Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wiem, że nikt nie jest za tym, ale jeżeli nikt nie zechce tej suczce pomóc, to trzeba zawiadomić schronisko....
Tam przynajmniej jeść dostanie, a szczeniaki...no cóż, pewni uśpią po urodzeniu.
Wiadomo, że najlepiej jakby ktoś ją wziął do DT, poobserwował, można by było coś napisać o niej - jaka jest itd.

Posted

Tamara ma:
samochód z kierowcą w neidzielę;
sponsora na płacenie hotelu;
szuka kogoś kto by jej pomógł odłapać sunię;

padło na agęmikę:diabloti:
Aguniu, dałam tamarze twój tel.
Bój się:eviltong:

Posted

no więc tak .. niestety dziś nie udało sie Saby złapac ... ale będzie dobrze :cool1:

dziś już podjadała z ręki , obwąchała mnie całą :evil_lol: , ale nie było szans załozyć jej cokolwiek ...

na sczęscie jest tam podkarmiana , i ma gdzie sie schowac przed zimnem .. do następnej łapanki :diabloti: ...

ale jest i drugi psiak , Pyrtek ... Pyrtek to maleństwo kilkukilogramowe ... nieodłaczny wtowarzysz Sabci , go tez trzeba zabrac ...

Z opowieści ludzi wynika, ze Pyrtek ogrzewa się śpiąc na Sabie :loveu:

Posted

Tamro , dopiero moge w piatek sluzyc transportem i pomoc w lapaniu suni chyba ze uda sie mi srodowe spotkanie przelozyc na piatek ,czekam na odpowiedz.A sunia sliczna podobna do naszej Koruni z niepolomic i to biedne krotkowlose malenstwo na zimnie.:shake:

Posted

tamb napisał(a):
Agamika, dziękuję, że byłaś z nami. Masz cudowne podejście do psów.:loveu: Tylko jak je możemy złapać? Trochę się martwię.

damy radę :cool1: , ja myślałam ze na w ogóle nie podchodzi do ludzi , a przecież widziała Pani ze jednak coś ja ciągło i wróciła z dwa razy jak ją wołałam ;)

na malucha już mam plan , a Saba jak będzie miała spokój ;) - to prędzej zaufa ;)

Posted

A ten maluch, to bardziej ufny niż suka?
Bo może się stać tak samo jak z Chojrakiem, kiedy został oddzielony od Puszka :shake: Może się wycofać ....

Posted

Pilnie potrzebna pomoc. Maluch jest spuchnięty, wpadł pod samochód albo ktoś go pobił. Nie dają się złapać. Potrzebny ktoś, kto zrobi to fachowo.:shake:

Posted

A może w kilka osób spróbować go złapać ?
A może poprosić pracownika schroniska, żeby jakoś pomógł (oni to perfekcyjnie robią :evil_lol:)? Tylko taka osoba musiałaby to zrobić z własnej nieprzymuszonej woli. Rozumiem, że te psy spoza gminy są.

Posted

Asior napisał(a):
jest taki fajny młody i nowy kierowca :razz: można by się było do niego uśmiechnąć :)

kierowca schroniska ?
Zgadzam się, fajny jest. Tylko taki trochę niezdecydowany ...

Posted

Aska,Anka...mlody i fajny....to na randke dziewczyny trzeba sie umowoic;)
bardziej tu pasuje opis Ani:"niezdecydowany"....

Mialysmy okazje byc przy jednej lapance i pwoiem jedno....jesli prosic to TYLKO p.Andrzeja!!!(kierowce)

Posted

PO PIERWSZE , ŻADEN MŁODY KIEROWCA ZE SCHRONISKA :shake:!!!! .. MIAŁAM OKAZJE GO WIEDZIEĆ W AKCJI ... MY TE PSY CHCEMY ZŁAPAĆ! A NIE WYSTRASZYĆ :angryy:

PO DRUGIE, ANIU, MAŁY ZOSTAŁ PRAWDOPODOBNIE POBITY, ON LEDWO DAŁ SIE PRZEKONAĆ ŻEBY DO MNIE PODEJŚĆ A I TAK MUSIAŁAM STAĆ NIERUCHOMO!!! , JAK ZOBACZY ZGRAJE LUDZI TO NA PEWNO NIE PODEJDZIE

Posted

karusiap napisał(a):
Aska,Anka...mlody i fajny....to na randke dziewczyny trzeba sie umowoic;)
bardziej tu pasuje opis Ani:"niezdecydowany"....

Mialysmy okazje byc przy jednej lapance i pwoiem jedno....jesli prosic to TYLKO p.Andrzeja!!!(kierowce)

Ja z nim spędziłam ok. godzinę (szukaliśmy Bolka). On gadał tylko o rankach :shake:
Myślałam, że schronisko zatrudnia kompetentnych ludzi - z doświadczeniem. Ale skoro tak mówicie :mad:

A gdzie te psiaki są?