Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Łężkowicach koło Kłaja. Rozmawiałam przed chwilą z panią, która mnie zawiadomiła o psach i okazało się, że była tam dzisiaj przed nami, dlatego nie były głodne. Od niej jadły jak szalone.:shake:

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamb napisał(a):
W Łężkowicach koło Kłaja. Rozmawiałam przed chwilą z panią, która mnie zawiadomiła o psach i okazało się, że była tam dzisiaj przed nami, dlatego nie były głodne. Od niej jadły jak szalone.:shake:

no to ładnie , przynajmniej to wyjaśnia mi zachowanie psów dzis ... tzn, fajnie ze dokarmia, ale .. hmm... wykonała trochu niedźwiedzią przysługę :-(.. tylko głód pozwoliłby dziś na złapanie malucha ... najedzony był zbyt ostrożny na to co sie dzieje wokół :placz:

Posted

Psiaki złapane. Są bezpieczne w hotelu. Dzisiaj dostaną surowicę, sunię trzeba będzie wysterylizować (prawdopodobnie jest w ciąży). Mały nie jest już spuchnięty.

Posted

Chciałam im dziś zrobic zdjęcia ale boją się smyczy i na razie nie wychodzą z boksu . Posiedziałam z nimi , mały psiaczek machał ogonkiem i dał się , mimo strachu , pogłaskać , sunia mnie obwąchiwała . Czy poscielić im kołderkę ? zaraz tam jadę , posiedzę z nimi znów chwilkę . Moze trzeba im kupić obrózki ? Niech się przyzwyczają najpierw , że coś jest na szyi :p

Posted

tamb napisał(a):
Będą koszty weterynaryjne, jutro zrobię bazarek. Dzisiaj tylko się martwię.:shake:

Tamara ,a ja matwie sie z toba ,bo nawet na bazarek nie mam co dac ,wszystko co moglam dac na bazarek dalam na pekinke.
Mam jednka nadzieje ,ze wszystko sie ulozy i ten pan ktory obiecla pomoc w sparwie suni jednak sie odezwie tylko teraz chwilowo cos mu wypadla i dlatego nie dzwoni.:roll:

Posted

Psiaczki bardzo kochane :loveu: Pościeliłam im łóżeczko , trochę przekupiłam szyneczką i pomiziałam czarnulka , sunia jeszcze się boi ale myślę , ze się przekona . Czy są odrobaczone czy trzeba odrobaczyć ? Jutro będę w hotelu z antybiotykiem dla Dago , mogę wziąć dla nich tabletki .

Posted

Patiu one sa cudowne :loveu: ... na sunie wołaj SABA , tak ja pan Zdzisiek nazywał i ona reaguje na to imię :cool3: , myślę ze to przyspieszy zaufanie;) .. ona jest niesmiała bardzo, ale ciągnie ja do ludzi :loveu:

aaaa, juz sie nie mogę doczekać jak ta cudowną parkę znowu ujrzę :loveu:

Posted

[quote name='karusiap']to se nazwij <foch>:placz:

Clooney se nazwij...George Clooney:cool1:
Clooney :evil_lol:taaak, tak może być :cool1:

ja bym nawet powiedziała ze przystojniejszy brunet nasz przystojniejszy od tego z TV :evil_lol:

Posted

[quote name='karusiap']

Clooney se nazwij...George Clooney:cool1:

wariatki....
[quote name='agamika']NIE , ZADEN MIETEK
NIE PO TO SOBIE DU** ODMRAŻAŁAM ZEBY Z MIETKIEM W BOKSIE SIEDZIEĆ PÓŹNIEJ :mad: :shake::placz:
ehehhe dziewczyny dajcie spokój bo dzieci pobudze... monitor JUŻ poplułam

Posted

Agaaa jak ja zobaczylam tego psiurka to pierwsze co pomyslalam,to Miecio:loveu:a jak zobaczylysmy jak spi rozwalony na poslanku,a Sabunia u jego stop na kafelkach to Jaga krzyknela "Mietek zdobywca":evil_lol:i gdzie w tym wszystkim Kajtek?:evil_lol: