sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 nie znam sytuacji... a moze jest tak, że pan zrozpaczony poświęca czas poszukiwaniom... ale z tego, co mówisz, sytuacja była inna - pewnie zatem cos wiecie na temat rodziny... niemniej jednak ja miała dość, to powinna się rozwieść, albo zwyczajnie sie wyprowadzić... wyobraź sobie, ze twój mąż, żona znika - sprzedasz wspólny samochód? mieszkanie? wyrobisz paszport dziecku? etc, itd.... ale to oftopik w sumie - sunia mnie powaliła. naprawde wygląda jak mała pani orzeszkowa. Quote
ulvhedinn Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Podsumujmy: WPŁYWY: 50 zł Bella 50 zł Poker 366 zł Zulugula :crazyeye: -------------- 466 zł WYDATKI: 120 zł wet 120 zł wet ---------- 240 zł +70 PDT (w tej chwili) ---------- 310 zł ZOSTAJE 156 zł na plus :lol: Quote
gameta Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A jak się czjue suczydlo ? Ulv, podaj mi na pw dane do przelewu z bazarków - kończą się w sobotę. Przelew zrobię po wpływach, bo nie mam z czego wyłożyć - zbiorczo, bo chyba już się nie śpieszy ;) ale dane już chcę mieć, żeby nie było, że mi wszystko w sobotę wpłynie a ja nie będę miała gdzie wysłać :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 może zmieńcie tytuł, bo lud pomysli, ze ulv wysyła sunie za dt, jak nie będzie kasy....:razz: Quote
gameta Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 sleepingbyday napisał(a):może zmieńcie tytuł, bo lud pomysli, ze ulv wysyła sunie za dt, jak nie będzie kasy....:razz: Znaczy się za TM :cool3: Masz rację, dziwnie brzmi :turn-l: teraz to się ubawiłam :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 buehehe, za dt, no tak -wygódki w domu nie ma, czy co :crazyeye:;)? Quote
Poker Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 sleepingbyday napisał(a):może zmieńcie tytuł, bo lud pomysli, ze ulv wysyła sunie za dt, jak nie będzie kasy....:razz: masz rację,że tak mozna pomyśleć :roll: Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 nie edytuje tego "za dt", obśmiałam się :p Quote
zuzlikowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Mini...Bazarek dla stareńkiej suczeńki...szybki... http://www.dogomania.pl/forum/f99/dwa-w-jednym-swieczki-w-jajkach-na-miekko-na-starenka-sunie-do-2-ii-130527/#post11701413 Maleństwo...spokojnej nocy! Quote
gameta Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='zuzlikowa']Mini...Bazarek dla stareńkiej suczeńki...szybki... http://www.dogomania.pl/forum/f99/dwa-w-jednym-swieczki-w-jajkach-na-miekko-na-starenka-sunie-do-2-ii-130527/#post11701413 Maleństwo...spokojnej nocy! Zuzlikowa, teraz Ci to wyznam - ja Ciebie :loveu: ;) Quote
zuzlikowa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Hehe...ale niespodzianka ,nie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko mi powiedzcie jak sunia ma na imię??? Nie mogę jej od.... staruch wiecznie wyzywać:shake: AAAAAAAAA...i świeczkami czasami popodrzucaj!!!:multi::multi::multi: Quote
ulvhedinn Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Busia Glizdeczka.... :oops: Zuzlikowa :loveu: !!!!!!!!! Babulka spi, zaraz jej zrobię podgrzewaną kroplówkę. Niestety oprócz wszytkich atrakcji ma jeszcze biegunkę :roll: co prawda w ilościach minimalnych bo tyle je, ale paskudną i zupełnie przestaje mi sie to podobać, bo dziadzio też miał, a Pałek ma bardzo chory brzuch. a każdy je co innego...... :shake: Quote
Nadziejka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 :loveu::lol:Ciotenki od babulenki :Rose: bardzo dzieki ! Malunia trzymaj sie kochaniutkie malenstwo:buzi: Quote
ulvhedinn Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 U babci bez większych zmian..... nadal średnio kontaktowa (chyba że oprotestowuje zabiegi), na szczęście juz tak nie wymiotuje co chwilę, przyswaja podawane jedzenie (rozpaćkane, przez strzykawkę). Dla zaoszczędzenia stresu robię jej kroplówki w domu, bo weta odreagowuje bardzo długo...... po weekendzie, jesli nic się nie zmieni robimy kolejne badanie krwi i ... zobaczymy co dalej...... :roll: Quote
ulvhedinn Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Babcia dzisiaj czuje sie wyraźnie gorzej..... :placz: Quote
gameta Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ulvhedinn napisał(a):Babcia dzisiaj czuje sie wyraźnie gorzej..... :placz: Co się pogorszyło ? :placz: Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Trzymaj się babuleńko!!!:loveu: Co u niej? Quote
viverna Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ulv tymczasowo nie ma dostępu do netu, więc łapcie ją pod komórą... Quote
gameta Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Nie załamuj mnie :shake: Nie mam nr do Ulv... Długo nie będzie mieć dostępu? Czy ty coś wiesz co u psiska ? Quote
viverna Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 myślałam, że już wszyscy mają numer do Ulv odkąd zaginęła Gaba... ten numer to już chyba na wszystkich wątkach był... no ale jak nie chcesz dzwonić, to mogę przekazywać info... ;) Ulv właśnie mi powiedziała, że w sumie nie wiadomo czy suni się polepszyło... (obawia się mocznicy, ale to nic pewnego), wydała na zioła coś ponad 20 zł i potrzebne będą podkłady, bo mała załatwia się w domu (ponoć sii jest już lepsze, niż było) Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='viverna']myślałam, że już wszyscy mają numer do Ulv odkąd zaginęła Gaba... ten numer to już chyba na wszystkich wątkach był... no ale jak nie chcesz dzwonić, to mogę przekazywać info... ;) Ulv właśnie mi powiedziała, że w sumie nie wiadomo czy suni się polepszyło... (obawia się mocznicy, ale to nic pewnego), wydała na zioła coś ponad 20 zł i potrzebne będą podkłady, bo mała załatwia się w domu (ponoć sii jest już lepsze, niż było) Trzymam za maleńką i za Ulv :loveu: Najpóźniej wtorek/środa pójdzie min.52zł na babuleńkę z jajeczkowego bazarku! Wyślij mi na pw konto do wpłaty na Babcię!(dasz radę???) Quote
gameta Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 I mi też konto, bo moje bazarki na sucz dziś się kończą, więc wpłata będzie w przyszłym tygodniu :) Quote
viverna Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 konto Ulv jest w pierwszym poście poniższego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikro-pikulinka-uszkodzony-kregoslup-jest-jakby-lepiej-dlug-930-zl-106924/ Quote
gameta Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='viverna']konto Ulv jest w pierwszym poście poniższego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikro-pikulinka-uszkodzony-kregoslup-jest-jakby-lepiej-dlug-930-zl-106924/ Viverna dzięki :) Będziesz łącznikiem? Bo dzwonić i zawracać d...ę "co słychać" to bez sensu - Ulv i tak zdaje się nie narzeka na brak zajęć :shake: Quote
viverna Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 mogę być, zaraz idę z Ulv na spacer z psami... moja już piszczy z nudów, a Kraksa pewnie zeżarła cały dom... Quote
Recommended Posts