Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale czy ta kastracja jest rzeczywiście taka niezbędna? To taki mały piesek, raczej dominant z niego żaden. Sterylizacja suczki napewno zachęca do adopcji, ale moim zdaniem w przypadku pieska, nie jest to takie ważne. A dla Kajtusia to dodatkowy stres.

Posted

Też o tym myślałam ale szukam dla nich domu z ogrodem a taki maluch znajdzie jakąś dziurę, szczelinę i ucieknie do suczek. Trochę się tego boję. Wykastrowany, nie będzie kombinował przy ogrodzeniu.

Posted

tamb napisał(a):
Też o tym myślałam ale szukam dla nich domu z ogrodem a taki maluch znajdzie jakąś dziurę, szczelinę i ucieknie do suczek. Trochę się tego boję. Wykastrowany, nie będzie kombinował przy ogrodzeniu.

Faktycznie, nie pomyślałam o tym.

Posted

dzis Kajtus bronil Saby...tzn szczekal a Amika,ktory szczekal na nich:roll:ale tak boczkiem,boczkiem bo jakby Amik zechcial blizej podejsc to trzeba sie schowac-niech wieksza broni:evil_lol::loveu::loveu:

Posted

Wzięlyśmy dzisiaj z Patią parkę na spacerek. Baaaardzo nieufnie dały sobie założyć smycze. Ale jakoś nam się udało je namówić na spacerek.
Kajtuś od razu na spacerku zrobił siooo a za chwilkę koopencję. Miała parka sesję zdjęciową. A Patii zdjęcia są naprawdę piękne, już się nie mogę doczekać

Posted

[quote name='Patia']Obiad zrobiony , zaraz pędzę do pracy ale nie mogłam się powstrzymać , żeby przynajmniej jednej fotki nie wstawić :oops:

Cudne zdjęcie!!!!
To właśnei Oni.
Razem. Przy sobie.

Posted

Taka psia miłośc jest po prostu niesamowita. Jak mały szczekał na drugiego psa, to ona od razu tez zaczęła pomrukiwać pod nochalkiem ostrzegawczo. One naprawdę nie moga być rozdzielone!

Posted

Świetne zdjęcie. Dopiero na nim widać urodę Saby i Kajtka. Jak będzie reszta zdjęć to pozamieniam w ogłoszeniach.
Patia, mogę? ;)

Posted

Zdjęcie cudne, dziękuję. :loveu:Wspaniale, że były na spacerku. Dzisiaj o 18-tej też wezmę je na spacer. Takiej miłości u psów jeszcze nie spotkałam. Moje tolerują się, bawią ze sobą, śpią obok siebie ale nigdy nie leżą wtulone i się o siebie nie troszczą. Saba Kajtkiem opiekuje się jak szczeniakiem. Dzisiaj miałam obiecujący telefon w ich sprawie. Pani ma określić termin wizyty w hotelu. W lutym umarła im 16-tetnia sunia znajda podobna do Saby, walczyli o nią w Arce, wzieliby oba. Mieszkają w bloku na 4-tym piętrze i to mógłby być problem. Wszystko zależy od człowieka, jeśli będą chcieli zająć się parą, poradzą sobie nawet w bloku. Hop! ma 4 psy w tym 3 były dzikie (dwa z nich urodzone w schronisku w Elblągu) i sobie radzi w centrum miasta. Ja też mam 4 w bloku. Jeśli przekonają mnie, mar.gajko i inne osoby odwiedzające hotel to Sabcia i Kajtuś zamieszkają w bloku. Sama jednak decyzji nie podejmę. Będę potrzebowała rady i pomocy.

Posted

Tamarko, im trzeba poświęcić więcej czasu.
One się wszytskiego nauczą.
Jak wspominam moją Zulkę, któa nie umiała nic.
Ani smyczy, ani siad, wogóle nic!
Teraz to dama jest. Anioł. Czas, kontakt, praca, człowiek.

Posted

Ale zrobili postępy! :-o To już nie te wystraszone psiaki, które kuliły się na spacerze i nieomal płaszczyły przy ziemi. Są jeszcze cudniejsze niż wtedy, gdy je widziałam. Oby ta pani się zdecydowała! Trzymajmy kciuki:thumbs: