dragonek100 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Pati robisz cudowne zdjęcia, one są przekochane, aby tylko ten dom okazał się najlepszym dla nich - trzymam kciuki!!!! Quote
AMIGA Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 W tajemnicy Wam powiem, że będzie ich więcej i będą nie mniej piekne :p Quote
moana Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Fantastyczne! I psiaki i zdjécia :loveu: Trzymam kciuki! Quote
Asior Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Patia.... te zdjęcia zasługują na nagrodę jakąś.. są PIĘKNE!!!! Quote
AMIGA Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 A nie mówiłam??? Patiu :loveu:, powinnaś robić zdjęcia na jakieś wystawy Quote
Patia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 hop! napisał(a): Jak będzie reszta zdjęć to pozamieniam w ogłoszeniach. Patia, mogę? ;) Oczywiście , wszystkie zdjecia są do wykorzystania w ogłoszeniach . Bardzo mi miło , ze zdjęcia podobają się Wam , największa przyjemność wtedy , gdy faktycznie pomagają znaleźć domek :lol: Quote
dragonek100 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 czy coś już wiadomo w sprawie ich przyszłego domku? czy pujdą tam razem? Quote
tamb Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Nie było już żadnych telefonów, będę je dalej ogłaszać. Nie przewiduję możliwości rozdzielenia ich. Quote
dragonek100 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Bardzo mocno za nich trzymam kciuki !!!!! Quote
hop! Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 tamb napisał(a):Nie było już żadnych telefonów, będę je dalej ogłaszać. Nie przewiduję możliwości rozdzielenia ich. Tamara, Ty je ogłaszasz tylko w DP. Trzeba też robić inne ogłoszenia... Ja cały czas wystawiam im wyróżnione allegro + kilka ogłoszeń w necie. W tej chwili wszystkie odnowiłam i wstawiłam nowe zdjęcia (Patia, dziękuję!:loveu:). Wklej je do pierwszego postu. Saba i Kajtek - bezdomna para przyjaciół... (584224112) - Aukcje internetowe Allegro Nierozłączni... Czekają na ciepły i odpowiedzialny dom. - Zwierzaki - cafeanimal.pl Nieroz��czni... Czekaj� na ciep�y i odpowiedzialny dom. Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Saba & Kajtek Saba i Kajtek... Ona - du�a o smutnych, / bli�ej nieokre�lona ;) / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Saba & Kajtek - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies wilczaste Kraków Saba & Kajtek, Krak�w, Spo�eczno��, zwierzaki, Ogłoszenie Saba & Kajtek w Krakowie Kraków - Adsy.pl http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Saba-Kajtek-W0QQAdIdZ115149903 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=39396 http://www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/2628/ http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=1459 adopcje.org Quote
tamb Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Dziękuję za ogłoszenia. Wcześniej Saba i Kajtek nie nadawały się jeszcze do adopcji, teraz już powinny mieć swój dom. Dzisiaj wyprowadziłam je na długich linach i szły przy nodze, podchodziły do wygłaskania na zawołanie. Byłam zdumiona, że tak szybko robią postępy. Są wspaniałe. Quote
moana Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Uwielbiam zaglądać na ten wątek i oglądać uroczą parkę :oops: Mam nadzieję, że wkrótce będą to zdjęcia z nowego domu... Quote
AMIGA Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dzisiaj byłam z moją koleżanką "niedogomaniaczką" w hotelu i wzięlysmy parkę na spacerek. Do nas nie były az takie ufne jak do tamb, ale za to, że zechciały z nami iść spotkała je niespodzianka na końcu drogi - micha pełna cieplutkiego ryżu z marcheweczką i duuuuzą ilością mięska z kurczaczka. A to od wujaszka jurmara, który nagotował gar tego specjału dla "naszych psiaków" Quote
tamb Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Dziękuję.:loveu: Wczoraj wyczesałam Sabunię. Widziałaś jaka ładna? Quote
AMIGA Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 tamb napisał(a):Dziękuję.:loveu: Wczoraj wyczesałam Sabunię. Widziałaś jaka ładna? Widziałam, widziałam, ładna i kochana. A Kajtuś to niezły "agresorek" Przechodził koło nas jurmar z Fabiusiem i Kajtek z warczeniem się do Fabia skierował Quote
moana Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 AMIGA napisał(a):Widziałam, widziałam, ładna i kochana. A Kajtuś to niezły "agresorek" Przechodził koło nas jurmar z Fabiusiem i Kajtek z warczeniem się do Fabia skierował Broni swojej damy, a co!:loveu: Quote
bahlsa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Saba i Kajtek… SZUKAJĄ DOMU.. Tylko RAZEM! na Szerlok Kraków ogłoszenie dla pięknej pary .... oby na szczęście...♥ Quote
hop! Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 bahlsa napisał(a):Saba i Kajtek… SZUKAJĄ DOMU.. Tylko RAZEM! na Szerlok Kraków ogłoszenie dla pięknej pary .... oby na szczęście...♥ Dzięki. ;) Quote
hop! Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Tamara, wstaw linki do ogłoszeń do pierwszego postu. Quote
edit_f Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 z agamiką wyspacerowałyśmy sabę i kajtka w sobotę.. były cudne na spacerku.. wyszliśmy nawet na to drugie, u góry poletko.. kajtek skakał po adze szczęśliwy.. sabie też się podobało :) Quote
tamb Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Ręce mi opadają, jestem zniesmaczona, rozczarowana i jest mi przykro. Zobaczcie wątek Nikifora http://www.dogomania.pl/forum/f28/nikifor-artysta-z-krakowa-czeka-na-swoj-wymarzony-dom-128649/index32.html. Osoby pomagające są linczowane, ja i hop! zostałyśmy oczernione a egzaltowane pańcie dają upust swoim frustracjom. Jakby nie Wy i ukochane zwierzaki zrezygnowałabym z dogo.:-( Quote
Recommended Posts