Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:calus::thumbs:trzymamy za was , za babunie i cioteczke Ulv !!!!!

Ja jeszcze nie wiem jak na jajeczkowym bazarku...wpadłam tu najpierw! :loveu::loveu::loveu:...pozdrowionka przekazać!

Konto mam...pieniążki szybko prześlę!

Trzymajcie się!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Byłam dziś u suńki Babuńki (przy okazji widziałam Ulv, ale bardzo była zajęta Kraksą w wannie)...:evil_lol: Babunia cały czas spała... ponoć wcześniej troszkę podreptała po mieszkaniu, ale generalnie większość czasu przesypia... Ulv mówi, że w sumie bez zmian, Glizdeczka wciąż zdaje się być lekko autystyczna, żyjąca w swoim świecie... Ulv dziś dużo krzyczała na Krę (biedna Kra, chyba zgłoszę to do opieki społecznej!:diabloti:), psy szczekały, a Babunia spała głęboko jak gdyby nigdy nic...

Posted

gameta napisał(a):
Może poprostu ona jest głucha jak pień :diabloti: Mój Pirat jak był stary też ogłuchł - to było nawet całkiem ok, bo przestał szczekać na wszystko :diabloti:

Bardzo możliwe, Kra pewnie też by tak chciała ;)

Posted

viverna napisał(a):
Byłam dziś u suńki Babuńki (przy okazji widziałam Ulv, ale bardzo była zajęta Kraksą w wannie)...:evil_lol: Babunia cały czas spała... ponoć wcześniej troszkę podreptała po mieszkaniu, ale generalnie większość czasu przesypia... Ulv mówi, że w sumie bez zmian, Glizdeczka wciąż zdaje się być lekko autystyczna, żyjąca w swoim świecie... Ulv dziś dużo krzyczała na Krę (biedna Kra, chyba zgłoszę to do opieki społecznej!:diabloti:), psy szczekały, a Babunia spała głęboko jak gdyby nigdy nic...

Może poprostu ona jest głucha jak pień :diabloti: Mój Pirat jak był stary też ogłuchł - to było nawet całkiem ok, bo przestał szczekać na wszystko :diabloti:

Posted

70zł z jaiczkowo/świeczkowego bazarku dla Babuleńki już poszły!!!

...a tak przy okazji- Babuleńka rzeczywiście może być głucha!
Tak zachowywał się Bercik na początku, gdy jeszcze bardzo niewiele słyszał.
Trzymajcie sie dziewczyny:loveu:

Ulv...mam Cię...w notesie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Rozmawiałam z Ulv i Glizdka troszkę lepiej, nie wymiotuje, wydaje się być bardziej kontaktowa, troszkę podreptała i wracała do siebie na miejsce :) Wciąż dostaje kroplówki, ziółka i zobaczymy...

Posted

Ulv już ma net, dziś nic nie wspominała o Busi, więc pewnie bez zmian. Jak tu będzie, to napisze cosik :-) Ulv napisz cosik ;)

post przeskoczył, a ja odpisałam na ten poniżej :roll:

Posted

Właściwie bez wiekszych zmain, poza tym że mocno schudła i ciagle nie chce sama jeść, ale trudno- od teraz spróbuje zwiększac dawki żywieniowe, bo mi babuszka gotowa umrzeć nie na nerki, tylko z wycieńczenia...
Ziołami pluje dalej jak widzi :mad:

Posted

Babcia mnie wczoraj wieczorem wprawiła w głębokie osłupienie... Posz.łam ja karmic ze strzykawką, rozpaćkanym jedzeniem i nastawieniem na protesty. A tu zaskoczenie- bo babcia stwierdziła, że właśnie że zje i sama z palców zciamała jedzonko :lol: Dużo go nie było, bo nie mozna po dłuższym prawie niejedzeniu nagle dac wielkiej porcji, ale zjadła ją SAMA!!!!!!!!

Posted

[quote name='ulvhedinn']Babcia mnie wczoraj wieczorem wprawiła w głębokie osłupienie... Posz.łam ja karmic ze strzykawką, rozpaćkanym jedzeniem i nastawieniem na protesty. A tu zaskoczenie- bo babcia stwierdziła, że właśnie że zje i sama z palców zciamała jedzonko :lol: Dużo go nie było, bo nie mozna po dłuższym prawie niejedzeniu nagle dac wielkiej porcji, ale zjadła ją SAMA!!!!!!!![/quote]

Hihi...to ci babuleńka!!!
Ziółek nie lubi...przymuszana też nie lubi być! Woli zjeść sama:evil_lol:
Czekajcie...jak się rozpędzi to nie nadążymy za zgredzikiem!

Posted

Ulv, przelałam dziś 110zł, które uzbierało się z moich bazarków. Jedna osoba jeszcze nie wpłaciła, więc doślę, jak wpłaci :)
Wynik bazarków na chwilę obecną:
- Rzuć palenie - 35,65zł
- Serialowy - 72,20zł

Daj znać jak przelew dojdzie i napisz kilka slów jak zgredzina :)

Posted

Zgredzina jakby lepiej? Sama je zaledwie pare łyżek, wiec wbijam jej rozpaćkane strzykawką- od ładnych kilku dni nie było ani jednego rzygu... W niedzielę robimy badanie krwi i zobaczymy.
Wydaje mi sie że babcia mogła miec w przeszłosci wylew albo cos podobnego, jeszcze dopytwn wetam na pewno jest przygłucha i niezbyt dobrze widzi, za to głos i bieganie ma zdrowe (choć ma skłonność do skrecania w jedna strone, stąd moje podejrzenia).
A poza tym- duzo śpi, nie szczeka, uwielbia drapanie po łepulku...

Wieczorem zrobię rozliczenie :oops: