gameta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Z moich bazarków uzbierało się: "Rzuć palenie" - 54zł "Serialowy" - 52zł Łącznie 106zł :crazyeye: Jak pospływa, to hurtem prześlę :) Quote
Poker Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 rewelacja :multi:moje bazarki cos nie maja ostatnio szczęścia:-( Quote
Nadziejka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :calus::thumbs:trzymamy za was , za babunie i cioteczke Ulv !!!!! Quote
zuzlikowa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ewa gonzales napisał(a)::calus::thumbs:trzymamy za was , za babunie i cioteczke Ulv !!!!! Ja jeszcze nie wiem jak na jajeczkowym bazarku...wpadłam tu najpierw! :loveu::loveu::loveu:...pozdrowionka przekazać! Konto mam...pieniążki szybko prześlę! Trzymajcie się!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gameta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jak się czuje suńka ? Dobre wieści dziś ? Quote
viverna Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Byłam dziś u suńki Babuńki (przy okazji widziałam Ulv, ale bardzo była zajęta Kraksą w wannie)...:evil_lol: Babunia cały czas spała... ponoć wcześniej troszkę podreptała po mieszkaniu, ale generalnie większość czasu przesypia... Ulv mówi, że w sumie bez zmian, Glizdeczka wciąż zdaje się być lekko autystyczna, żyjąca w swoim świecie... Ulv dziś dużo krzyczała na Krę (biedna Kra, chyba zgłoszę to do opieki społecznej!:diabloti:), psy szczekały, a Babunia spała głęboko jak gdyby nigdy nic... Quote
viverna Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 gameta napisał(a):Może poprostu ona jest głucha jak pień :diabloti: Mój Pirat jak był stary też ogłuchł - to było nawet całkiem ok, bo przestał szczekać na wszystko :diabloti: Bardzo możliwe, Kra pewnie też by tak chciała ;) Quote
gameta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 viverna napisał(a):Byłam dziś u suńki Babuńki (przy okazji widziałam Ulv, ale bardzo była zajęta Kraksą w wannie)...:evil_lol: Babunia cały czas spała... ponoć wcześniej troszkę podreptała po mieszkaniu, ale generalnie większość czasu przesypia... Ulv mówi, że w sumie bez zmian, Glizdeczka wciąż zdaje się być lekko autystyczna, żyjąca w swoim świecie... Ulv dziś dużo krzyczała na Krę (biedna Kra, chyba zgłoszę to do opieki społecznej!:diabloti:), psy szczekały, a Babunia spała głęboko jak gdyby nigdy nic... Może poprostu ona jest głucha jak pień :diabloti: Mój Pirat jak był stary też ogłuchł - to było nawet całkiem ok, bo przestał szczekać na wszystko :diabloti: Quote
zuzlikowa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 70zł z jaiczkowo/świeczkowego bazarku dla Babuleńki już poszły!!! ...a tak przy okazji- Babuleńka rzeczywiście może być głucha! Tak zachowywał się Bercik na początku, gdy jeszcze bardzo niewiele słyszał. Trzymajcie sie dziewczyny:loveu: Ulv...mam Cię...w notesie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
viverna Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Rozmawiałam z Ulv i Glizdka troszkę lepiej, nie wymiotuje, wydaje się być bardziej kontaktowa, troszkę podreptała i wracała do siebie na miejsce :) Wciąż dostaje kroplówki, ziółka i zobaczymy... Quote
viverna Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ulv już ma net, dziś nic nie wspominała o Busi, więc pewnie bez zmian. Jak tu będzie, to napisze cosik :-) Ulv napisz cosik ;) post przeskoczył, a ja odpisałam na ten poniżej :roll: Quote
ulvhedinn Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Właściwie bez wiekszych zmain, poza tym że mocno schudła i ciagle nie chce sama jeść, ale trudno- od teraz spróbuje zwiększac dawki żywieniowe, bo mi babuszka gotowa umrzeć nie na nerki, tylko z wycieńczenia... Ziołami pluje dalej jak widzi :mad: Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 tu sie nie dziwię - ziółka najczęściej sa wstrętne :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Babcia mnie wczoraj wieczorem wprawiła w głębokie osłupienie... Posz.łam ja karmic ze strzykawką, rozpaćkanym jedzeniem i nastawieniem na protesty. A tu zaskoczenie- bo babcia stwierdziła, że właśnie że zje i sama z palców zciamała jedzonko :lol: Dużo go nie było, bo nie mozna po dłuższym prawie niejedzeniu nagle dac wielkiej porcji, ale zjadła ją SAMA!!!!!!!! Quote
zuzlikowa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='ulvhedinn']Babcia mnie wczoraj wieczorem wprawiła w głębokie osłupienie... Posz.łam ja karmic ze strzykawką, rozpaćkanym jedzeniem i nastawieniem na protesty. A tu zaskoczenie- bo babcia stwierdziła, że właśnie że zje i sama z palców zciamała jedzonko :lol: Dużo go nie było, bo nie mozna po dłuższym prawie niejedzeniu nagle dac wielkiej porcji, ale zjadła ją SAMA!!!!!!!![/quote] Hihi...to ci babuleńka!!! Ziółek nie lubi...przymuszana też nie lubi być! Woli zjeść sama:evil_lol: Czekajcie...jak się rozpędzi to nie nadążymy za zgredzikiem! Quote
zulugula Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Trzeba bedzie bazarki na jedzonko robić ;) Quote
gameta Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='zulugula']Trzeba bedzie bazarki na jedzonko robić ;)[/quote] Oby, oby ;) Mam nadzieję, że zgredzina coraz lepiej... :evil_lol: Quote
gameta Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ulv, przelałam dziś 110zł, które uzbierało się z moich bazarków. Jedna osoba jeszcze nie wpłaciła, więc doślę, jak wpłaci :) Wynik bazarków na chwilę obecną: - Rzuć palenie - 35,65zł - Serialowy - 72,20zł Daj znać jak przelew dojdzie i napisz kilka slów jak zgredzina :) Quote
ulvhedinn Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Zgredzina jakby lepiej? Sama je zaledwie pare łyżek, wiec wbijam jej rozpaćkane strzykawką- od ładnych kilku dni nie było ani jednego rzygu... W niedzielę robimy badanie krwi i zobaczymy. Wydaje mi sie że babcia mogła miec w przeszłosci wylew albo cos podobnego, jeszcze dopytwn wetam na pewno jest przygłucha i niezbyt dobrze widzi, za to głos i bieganie ma zdrowe (choć ma skłonność do skrecania w jedna strone, stąd moje podejrzenia). A poza tym- duzo śpi, nie szczeka, uwielbia drapanie po łepulku... Wieczorem zrobię rozliczenie :oops: Quote
gameta Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='BIANKA1']Ja wpłaciłam , nie doszło ?[/quote] Jeśli mówisz o moim bazarku to doszło - paczki wczoraj poszły, Tobie prio :) Quote
Recommended Posts