Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tamb napisał(a):
Ręce mi opadają, jestem zniesmaczona, rozczarowana i jest mi przykro. Zobaczcie wątek Nikifora http://www.dogomania.pl/forum/f28/nikifor-artysta-z-krakowa-czeka-na-swoj-wymarzony-dom-128649/index32.html. Osoby pomagające są linczowane, ja i hop! zostałyśmy oczernione a egzaltowane pańcie dają upust swoim frustracjom. Jakby nie Wy i ukochane zwierzaki zrezygnowałabym z dogo.:-(

o takich niepoważnych rzeczach trzeba szybko zapomnieć.. nie dajmy się zdemotywować :loveu:

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamb napisał(a):
Ręce mi opadają, jestem zniesmaczona, rozczarowana i jest mi przykro. Zobaczcie wątek Nikifora http://www.dogomania.pl/forum/f28/nikifor-artysta-z-krakowa-czeka-na-swoj-wymarzony-dom-128649/index32.html. Osoby pomagające są linczowane, ja i hop! zostałyśmy oczernione a egzaltowane pańcie dają upust swoim frustracjom. Jakby nie Wy i ukochane zwierzaki zrezygnowałabym z dogo.:-(

Nie wiem co to się dzieje , osoby , które sobie ręce urabiają przy psiakach są mieszane z błotem przez tych , z których wielu , oprócz pisania jaki biedny piesek , nie jest mi znanych z żadnej innej formy pomocy :shake:

Posted

Akurat to jest normalne. Ci którzy naprawdę pomagają zwierzętom nie mają czasu snuć spiskowych teorii. Ja już nie zwracam uwagi na takie zaczepki po prostu robię swoje.

Posted

Patia, nie mają plakatu. Jak możesz to zrób ogłoszenia, których nie mają. Dziękuję. W tym tygodniu mam problem z wizytami w hotelu bo mój Timon jest bardzo chory. Zaraz jadę na kroplówkę.:shake:

Posted

tamb napisał(a):
Patia, nie mają plakatu. Jak możesz to zrób ogłoszenia, których nie mają. Dziękuję. W tym tygodniu mam problem z wizytami w hotelu bo mój Timon jest bardzo chory. Zaraz jadę na kroplówkę.:shake:

O Matko! Co się stało Timonkowi?:shake:

Posted

Patia napisał(a):
W pierwszym poscie nie widzę Alegratki i Zwierzaków w Krakowie . ogłosić tam parkę ?

A plakacik mają ?

Patia, alegratkę mają - nawet wyróżnioną. ;)

Tamara ma popsuty komputer.
Timonek po operacji czuje się dobrze.

Posted

Mysmy z karusiąp były całkiem przelotem dzisiaj w hotelu, bo zabierałyśmy Amika do nowego domku.
Para przyjaciół dostała po ciasteczku ode mnie i w przelocie parę miziań przez kratkę. Niestety bardzo się śpieszyłysmy, więc na dłuższe odwiedziny u wszystkich nie było czasu :shake:

Posted

moana napisał(a):
Nie było żadnego telefonu po ukazaniu się zdjęcia pary w 'Kundlu'?
Chcę dorzucić 50 zł do kastracji Kajtka, na jakie konto przelać?

Tamb nadal ma popsuty komputer. Z tego co wiem, nie było żadnych telefonów w sprawie Saby i Kajtka. Zaraz podam numer konta w prywatnej wiadomości - dzięki. :loveu: Czy ktoś jeszcze dołoży się do kastracji?

Posted

Gosiapk napisał(a):
Patia, czy one na prawdę tak sie lubią i razem chadzają?

Razem chadzają , razem jedzą , razem śpią , to prawdziwi przyjaciele :loveu:

Posted

Dzisiaj z agamiką zabrałysmy parkę na spacerek. W pewnymn momencie Kajtek zatrzymał się pod drzewkiem na koopencję, a agamika odeszła kawałek dalej z Sabcią.
Mały jak się zorientował, ze jej nie ma w pobliżu, to nie wiedział co ma robic i gdzie biec. Zaczął popiskiwać i się rozglądac nerwowo. Musiałm szybciutko go podprowadzić, żeby ich razem połączyć.
A Sabcia kochana rozdaje całuski - liże człowieka na zmianę z Kajtkiem:loveu::loveu:

Posted

Super, że byłyście z nimi na spacerku. :loveu:
Dzisiaj kończy się allegro - w tej chwili jest ponad 1500 wejść i 2 obserwatorów. Napisały do mnie dwie osoby zainteresowane parą...

Posted

Bardzo proszę o wpłaty na kastrację Kajtka. Tamara nie może na ten cel przeznaczyć ani grosza, ponieważ ma poważne wydatki związane z leczeniem Timonka.
Na dzień dzisiejszy jest 50 zł (od moana :Rose:). Brakuje 100 zł. Jeżeli nie uzbiera sie pełna kwota, to Kajtek nie będzie kastrowany i Tamara zwróci wpłacone na ten cel pieniądze.

Posted

hop! napisał(a):
Bardzo proszę o wpłaty na kastrację Kajtka. Tamara nie może na ten cel przeznaczyć ani grosza, ponieważ ma poważne wydatki związane z leczeniem Timonka.
Na dzień dzisiejszy jest 50 zł (od moana :Rose:). Brakuje 100 zł. Jeżeli nie uzbiera sie pełna kwota, to Kajtek nie będzie kastrowany i Tamara zwróci wpłacone na ten cel pieniądze.

proszę o podanie adresu lub konta na które wpłacić można na kastrację? Dużo nie mogę, bo mocno w tym miesiącu wpsomogłam pekińczyki z pseudohodowli.