tamb Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 W Łężkowicach koło Kłaja. Rozmawiałam przed chwilą z panią, która mnie zawiadomiła o psach i okazało się, że była tam dzisiaj przed nami, dlatego nie były głodne. Od niej jadły jak szalone.:shake: Quote
agamika Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 tamb napisał(a):W Łężkowicach koło Kłaja. Rozmawiałam przed chwilą z panią, która mnie zawiadomiła o psach i okazało się, że była tam dzisiaj przed nami, dlatego nie były głodne. Od niej jadły jak szalone.:shake: no to ładnie , przynajmniej to wyjaśnia mi zachowanie psów dzis ... tzn, fajnie ze dokarmia, ale .. hmm... wykonała trochu niedźwiedzią przysługę :-(.. tylko głód pozwoliłby dziś na złapanie malucha ... najedzony był zbyt ostrożny na to co sie dzieje wokół :placz: Quote
tamb Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Jutro będzie fachowa pomoc przy łapaniu (pan Andrzej). Boję się jechać, nie wiem, co zastanę.:shake: Quote
tamb Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Psiaki złapane. Są bezpieczne w hotelu. Dzisiaj dostaną surowicę, sunię trzeba będzie wysterylizować (prawdopodobnie jest w ciąży). Mały nie jest już spuchnięty. Quote
karusiap Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Brawo!!bardzo sie ciesze!!!!:multi: ciekzo dzis bylo? Quote
tamb Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Dzięki panu Andrzejowi i gospodarzowi, który pozwolił zwabić psy na posesję, poszło łatwo.:loveu: Quote
Patia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jeśli są w hotelu w Wieliczce i potrzebujecie zdjęć to się zgłaszam . Quote
tamb Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Patia, bardzo dziękuję, potrzebujemy.:loveu: Quote
tamb Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Będą koszty weterynaryjne, jutro zrobię bazarek. Dzisiaj tylko się martwię.:shake: Quote
Patia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Chciałam im dziś zrobic zdjęcia ale boją się smyczy i na razie nie wychodzą z boksu . Posiedziałam z nimi , mały psiaczek machał ogonkiem i dał się , mimo strachu , pogłaskać , sunia mnie obwąchiwała . Czy poscielić im kołderkę ? zaraz tam jadę , posiedzę z nimi znów chwilkę . Moze trzeba im kupić obrózki ? Niech się przyzwyczają najpierw , że coś jest na szyi :p Quote
tamb Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Patia, dziękuję za wszystko.:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 tamb napisał(a):Będą koszty weterynaryjne, jutro zrobię bazarek. Dzisiaj tylko się martwię.:shake: Tamara ,a ja matwie sie z toba ,bo nawet na bazarek nie mam co dac ,wszystko co moglam dac na bazarek dalam na pekinke. Mam jednka nadzieje ,ze wszystko sie ulozy i ten pan ktory obiecla pomoc w sparwie suni jednak sie odezwie tylko teraz chwilowo cos mu wypadla i dlatego nie dzwoni.:roll: Quote
Asior Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ja mogę przekazać maskotki na bazarek, ale chyba maskotki nie "schodzą" :roll: Quote
Patia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Psiaczki bardzo kochane :loveu: Pościeliłam im łóżeczko , trochę przekupiłam szyneczką i pomiziałam czarnulka , sunia jeszcze się boi ale myślę , ze się przekona . Czy są odrobaczone czy trzeba odrobaczyć ? Jutro będę w hotelu z antybiotykiem dla Dago , mogę wziąć dla nich tabletki . Quote
tamb Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 W środę po złapaniu dostały surowicę, jeszcze nie odrobaczałam. Quote
tamb Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Małemu trzeba dać imię. Karolinka proponowała Mietek.:evil_lol: Quote
agamika Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Patiu one sa cudowne :loveu: ... na sunie wołaj SABA , tak ja pan Zdzisiek nazywał i ona reaguje na to imię :cool3: , myślę ze to przyspieszy zaufanie;) .. ona jest niesmiała bardzo, ale ciągnie ja do ludzi :loveu: aaaa, juz sie nie mogę doczekać jak ta cudowną parkę znowu ujrzę :loveu: Quote
karusiap Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 tamb napisał(a):Małemu trzeba dać imię. Karolinka proponowała Mietek.:evil_lol: noo pewnie,ze maly ma imie. Miecio ma na imie:loveu::loveu: Quote
karusiap Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 to se nazwij <foch>:placz: Clooney se nazwij...George Clooney:cool1: Quote
agamika Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='karusiap']to se nazwij <foch>:placz: Clooney se nazwij...George Clooney:cool1: Clooney :evil_lol:taaak, tak może być :cool1: ja bym nawet powiedziała ze przystojniejszy brunet nasz przystojniejszy od tego z TV :evil_lol: Quote
agamika Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 NIE , ZADEN MIETEK NIE PO TO SOBIE DU** ODMRAŻAŁAM ZEBY Z MIETKIEM W BOKSIE SIEDZIEĆ PÓŹNIEJ :mad: :shake::placz: Quote
Asior Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='karusiap'] Clooney se nazwij...George Clooney:cool1: wariatki.... [quote name='agamika']NIE , ZADEN MIETEK NIE PO TO SOBIE DU** ODMRAŻAŁAM ZEBY Z MIETKIEM W BOKSIE SIEDZIEĆ PÓŹNIEJ :mad: :shake::placz: ehehhe dziewczyny dajcie spokój bo dzieci pobudze... monitor JUŻ poplułam Quote
tamb Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/kafelki-na-moich-tymczasowiczow-130667/#post11713583 Quote
karusiap Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Agaaa jak ja zobaczylam tego psiurka to pierwsze co pomyslalam,to Miecio:loveu:a jak zobaczylysmy jak spi rozwalony na poslanku,a Sabunia u jego stop na kafelkach to Jaga krzyknela "Mietek zdobywca":evil_lol:i gdzie w tym wszystkim Kajtek?:evil_lol: Quote
Recommended Posts