Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop! napisał(a):

Jak będzie reszta zdjęć to pozamieniam w ogłoszeniach.
Patia, mogę? ;)

Oczywiście , wszystkie zdjecia są do wykorzystania w ogłoszeniach .

Bardzo mi miło , ze zdjęcia podobają się Wam , największa przyjemność wtedy , gdy faktycznie pomagają znaleźć domek :lol:

Posted

Dziękuję za ogłoszenia. Wcześniej Saba i Kajtek nie nadawały się jeszcze do adopcji, teraz już powinny mieć swój dom. Dzisiaj wyprowadziłam je na długich linach i szły przy nodze, podchodziły do wygłaskania na zawołanie. Byłam zdumiona, że tak szybko robią postępy. Są wspaniałe.

Posted

Dzisiaj byłam z moją koleżanką "niedogomaniaczką" w hotelu i wzięlysmy parkę na spacerek. Do nas nie były az takie ufne jak do tamb, ale za to, że zechciały z nami iść spotkała je niespodzianka na końcu drogi - micha pełna cieplutkiego ryżu z marcheweczką i duuuuzą ilością mięska z kurczaczka. A to od wujaszka jurmara, który nagotował gar tego specjału dla "naszych psiaków"

Posted

tamb napisał(a):
Dziękuję.:loveu: Wczoraj wyczesałam Sabunię. Widziałaś jaka ładna?

Widziałam, widziałam, ładna i kochana.
A Kajtuś to niezły "agresorek" Przechodził koło nas jurmar z Fabiusiem i Kajtek z warczeniem się do Fabia skierował

Posted

AMIGA napisał(a):
Widziałam, widziałam, ładna i kochana.
A Kajtuś to niezły "agresorek" Przechodził koło nas jurmar z Fabiusiem i Kajtek z warczeniem się do Fabia skierował

Broni swojej damy, a co!:loveu:

Posted

z agamiką wyspacerowałyśmy sabę i kajtka w sobotę.. były cudne na spacerku.. wyszliśmy nawet na to drugie, u góry poletko.. kajtek skakał po adze szczęśliwy.. sabie też się podobało :)