Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negri napisał(a):
To swoją ciekawość możesz zaspokoić oglądając inne wątki psów które pojechały do Niemiec

Negri czemu ci cię ciśnienie podnosi :crazyeye: Załatwiłaś (jestem tego pewna) świetny domek :multi: Przeciez nikt nic na zarzuca :roll: Ja śpię spokojnie :p

Czy ktoś wie, kiedy będzie Ulv ? Rozliczenie by się przydało a ja jutro wyślę ten przelew z bazarku (muszę wiedzieć dokładnie ile będzie mnie paczka kosztować, żeby tą resztę też od razu rzucić) :)
No i przenieść by wypadało wątek :multi:

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej,
przelałam właśnie 122zł za szklany bazarek. Ulv potwierdź mi jakoś, że dotarły :)
Ewentualną nadwyżkę z Busi przeznacz na resztę swoich tymczasów - myślę, że darczyńca Agnieszka (:loveu:) nie będzie miała nic przeciwko :)

Posted

Wieści od Babci:

Suka ma się bardzo dobrze. Miała moment gdy przestała jeść i musiała dostać kroplówkę za 180 euro :evil_lol: ale już jest wszystko ok. Sunie jest ulubienicą starszej osoby, która na nią dmucha i chucha i u której siedzi ciągle na kolanach :loveu: Zresztą zdj powie samo za siebie........... :eviltong:

Posted

Tak mam :eviltong: Ze się dominant okazał po pewnym czasie, burczał na właścicielkę i do szkoły z nim chodzi :evil_lol: Zdj mają przesłać ale jakoś wysłać nie mogą :roll:

• 5 weeks later...