SALUX Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Nitencjo droga. Na mnie nikt nie krzyczy bo ....moje dzieci mają grunt pod nogami:ghost_2:
Nitencja Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ihihi jak maja grunt pod nogami to tez krzycza. :-P
zadziorny Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Magicnesca'] a tu bez sił i padnięta Nitencja z mężczyzną w ramionach:evil_lol: O :crazyeye:, widzę że Nitencja gustuje w baaardzo młodych mężczyznach :cool3: :evil_lol: :eviltong:
Magicnesca Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :cunao: :laola: Huraaa!!!!!!!!! MAGIC SPELL pójdzie w ręce następnych zarażonych i przeciagniętych na ciemną stronę mocy:loveu: :cunao: :cunao: :Cool!: :sweetCyb: :angel: i cudownych nowych właścicieli :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Ale się zaczął ten rok :bigcool:
SzOlka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 O zesz w morde, ale mieliscie super hiper zarazkowa impreze noworoczna:BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
SzOlka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Magicnesca napisał(a)::cunao: :laola: Huraaa!!!!!!!!! MAGIC SPELL pójdzie w ręce następnych zarażonych i przeciagniętych na ciemną stronę mocy:loveu: :cunao: :cunao: :Cool!: :sweetCyb: :angel: i cudownych nowych właścicieli :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Ale się zaczął ten rok :bigcool: Oby takich pozytywnie :stupid: , tak trzymac:ylsuper:
Flaire Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Magicnesca napisał(a)::cunao: :laola: Huraaa!!!!!!!!! MAGIC SPELL pójdzie w ręce następnych zarażonych i przeciagniętych na ciemną stronę mocy:loveu: :cunao: :cunao: :Cool!: :sweetCyb: :angel: i cudownych nowych właścicieli :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Przepraszam bardzo, ale możesz przybliżyć mi coś więcej co do nowego domu MOJEJ CHRZEŚNICZKI? :angryy: Dokąd, dokładnie, ją wysyłasz? :diabloti:
Fritz Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ah Magicnescadzieki za super sylwestra i za cudowne przyjecie i ze jestes taka ciepla i cudowna kobieta! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i gratulacje dla talentow Andrzeja :jego likiery przebijaja wszystkie ,ktore probowalismy dotad na calym swiecie:) rewelacja Strasznie sie ciesze ze wychowalas tak Swoje pieski ,ze Misha szybko sie z nimi zaraz zaprzyjaznila i nawet suka mama HUrly ja super przyjela (i nie pogryzla a tylko sie cieszyla jak ja zobaczyla ,mimo szczeniakow jest tak lagodna):) ps: przepraszam ze tak pozno sie melduje na dogo ale to jednak bylo cos ..dlatego tak slabo czulam sie ostanio i nawet na sylwku ...to oslabienie skonczylo sie w na ostrym dyzuze :( chora jestem :( okazalo sie ze mam borelioze po jesiennych grzybobraniach z Misha co tak uwielbialam:( ide do szpitala chyba:((((((((((((((((((:shake: :-( :-( :-( :-( :-( ps:ale poki jestem tu to pare fotek z Urwiskowa:
carolinascotties Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Fritz - TRZYMAJ SIĘ:glaszcze: !!! DUŻO, DUŻO ZDROWIA !!! PAMIĘTAJ, że CZEREŚNIOWA CZEREDA JEST Z TOBĄ MYŚLAMI:lol: !!!
Fritz Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 radosc z dotkniecia malych cudow Magineski:) : Krolowa szkotow:P az Mishka SWIECI PRZY KASI OCZAMI:) : HMMMM ...chcialabym jeszcze kiedys spedzic tak milo sylwestra :) wsrod psow psow psow i szkociarzy i ludzi wrazliwych :
Fritz Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name=' carolinascotties']Fritz - TRZYMAJ SIĘ:glaszcze: !!! DUŻO, DUŻO ZDROWIA !!! PAMIĘTAJ, że CZEREŚNIOWA CZEREDA JEST Z TOBĄ MYŚLAMI:lol: !!! dziekuje carolinascotties bo to dla mnie wazne :loveu: :loveu: a jak zejde to przynajmniej Was nie bede wkurzac:P ps :mam nadzieje ze bede :P
Fritz Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dalej BOJANÓW (URWISKOWO )RULEZ: To moje ulubione zdjecie ogni sztucznych z mojego mini aparaciku:
Ali26762 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Fritz']...chora jestem :( okazalo sie ze mam borelioze po jesiennych grzybobraniach z Misha co tak uwielbialam:( ide do szpitala chyba:((((((((((((((((((:shake: :-( :-( :-( :-( :-( :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O rany, Fritz, rzadko tu zaglądam, ale chyba jakoś trafiam w ważnych momentach... Ależ Ci się zaczął rok, nie ma co :shake: Dzioucha, trzymaj się, nie puszczaj, lecz to świństwo, aby skutecznie! Trzymamy z Deryśkiem za Ciebie kciuki i pazurki, wysyłamy najlepsze fluidy! [SIZE="3"] MUSI BYĆ DOBRZE !!! Bardzo mocno sobie tego życzę! Że o Tobie nie wspomnę ;)
Ali26762 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Fritz']To moje ulubione zdjecie ogni sztucznych z mojego mini aparaciku: Dziergałaś rzucik na drutach czy na szydełku? ;) :D
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='carolinascotties']Fritz - TRZYMAJ SIĘ:glaszcze: !!! DUŻO, DUŻO ZDROWIA !!! PAMIĘTAJ, że CZEREŚNIOWA CZEREDA JEST Z TOBĄ MYŚLAMI:lol: !!! Przyjączam sie do tych zyczeń .A wiesz Adaś właśnie też był na lekach na to samo:-o >>>.....a jak zejde to przynajmniej Was nie bede wkurzac... :P<<<<<< Fritz chciałabyś nas w kurzać to najpierw nas wkurz:mad: :mad: :mad: a potem takie głupoty pisz:shake: Bardzo Cię :loveu: :loveu: :loveu: lubimy i Mariusza też
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Flaire napisał(a):Przepraszam bardzo, ale możesz przybliżyć mi coś więcej co do nowego domu MOJEJ CHRZEŚNICZKI? :angryy: Dokąd, dokładnie, ją wysyłasz? :diabloti: Magic idzie dokłanie w magiczne ,cudowne ręce po telefonie z zamówieniem Magic Spell dosłownie fruwałam z radości ,że w takie ręce udało się "moje dzieci" ulokować:multi: :multi: :multi: Napewno właściciele Magic zameldują się na dogomanii i będziesz miała kontakt ze swoją chrzestnicą:loveu: :loveu: :loveu: Wiecie co myślę ,że dzieki rodzicom chrzestnym m0oje"zarazki" trafiły w tak fantastyczne "ręcę" Poproszę Was o opiekę dla pozostałych "zarazków" :modla: :modla: :modla: Miot bożonarodzeniowy bedzie na litere "S"
HaNisia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Fritz, wprawdzie się nie znamy ale baaardzo Cię wirtualnie polubiłam. Życzę zdrowia i moje maupy:p ( w czerwonym posłanku) całują się w buzię... zdrowiej szybko !!!
SALUX Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Sylwia..napisz jeszcze raz coś o jakiś tam zejściach, to.... wytargam Cię za uszy!!!!! Trzymaj się i nie daj się!!!!!!
Nitencja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ja podpisuje sie pod wszystkim co jest napisane wyzej :)
HaNisia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Magicnesca napisał(a):Magic idzie dokłanie w magiczne ,cudowne ręce Ty to normalnie politykiem byś mogła zostać taka dyplomatyczna odpowiedź:eviltong:
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='SALUX']To teraz moje zarazki :) to mała gapa a tu pręgusek, choć prążki to nie sa widoczne i znowu słodka gapcia Olu śliczne te Twoje "zarazki":loveu: :loveu: :loveu: Wycaluj moją chrześnicę i Gapcie też ale Irish więcej ;) :loveu: :loveu:
bombel Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ależ mieliście cudownego psio-sylwestra. Na zdjęciach widac jaka była wspaniała atmosfera-zazdroszczę... Fritz- co prawda się nie znamy(jeszcze) ale życzę Ci całą furę pogody ducha a wtedy żadne choróbsko nie ma szans. Nina - ucałuj ode mnie na drogę Magic Spell:loveu: cieszę się, że znalazła dobry domek. Dla wszystkich - buziaki w Nowym Roku-oby był lepszy od poprzedniego:cool1:
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 bombel napisał(a):Ależ mieliście cudownego psio-sylwestra. Na zdjęciach widac jaka była wspaniała atmosfera-zazdroszczę... Fritz- co prawda się nie znamy(jeszcze) ale życzę Ci całą furę pogody ducha a wtedy żadne choróbsko nie ma szans. Nina - ucałuj ode mnie na drogę Magic Spell:loveu: cieszę się, że znalazła dobry domek. Dla wszystkich - buziaki w Nowym Roku-oby był lepszy od poprzedniego:cool1: Dorotko nawet nie wiesz jaki ma fajny dom:loveu: i jeszcze fajniejszych właścicieli ,ale napewno o niej bedzie na dogomanii ,więc jakby była dalej znami Dorotko i Antku życzę Wam aby ten rok 2007 należał do tych z gatunków "najszczęśliwych":loveu:
HaNisia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Magicnesca napisał(a):Dorotko nawet nie wiesz jaki ma fajny dom:loveu: :loveu: a fajny dom to znaczy jaki? bo moje maupy to domów nie lubią, najbardziej lubią moje mieszkanie... dziwne jakieś :crazyeye: ciekawe jaki będzie szociaq
Recommended Posts