Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ponieważ okazało sie ze mały karusip z łańcucha, jednak nazywa sie Kacperek, a nie kajtek to baaaardzo proszę o pozostawienie małemu od Saby imienia Kajtuś :oops: ...wiem ze oblatane imię ... ale na wsi tak ładnie podlatywał z merdającym ogonkiem , jak sie kajtuś kajtus, kajtus wołało
:oops:

rano i wieczór trochu siedzaiałam z Nimi i mały zrobił sie bardzo leniwy :diabloti:... bardzo spasował mu kocyk i smakołyczki najlepiej zeby mu pod ząbki podstawiać, a najlepiej to gryźć za niego :evil_lol:...

raz podszedłzobaczyc co Saba dostaje, ale ze suche to troche zjadł i poszedłz powrotem sie połozyyć na kocyku :loveu:

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co w tym przepraszam niefajnego?
Ze co ,ze ludzie sie obraza?Chyba psy raczej:shake:
a Kajtek to niby nie ludzkie?ja na studiach Sonie mialam ,wiec teraz chyba slabo mozna rozgraniczac.
Fabio tez jest imieniem ludzkim;)
Zreszta nie odzywam sie juz,bo widze ze nawet pozartowac tu nie mozna:roll:

Posted

Od kiedy to zdobywca się kojrzy z Mieciem?? Mnie się Mieeeeeecio kojarzy z bardzo ... kawałem:oops:
Tylko nie Miecio?? A w ogle to tak niefajnie - to jest oczywiście moje zdanie - dawać ludzkie imiona psom

Posted

karusiap napisał(a):
A co w tym przepraszam niefajnego?
Ze co ,ze ludzie sie obraza?Chyba psy raczej:shake:
a Kajtek to niby nie ludzkie?ja na studiach Sonie mialam ,wiec teraz chyba slabo mozna rozgraniczac.
Fabio tez jest imieniem ludzkim;)
Zreszta nie odzywam sie juz,bo widze ze nawet pozartowac tu nie mozna:roll:

I ja żartuję - a kawał z Mieciem naprawdę nie jest miły.
A tak a propos to ani ja Fabia nie nazwałam Fabiem, ani Kajtka nie nazwałam Kajtkiem

Posted

[quote name='AMIGA']I ja żartuję - a kawał z Mieciem naprawdę nie jest miły.
A tak a propos to ani ja Fabia nie nazwałam Fabiem, ani Kajtka nie nazwałam Kajtkiem[/QUOTE]

ja kawału nie znam to poproszę na pw :evil_lol:
[quote name='mar.gajko']
Moja mała to KAŚKA :roll:;
A większa to ZULA, ale częso jej mówię ZUZIA:roll:[/QUOTE]
a moje fretki były Bronka i Stefan :cool3:

Posted

Saba jutro będzie miała sterylizację aborcyjną, weterynarz od razu określi wiek. Dotąd się nie udało zajrzeć jej w zęby bo jest półdzika. Można przy karmienu z ręki głaskać ją palcem po nosie i bródce ale nigdzie indziej. Przy zmianie położenia dłoni, ucieka. Małego Kajtka głaskałam ale był sztywny ze strachu i się trząsł. Nie będzie to łatwa adopcja.

Posted

Jak dotąd mam dużo szczęścia w tym szaleństwie (4 psy w hotelu :stupid:). Komitet Pomocy dla Zwierząt Przystań Ocalenie pokrył w całości koszt surowicy a nieoceniona Frotka zorganizowała pieniądze na sterylizację aborcyjną z TOZu. Jestem bardzo wdzięczna i dziękuję.:loveu:

Posted

ehhh :(
ja wiem, ze jest straszna bezdomność i kolejne maluchy to kolejny kłopot, ale ja zawsze strasznie przeżywam te starylki aborcyjne :(
biedne malizny :( ehhh:placz:

Posted

Miałaby 9 szczeniaków. Dzisiaj głaskałam Sabę po głowie. Bardzo się boi ale nie reaguje agresją. Za parę dni wezmę psiaki na spacer. Kajtka biorę na ręce i głaszczę. Biedak jeszcze drży ze strachu.

Posted

Saba wieczorem sie dobrze dziś czuła .. to naprawdę piękny pies ...

a jak się wtula z małym w siebie ... mimo ze im ciepło to chcą być razem :loveu:...

oni muszą pójść do jednego domu ... rozłąka dla nich będzie tragedią :oops: ...

Posted

Ja jeszcze nie robiłam :oops: bo nie wychodziły z boksu ale Tamb pisze , że chce je wziąć na spacer :multi: Tamb daj znać kiedy się wybierzasz do hotelu to podjadę zrobic zdjęcia