Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kikou napisał(a):
gdyby mi zaginęła lub zginęła bliska osoba trzymałabym jej ulubionego zwierzaka aż się nie znajdzie.....

ja też,ale ludzie różnie reagują,przypuszczam,że pan też nie jest młody
Mężczyźni w starszym wieku po utracie kobiety giną,często nawet herbaty nie umieją sobie zrobić , co dopiero opiekowac się psem.:-(

Posted

kikou napisał(a):
gdyby mi zaginęła lub zginęła bliska osoba trzymałabym jej ulubionego zwierzaka aż się nie znajdzie.....

to samo chcialam napisac.Co to-zemsta? na losie,czy na zonie...?
Biedna,biedna psina:(

Posted

Suka mieszka w izolatce, śpi na kafelkach nie na podeście nie wiem czemu :placz: Wypuściłam ją dziś by pobiegała po dworze i tępo chodzenia ma niezłe :lol: jest głuchawa i ślepawa mocna, ale poza tym kochane psie, Niemcy dziś byli, foty zrobili i może tego 31 uda mi się ją zabrać ale na razie to nadzieja a w schronie do 31 nie przetrwa :placz:

Posted

Ja bym ja mogła w ostatecznej ostateczności zabrać, ale niestety raczej na płatny DT... :oops: mam, no.... dość niefajną sytuację finansową i w dodatku jedna durna sąsiadka robi mi problemy.... :oops:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Ja bym ja mogła w ostatecznej ostateczności zabrać, ale niestety raczej na płatny DT... :oops: mam, no.... dość niefajną sytuację finansową i w dodatku jedna durna sąsiadka robi mi problemy.... :oops:

Ulv, to mów jasno - ile i na ile :evil_lol: A ja będę grzebać w szafie - może coś znajdę na bazarek...

Posted

Dostałam właśnie informację od Belli , że Ulv zabiera malutką dzisiaj do DT.
Stawka za DT za każdy dzień to 10 PLN.

[SIZE="4"]Prosimy o pomoc w opłacaniu , to jedyna szansa dla staruszki !

Posted

[SIZE="5"][quote name='iwa77']Dostałam właśnie informację od Belli , że Ulv zabiera malutką dzisiaj do DT.
Stawka za DT za każdy dzień to 10 PLN.

[SIZE="4"]Prosimy o pomoc w opłacaniu , to jedyna szansa dla staruszki !

:modla::modla::modla::modla::modla: