha jest super, jak ktoś może więcej, to wspaniale. Mój wkład, zgodnie z deklaracją, właśnie poszedł - nie skorzystałam z przelewów online, ale w normalnym przelewie jest w tytule "dla Dakara / Iksińskiego", mam nadzieję, że tak też będzie klarownie. Dakar, trzymaj się piesku !! Quote
beam6 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='esperanza']Kto pomoże w transporcie w sobotę? Hallo, - kto pomoże w transporcie w sobotę ????????? Quote
agaga21 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='beam6'] Hallo, - kto pomoże w transporcie w sobotę ????????? piszcie na wątku transportowym...może tam ktos da radę pomóc. Quote
Ewusek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 rana goi sie bardzo dobrze... mam fotki... wysle do jayo. Dorota niech wszystko dokladnie opowie. Quote
Aleksandra_B Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Przelewam 45 zł z bazarku na Dakara. Quote
Litiel Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Kicia-Kocia co prawda lustereczka nie wygrała na allegro ale za to kupiła z Dakarowej aukcji obrazek (z kicia zresztą :) i jak mi jeszcze jakieś wolne pieniążki zostaną, to za namową Kici-Koci prześlę je na plasterki dla psiunia. Jak się łapka goi? A on w ogóle się na niej opiera? Pozdrowienia :-) Quote
Recommended Posts