edit_f Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 tamb napisał(a):Ręce mi opadają, jestem zniesmaczona, rozczarowana i jest mi przykro. Zobaczcie wątek Nikifora http://www.dogomania.pl/forum/f28/nikifor-artysta-z-krakowa-czeka-na-swoj-wymarzony-dom-128649/index32.html. Osoby pomagające są linczowane, ja i hop! zostałyśmy oczernione a egzaltowane pańcie dają upust swoim frustracjom. Jakby nie Wy i ukochane zwierzaki zrezygnowałabym z dogo.:-( o takich niepoważnych rzeczach trzeba szybko zapomnieć.. nie dajmy się zdemotywować :loveu: Quote
kako80 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 piekna para:loveu: 3mam kciuki za wspanialy ds! Quote
Patia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 tamb napisał(a):Ręce mi opadają, jestem zniesmaczona, rozczarowana i jest mi przykro. Zobaczcie wątek Nikifora http://www.dogomania.pl/forum/f28/nikifor-artysta-z-krakowa-czeka-na-swoj-wymarzony-dom-128649/index32.html. Osoby pomagające są linczowane, ja i hop! zostałyśmy oczernione a egzaltowane pańcie dają upust swoim frustracjom. Jakby nie Wy i ukochane zwierzaki zrezygnowałabym z dogo.:-( Nie wiem co to się dzieje , osoby , które sobie ręce urabiają przy psiakach są mieszane z błotem przez tych , z których wielu , oprócz pisania jaki biedny piesek , nie jest mi znanych z żadnej innej formy pomocy :shake: Quote
ULKA12 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Akurat to jest normalne. Ci którzy naprawdę pomagają zwierzętom nie mają czasu snuć spiskowych teorii. Ja już nie zwracam uwagi na takie zaczepki po prostu robię swoje. Quote
Patia Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 W pierwszym poscie nie widzę Alegratki i Zwierzaków w Krakowie . ogłosić tam parkę ? A plakacik mają ? Quote
tamb Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Patia, nie mają plakatu. Jak możesz to zrób ogłoszenia, których nie mają. Dziękuję. W tym tygodniu mam problem z wizytami w hotelu bo mój Timon jest bardzo chory. Zaraz jadę na kroplówkę.:shake: Quote
dorota1 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 tamb napisał(a):Patia, nie mają plakatu. Jak możesz to zrób ogłoszenia, których nie mają. Dziękuję. W tym tygodniu mam problem z wizytami w hotelu bo mój Timon jest bardzo chory. Zaraz jadę na kroplówkę.:shake: O Matko! Co się stało Timonkowi?:shake: Quote
mar.gajko Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 dorota1 napisał(a):O Matko! Co się stało Timonkowi?:shake: Właśnei ma operację. Chyba nei jest dobrze. Tamara załamana. Quote
hop! Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Patia napisał(a):W pierwszym poscie nie widzę Alegratki i Zwierzaków w Krakowie . ogłosić tam parkę ? A plakacik mają ? Patia, alegratkę mają - nawet wyróżnioną. ;) Tamara ma popsuty komputer. Timonek po operacji czuje się dobrze. Quote
mar.gajko Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Tamarka była wczoraj. dzisiaj tez bedzie. Będa ulotki Sabuni i Kajtka. Mam nadzieje przynajmniej. Ok. 2000 szt. na druguiej stronie stary dobek Karusi. Quote
AMIGA Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Mysmy z karusiąp były całkiem przelotem dzisiaj w hotelu, bo zabierałyśmy Amika do nowego domku. Para przyjaciół dostała po ciasteczku ode mnie i w przelocie parę miziań przez kratkę. Niestety bardzo się śpieszyłysmy, więc na dłuższe odwiedziny u wszystkich nie było czasu :shake: Quote
moana Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Nie było żadnego telefonu po ukazaniu się zdjęcia pary w 'Kundlu'? Chcę dorzucić 50 zł do kastracji Kajtka, na jakie konto przelać? Quote
hop! Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 moana napisał(a):Nie było żadnego telefonu po ukazaniu się zdjęcia pary w 'Kundlu'? Chcę dorzucić 50 zł do kastracji Kajtka, na jakie konto przelać? Tamb nadal ma popsuty komputer. Z tego co wiem, nie było żadnych telefonów w sprawie Saby i Kajtka. Zaraz podam numer konta w prywatnej wiadomości - dzięki. :loveu: Czy ktoś jeszcze dołoży się do kastracji? Quote
Gosiapk Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Patia, czy one na prawdę tak sie lubią i razem chadzają? Quote
Patia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Gosiapk napisał(a):Patia, czy one na prawdę tak sie lubią i razem chadzają? Razem chadzają , razem jedzą , razem śpią , to prawdziwi przyjaciele :loveu: Quote
Gosiapk Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 :loveu: to musi być bardzo miłe oglądać je na żywo Quote
AMIGA Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Dzisiaj z agamiką zabrałysmy parkę na spacerek. W pewnymn momencie Kajtek zatrzymał się pod drzewkiem na koopencję, a agamika odeszła kawałek dalej z Sabcią. Mały jak się zorientował, ze jej nie ma w pobliżu, to nie wiedział co ma robic i gdzie biec. Zaczął popiskiwać i się rozglądac nerwowo. Musiałm szybciutko go podprowadzić, żeby ich razem połączyć. A Sabcia kochana rozdaje całuski - liże człowieka na zmianę z Kajtkiem:loveu::loveu: Quote
hop! Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Super, że byłyście z nimi na spacerku. :loveu: Dzisiaj kończy się allegro - w tej chwili jest ponad 1500 wejść i 2 obserwatorów. Napisały do mnie dwie osoby zainteresowane parą... Quote
AMIGA Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 hop! napisał(a): Napisały do mnie dwie osoby zainteresowane parą... Tfu tfu tfu - trzy razy za lewe ramię. Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno Quote
Gosiapk Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Czy te osoby wydają się na poważnie zainteresowane? :razz: Quote
hop! Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Myślę, że na trzymanie kciuków jeszcze za wcześnie. :lol: Powiedzmy, że te osoby są zainteresowane jedynie wstępnie. :razz: Quote
hop! Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Bardzo proszę o wpłaty na kastrację Kajtka. Tamara nie może na ten cel przeznaczyć ani grosza, ponieważ ma poważne wydatki związane z leczeniem Timonka. Na dzień dzisiejszy jest 50 zł (od moana :Rose:). Brakuje 100 zł. Jeżeli nie uzbiera sie pełna kwota, to Kajtek nie będzie kastrowany i Tamara zwróci wpłacone na ten cel pieniądze. Quote
Gosiapk Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 hop! napisał(a):Bardzo proszę o wpłaty na kastrację Kajtka. Tamara nie może na ten cel przeznaczyć ani grosza, ponieważ ma poważne wydatki związane z leczeniem Timonka. Na dzień dzisiejszy jest 50 zł (od moana :Rose:). Brakuje 100 zł. Jeżeli nie uzbiera sie pełna kwota, to Kajtek nie będzie kastrowany i Tamara zwróci wpłacone na ten cel pieniądze. proszę o podanie adresu lub konta na które wpłacić można na kastrację? Dużo nie mogę, bo mocno w tym miesiącu wpsomogłam pekińczyki z pseudohodowli. Quote
Recommended Posts