gameta Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Negri napisał(a):To swoją ciekawość możesz zaspokoić oglądając inne wątki psów które pojechały do Niemiec Negri czemu ci cię ciśnienie podnosi :crazyeye: Załatwiłaś (jestem tego pewna) świetny domek :multi: Przeciez nikt nic na zarzuca :roll: Ja śpię spokojnie :p Czy ktoś wie, kiedy będzie Ulv ? Rozliczenie by się przydało a ja jutro wyślę ten przelew z bazarku (muszę wiedzieć dokładnie ile będzie mnie paczka kosztować, żeby tą resztę też od razu rzucić) :) No i przenieść by wypadało wątek :multi: Quote
gameta Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Hej, przelałam właśnie 122zł za szklany bazarek. Ulv potwierdź mi jakoś, że dotarły :) Ewentualną nadwyżkę z Busi przeznacz na resztę swoich tymczasów - myślę, że darczyńca Agnieszka (:loveu:) nie będzie miała nic przeciwko :) Quote
Poker Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ULV ma zdechnięty komputer :roll:, ja tez przelałam bazarkowe pieniądze i będę czekać na potwierdzenie. Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Wybaczcie offa:oops:,ale mój maleńki psi terapeuta pilnie potrzebuje DT lub hoteliku Może możecie pomóc? Zajrzycie do niego http://www.dogomania.pl/forum/f28/al...parcie-124995/ Quote
zulugula Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Zaglądam... a tutaj normalnie "dzień babci" :cool3: Quote
gameta Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 zulugula napisał(a):Zaglądam... a tutaj normalnie "dzień babci" :cool3: Dzień babci w domu :p Ulv, masz już neta ?? Quote
Poker Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ulv nie ma neta :shake:, dziś z nią rozmawiałam. Quote
gameta Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Poker napisał(a):Ulv nie ma neta :shake:, dziś z nią rozmawiałam. A kaska z bazarka doszła ? Quote
Negri Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Wieści od Babci: Suka ma się bardzo dobrze. Miała moment gdy przestała jeść i musiała dostać kroplówkę za 180 euro :evil_lol: ale już jest wszystko ok. Sunie jest ulubienicą starszej osoby, która na nią dmucha i chucha i u której siedzi ciągle na kolanach :loveu: Zresztą zdj powie samo za siebie........... :eviltong: Quote
gameta Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Negri, dziękuję :loveu: Faktycznie wygląda cudownie :loveu: Bardzo się cieszę, że trafiła na taki dobry domek :multi: Quote
Korenia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Bardzooo wypiękniała :multi: Negri dzięki :loveu: Słuchaj Kinia, a masz może wieści od tego Miśka kaukaza? Co go do biura wypuchałyśmy :cool3: Quote
Negri Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Tak mam :eviltong: Ze się dominant okazał po pewnym czasie, burczał na właścicielkę i do szkoły z nim chodzi :evil_lol: Zdj mają przesłać ale jakoś wysłać nie mogą :roll: Quote
GoskaGoska Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 niech sobie babusia jeszcze pozyje dlugo i szczesliwie i naszych sąsiadow Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Przyłączam się do życzeń ... ...i załączam...mojego zajączka! To szczęśliwy zając!:cool3: ...jak moja Skałka!!!... WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Quote
Recommended Posts