Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Babcia bidna, ale przynajmniej nie wymiotuje ;) za to nasikała na stół u weta :evil_lol: i usiłowałago chapnąć w palec.....

Uffff, dobry objaw, bo jak przeczytałam w pracy, że jest źle, to myślałam, że w domu będą czekały złe wieści... A tu proszę - dobre objawy :multi:

Posted

Dużo śpi :roll: Myślisz, że jest szansa na poprawę ? :roll:
Bazarki idą marniutko :shake:
Ulv, czemu tu tak mało ludzi? Czemu nikt nie chce nam pomóc ? :placz:

Posted

Strasznie dużo :placz:

Babcia dziś czuje się podobnie, niby śpi, niby mało sie rusza, ale zdenerwowana okazuje sie nader kontaktowa (te zęby!!!!!), oraz ruchliwa (jak chce zwiać). I sikajaca. Każda rzecz która jej nie odpowiada jest olana, u weta - sika, kroplówka- sika, karmienie-sika....
Acha, w nocy zajęła podstępem dziuplę Pikuliny, a ja jej szukałam w panice pt "pies mi znikł" :mad:

Posted

zulugula napisał(a):
Hej, poproszę o nr konta do przelewu :)

Jak tylko Ulv się pojawi to poda :multi:
Dziękuję raz jeszcze :loveu: Najserdeczniej jak umiem :oops:

Posted

słuchajcie, ja w kwestii tego pana, któremu żona zaginęła - bardzo warto by było, a nie wszyscy wiedzą o tym, żeby zgłosił sie do fundacji ITAKA- to fachowcy w szukaniu zagiononych. mam nadzieję, ż emu ktos powiedział o tym gdzieś tam, na policji. może warto jednak zadzwonić czy napisać (o ile jest mejlowy), z uprzejmym pytaniem o sytuacje - jesli pani się nie znalazła, to dowiedziec się, czy wie o itace...

warto chyba...

Posted

na pewno wie o Itace od mojej znajomej dziennikarki, która zna syna tych państwa... a ta pani najprawdopodobniej miała już dosyć swojego dotychczasowego życia, dlatego zniknęła z niego... popatrz jaki stosunek miał ten pan do jej psa... na pewno wiedział, że oddając tak starego, chorego psa w schronie czeka na psinę tylko dawka morbitalu...