Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro moze sie uda zostac przy zmianie opatrunku, to zrobimy fotki jak lapa sie goi... a widac efekty !! i to najwazniejsze - lape MUSIMY uratowac..
Specjalne plastry, to co prawda duzy wydatek (10szt za 290zl - wystarczaja na 5 zmian opatrunku) - ale baaaardzo skutecznie pomagaja. :roll: Przydalaby mu sie domowa opieka... dla niego jednego...

Posted

WYBACZCIE OFFA:
BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI
BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!!
to jego wątek:

okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23

Posted

jayo napisał(a):
Mozna zalozyc kaganiec - ale sadze, ze on ten opatrunek druga lapa sciaga. Przydalby sie "pokrowiec' na lape. Czy ktos dysponuje takowym do wypozyczenia???
Moze w tytule napisac..

Moj sobie kagańcem szew rozwalił, więc jeśli i Dakar jest ambitmy, to więcej będzie z kagańca szkód, dlatego myślałam o czymś co go odstraszy od łapy

Posted

Co za kochany pies ! Tyle wycierpiał, a nadal się uśmiecha... :)

Oby jego łapka wygoiła się jak najlepiej - opcji amputacji w ogóle nie dopuszczam do myśli (sio!). Wskoczyła mi na konto pensja, to przeleję trochu na chłopaka !

Posted

mszelong napisał(a):
nigdy nie robiłam transferów,ale się udało ufff!!tylko że ta 10 to mało:placz::placz::placz:

Moja Babcia mówiła: grosz do grosza i będzie kokosza :cool3:

Czyli : dyszka do dyszki i będą plastry od Wszystkich :evil_lol:

Posted

Moja propozycja dotyczyła 10,00zł, bo dychę każdy wygospodaruję. Jeżeli ktoś ma życzenie dać troszkę więcej, to ja uważam, że nie ma przeciwwskazań. Wręcz przeciwnie jestem ZA .

Posted

Mamy wieksza zagwozdke - dakara musimy odebrac spod Grodziska w sobote o 7 rano, niestety, bo potem nikogo nie bedzie w domu. Wizyte na Kosiarzy mamy o 9.

Szukam transportu z Grodziska chociaz do Piaseczna....

Posted

[quote name='maja602']Moja propozycja dotyczyła 10,00zł, bo dychę każdy wygospodaruję. Jeżeli ktoś ma życzenie dać troszkę więcej, to ja uważam, że nie ma przeciwwskazań. Wręcz przeciwnie jestem ZA .

No pewnie, niech każdy da, ile może wygospodarować. Dycha jest super, jak ktoś może więcej, to wspaniale.

Mój wkład, zgodnie z deklaracją, właśnie poszedł - nie skorzystałam z przelewów online, ale w normalnym przelewie jest w tytule "dla Dakara / Iksińskiego", mam nadzieję, że tak też będzie klarownie.

Dakar, trzymaj się piesku !!

Posted

Kicia-Kocia co prawda lustereczka nie wygrała na allegro ale za to kupiła z Dakarowej aukcji obrazek (z kicia zresztą :) i jak mi jeszcze jakieś wolne pieniążki zostaną, to za namową Kici-Koci prześlę je na plasterki dla psiunia. Jak się łapka goi? A on w ogóle się na niej opiera?
Pozdrowienia :-)