j3nny Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 gratuluję pieski :) fajne podwórko, ja też bym nie pogardziła :) Quote
weszka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ale super wiadomość :multi::multi::multi: Wspaniale się prezentują :loveu: PS. Fuks ma cały czas moje allegro, teraz z nowym tekstem i nowymi zdjeciami. Quote
ULKA12 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Na wszystko przyjdzie czas, na dom Fuksa również. Quote
Koniczynkakr Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Cudnie że ta urocza para przyjaciół znalazła wspólny domek yupii:multi: Quote
tamb Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Sabcia i Kajtek ujawniły wspaniałe charaktery i śmieszne zachwania w swoim domu. Saba leżącemu w słońcu Kajtkowi, przynosi buty, żeby się nie nudził, przynosi miskę z jedzeniem i stawia przed nim. Cały czas się bawią, podgryzają, Sabcia wita swoich ludzi na dwóch łapach a Kajtusiowi prawie urywa się ogonek. Wcześnie rano, kiedy jest rosa nie wyjdą na siku, wieczorem też uciekają na posłanko. Cały dzień bawią się na podwórku a starsza pani, mamusia właścicielki psów nigdzie nie wychodzi bo maluchy muszą mieć opiekę. Trafiły wspaniale.:multi: Quote
dorota1 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 tamb napisał(a):Sabcia i Kajtek ujawniły wspaniałe charaktery i śmieszne zachwania w swoim domu. Saba leżącemu w słońcu Kajtkowi, przynosi buty, żeby się nie nudził, przynosi miskę z jedzeniem i stawia przed nim. Cały czas się bawią, podgryzają, Sabcia wita swoich ludzi na dwóch łapach a Kajtusiowi prawie urywa się ogonek. Wcześnie rano, kiedy jest rosa nie wyjdą na siku, wieczorem też uciekają na posłanko. Cały dzień bawią się na podwórku a starsza pani, mamusia właścicielki psów nigdzie nie wychodzi bo maluchy muszą mieć opiekę. Trafiły wspaniale.:multi: Prawdziwy "balsam dla duszy milośnika psa":loveu:, a tak a propos jest książka o takim tytule, jak również książka pt. "Balsam dla duszy miłośnika kota". Muszę sobie sprawić;) Quote
tamb Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Zobaczcie http://www.dogomania.pl/forum/f28/bari-zaglodzony-wrak-psa-prosi-o-pomoc-na-leczenie-krakow-136012/ :shake: Quote
hop! Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Tamarko, masz jakieś nowe wieści o wyjątkowej parze? Quote
hop! Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 tamb napisał(a):Zapytaj teraz Ty mailem bo głupio mi tak często.:loveu: Dobrze... :lol: Quote
tamb Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Zapytaj teraz Ty mailem bo głupio mi tak często.:loveu: Quote
Recommended Posts