Nitencja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 HA!!!! Impreza w Zarazkowie po byku. Magicneska wielki dzieki za wspanialy wieczor i dzisiejszy dzien :loveu: Jak tam mala Tysia ??
Magicnesca Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 bos napisał(a): Musimy zorganizowac sobie kiedys .....kulig........:multi: :multi: :multi: szkoty , TW i AT.....i przyjaciele.......ale będzie superaśnie. Kulig ,jak kulig ,przy obecnej zimie może być z tym ciężko:cool3: Ale jakieś ognisko w towarzystwie szkotów ,Tw, At i przyjaciół :loveu: czemu by nie, jak szaleć :multi:to na całego :evil_lol: Już zapraszam na letnie Urwiskowo-Zarazkowo.:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: Napierw chcę wszystkim podziekować za odlotowy Sylwester w Nowy Rok:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola:
Magicnesca Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A teraz relacja z naszego Zarazkowego Sylwestra :razz: Zaczęło się zapoznaniem się przy wspólnej kawie i pogaduszkach o naszych pieskach ,białych, czarnych i łaciatych, które też brały czynny udział w imprezie:evil_lol: może jeszcze niepełny skład ,ale już dołączyła na kawę Extremi po kawie przyszła pora luźniejsze klimaty i na piwko :cool3:
dorota07 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='SzOlka']Mysle, ze z checia zobaczymy nawet ocenzurowany:eviltong: no cóż relacji filmowej nie będzie:shake: ale chcę powiedzieć , że zabawa sylwestrowa była przednia, tak się utańcowałam, że do domu bez butów wracałam:multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po marmurowych schodach:eviltong: :eviltong:
zadziorny Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Magicnesca']A teraz relacja z naszego Zarazkowego Sylwestra :razz: Zaczęło się zapoznaniem się przy wspólnej kawie i pogaduszkach o naszych pieskach ,białych, czarnych i łaciatych, które też brały czynny udział w imprezie:evil_lol: może jeszcze niepełny skład ,ale już dołączyła na kawę Extremi po kawie przyszła pora luźniejsze klimaty i na piwko :cool3: Qrna, tylko jedną fotkę widać :mad: :angryy: :shake: (środkową :roll:).
Magicnesca Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Po kawie i piwku bliższe zapoznawanie się z "zarazkami' co już przedstawiałam ,ale trochę jeszcze to przybliżę ,czyli Nitencję i Extremi:p Nitencja i SUNFLOWER:) Extremi i MORTISHIA po kawie i piwku przyszła pora na "konkrety" :eviltong:aby wzmocnić się ,bo przecież cała noc zabawy przed nami :evil_lol:
dorota07 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='dorota07']no cóż relacji filmowej nie będzie:shake: ale chcę powiedzieć , że zabawa sylwestrowa była przednia, tak się utańcowałam, że do domu bez butów wracałam:multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po marmurowych schodach:eviltong: :eviltong:
bos Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 dorota07 napisał(a):upsss co to takie duże? ....bo klatka schodowa była szeroka i długie schody.....:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ;)
zadziorny Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Bos, ja Ci się podobał mój mail noworoczny? :cool3: :evil_lol: :eviltong:
Magicnesca Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 a tu dyskusje co jest co :evil_lol: do picia ( chyba za duży wybór) Extremi smakuje bigosiku Andrzeja :eviltong: a tu Nitencja i "inni " :eating: też smakosze bigosu Andrzejowego :megagrin:
Magicnesca Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Powitanie przez Nitencję Fritza:loveu: jakby nie było "rodzinka" poprzez Tyśka i Mishkę Nitencja teraz jeszcze musi wypieścić łaciate petity i zobaczyć ,czy te kolory jej pasują ;) teraz (może nie będę przedstawiała wszystkie ale co niektóre ujęcia) ..........czas na tańce hulańce , najpierw tak w pary a potem:cunao:
dorota07 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 :lol: no to widzę że toczyła się walka o przetrwanie:lol: :lol: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 :turn-l:czas na górala potem Grek Zorba;) w wersji Extremi i jej córka Ola po tańcach czas na przygotowanie sie na przyjście Nowego Roku 2007:BIG: :cunao:
dorota07 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 choroba jak Ci to Nina szybko dziś idzie u mnie sie czołga jak żółw ale fajnie było u Was miło się ogląda zarażonych z bezpiecznej odległości:evil_lol: :evil_lol: :lol:
Magicnesca Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dorotko bo puszczam zdjęcia przez www.fotosik.pl :), może dlatego tak to nawet szybko idzie:cool3:
Magicnesca Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 No przychodzi ta chwila w tej jednej nocy:BIG: :BIG: :BIG: Andrzej dla super nastroju zrobił nam ognisko :sweetCyb: Adaś dołożył petrardy:helo: i wybiła 24.00:BIG:
Magicnesca Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 po przywitaniu Nowego Roku Adaś stworzył super nastrój w taką cudowną noc tu Nitencja wpatrzona i wsłuchana w Adasia jak Erica Claptona "rozmiększony" przez naszego Claptona -Tomek zasłuchana i rozmarzona Extremi ( nowozarażona "zarazkami")
Magicnesca Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 później wszystkich "wzięło" ,że dołączyli się do śpiewu Adasia tu nawet Nitencja i Fritz śpiewają w jeden ton tu Kasia i Tomek w duecie :siara: a tu nasze "trio":jumpie:
Magicnesca Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 rano po tak upojnej nocy już wszyscy byli bardzo zmęczeni :grab: nawet "zarazki" zasypiały nie na swoich miejscach i nie tylko "zarazki" ale białe i łaciate też a tu bez sił i padnięta Nitencja z mężczyzną w ramionach:evil_lol: i to byłoby................ na tyle z relacji z Zarazkowa Jeszcze jeszcze pamiatkowe zdjęcie nowozarażonej Extremi i Tysi:loveu: a teraz wszystkim na dobranoc :bye: WSPANIAŁEGO NOWEGO ROKU 2007 !!!! Żeby był cudowny jak nasz Sylwester i więcej tak wspaniałych imprez i spotkań w 2007 Wasza padnięta :mdleje: ,bardzo śpiąca:sleep2: ale zarazem uskrzydlona:lilangel: i kochająca Was:iloveyou: Magicnesca
extremi Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ....Dotarłam , doszłam do siebie po szaleńswach i drodze ...i oto jestem :multi: . DZIĘKUJĘ ZA WSPANIALĄ IMPREZKĘ , CUUUUUUUUUDOWNE PRZYJĘCIE I CUDNEGO PIESA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak widać na fotoreportażu ...było wspaniale :loveu: !!!!!!! Pozdrawiam wszystkich współbiesiadników , współimprezowiczów i współzarażonych :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Popołudniem postaram się wrzucić parę fotek z nowego domku Tyśki :loveu: (Emi już przejęła funkcję opiekunki i matkuje małej dzielnie :Cool!: :klacz: :happy1: ) Pozdrawiam - Sylwia ;)
SALUX Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 To teraz moje zarazki :) to mała gapa a tu pręgusek, choć prążki to nie sa widoczne i znowu słodka gapcia
dorota07 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 a co wy mi główkę zawracacie ja bym jeszcze pospała??? gapcia..:loveu: :loveu: :loveu:
Nitencja Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Extremi - witaj w rodzinie ;-) Jak malutka ?? Salux fotki super . Oooo a na Ciebie nikt nie krzyczy ze meczysz maluchy. A Malinaza to, ze ja ciocia Nitencja wymeczyla juz ma wprawe w staniu :evil_lol:
Recommended Posts