Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie znam sytuacji... a moze jest tak, że pan zrozpaczony poświęca czas poszukiwaniom... ale z tego, co mówisz, sytuacja była inna - pewnie zatem cos wiecie na temat rodziny...

niemniej jednak ja miała dość, to powinna się rozwieść, albo zwyczajnie sie wyprowadzić... wyobraź sobie, ze twój mąż, żona znika - sprzedasz wspólny samochód? mieszkanie? wyrobisz paszport dziecku? etc, itd....

ale to oftopik w sumie - sunia mnie powaliła. naprawde wygląda jak mała pani orzeszkowa.

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podsumujmy:

WPŁYWY:
50 zł Bella
50 zł Poker
366 zł Zulugula :crazyeye:
--------------
466 zł

WYDATKI:
120 zł wet
120 zł wet
----------
240
+70 PDT (w tej chwili)
----------
310

ZOSTAJE 156 zł na plus :lol:

Posted

A jak się czjue suczydlo ?

Ulv, podaj mi na pw dane do przelewu z bazarków - kończą się w sobotę. Przelew zrobię po wpływach, bo nie mam z czego wyłożyć - zbiorczo, bo chyba już się nie śpieszy ;) ale dane już chcę mieć, żeby nie było, że mi wszystko w sobotę wpłynie a ja nie będę miała gdzie wysłać :evil_lol:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
może zmieńcie tytuł, bo lud pomysli, ze ulv wysyła sunie za dt, jak nie będzie kasy....:razz:

Znaczy się za TM :cool3:

Masz rację, dziwnie brzmi :turn-l: teraz to się ubawiłam :evil_lol:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
może zmieńcie tytuł, bo lud pomysli, ze ulv wysyła sunie za dt, jak nie będzie kasy....:razz:

masz rację,że tak mozna pomyśleć :roll:

Posted

Hehe...ale niespodzianka ,nie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tylko mi powiedzcie jak sunia ma na imię??? Nie mogę jej od.... staruch wiecznie wyzywać:shake:
AAAAAAAAA...i świeczkami czasami popodrzucaj!!!:multi::multi::multi:

Posted

Busia Glizdeczka.... :oops:

Zuzlikowa :loveu: !!!!!!!!!

Babulka spi, zaraz jej zrobię podgrzewaną kroplówkę. Niestety oprócz wszytkich atrakcji ma jeszcze biegunkę :roll: co prawda w ilościach minimalnych bo tyle je, ale paskudną i zupełnie przestaje mi sie to podobać, bo dziadzio też miał, a Pałek ma bardzo chory brzuch. a każdy je co innego...... :shake:

Posted

U babci bez większych zmian..... nadal średnio kontaktowa (chyba że oprotestowuje zabiegi), na szczęście juz tak nie wymiotuje co chwilę, przyswaja podawane jedzenie (rozpaćkane, przez strzykawkę). Dla zaoszczędzenia stresu robię jej kroplówki w domu, bo weta odreagowuje bardzo długo...... po weekendzie, jesli nic się nie zmieni robimy kolejne badanie krwi i ... zobaczymy co dalej...... :roll:

Posted

myślałam, że już wszyscy mają numer do Ulv odkąd zaginęła Gaba... ten numer to już chyba na wszystkich wątkach był... no ale jak nie chcesz dzwonić, to mogę przekazywać info... ;)

Ulv właśnie mi powiedziała, że w sumie nie wiadomo czy suni się polepszyło... (obawia się mocznicy, ale to nic pewnego), wydała na zioła coś ponad 20 zł i potrzebne będą podkłady, bo mała załatwia się w domu (ponoć sii jest już lepsze, niż było)

Posted

[quote name='viverna']myślałam, że już wszyscy mają numer do Ulv odkąd zaginęła Gaba... ten numer to już chyba na wszystkich wątkach był... no ale jak nie chcesz dzwonić, to mogę przekazywać info... ;)

Ulv właśnie mi powiedziała, że w sumie nie wiadomo czy suni się polepszyło... (obawia się mocznicy, ale to nic pewnego), wydała na zioła coś ponad 20 zł i potrzebne będą podkłady, bo mała załatwia się w domu (ponoć sii jest już lepsze, niż było)

Trzymam za maleńką i za Ulv :loveu:
Najpóźniej wtorek/środa pójdzie min.52zł na babuleńkę z jajeczkowego bazarku!

Wyślij mi na pw konto do wpłaty na Babcię!(dasz radę???)