Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby Wasze głowy były pełne marzeń i planów, a wszystko sprzyjało ich realizacji,
Oby zdrowie Wam dopisywało,
Oby wiały Wam pomyślne wiatry,
A słońce grzało, a nie paliło,
Oby radiowa Trójka pozostała radiową Trójką i grała tak fajnie jak teraz,
Oby otaczali Was przyjaciele,
Oby ktoś nieznajomy niespodziewanie okazał Wam życzliwość,
Oby Wasze psy zawsze zachowywały się jak Aniołki,
Obyście 31.12.2007 mogli z głębi serca powiedzieć "to był dobry rok!"

Posted

[quote name='Magicnesca']
Gościom ,jak Zadziorny, Bos też:modla: :modla: :B-fly:dziękuję.
Chociaż:turn-l: BOSa mam na celowniku ,aby go przeciągną na ciemną stronę mocy:evil_lol:

Ja tam jestem twardy......ale zadziorny sie zaczął łamać......i już swoją Tz namawia.....:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='bos']Ja tam jestem twardy......ale zadziorny sie zaczął łamać......i już swoją Tz namawia.....:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :diabloti:

:B-fly: :B-fly: :B-fly: :cunao: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :megagrin: :megagrin: :laola:

Posted

[quote name='zadziorny']Magicnesca dawaj następne :cool3: :lol: :loveu:
Na życzenie dalszy ciąg zdjeć z Zarazkowa

Dyskusja przy "szwedzkim" stole:)

Spotkanie "Black & White"

a tu "zboczenie zawodowe" Nitencji

:evil_lol:

Posted

[quote name='zadziorny']Co słychać na imprezie w Zarazkowie? :cool3: :loveu: :multi:

Jak widać już nic........teraz już do wieczora się nic nie dowiemy.......bo wszyscy śpią.........

Bosze jak te biedne psiury w zarazkowie wyją z głodu...........aż tu słychać:eviltong: :evil_lol:
Zadziorny bierzemy się i jedziemy je nakarmic i wyprowadzić :eviltong: :eviltong: :multi: :multi::lol: :lol:

Posted

[quote name='Magicnesca']CDN.....
:evil_lol: :evil_lol:
dyskusje przy barze

........dziewczyny to jednak mają , wyobrażnię......i to jeszcze jaką.......
Patrzcie .....jak można na sylwestra z wdziękiem nosić na głowie witraż....:eviltong: :evil_lol:

Posted

Wojenko , trzeba mieć nadzieję że bedzie lepszy ten 2007...........i choć trochę taki

....a tak było u nas dokładnie 31.12.2005r :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Flaire']Pamiętam... Mmmm... A ja przez tę śnieżycę jechałam na zawody sylwestrowe do Ciechocinka! :-)

Aż łezka się w oku zakręciła....

Bos,jak dla mnie śniegu może nie być :diabloti: .Wiosnę od razu poproszę :cool3: .

Posted

Flaire napisał(a):
Nooo... Pamiętam fajne Twoje zdjęcie z tych zawodów... :-)

To ze szkociakiem na rękach? :razz: :loveu:
Ech...,lubię sobie czasem obejrzeć zdjęcia z zawodów...:loveu: Takie sytuacyjne...,miny i wygibasy agilitowców...I te rozbrajające podpisy...:loveu:
Ciepło mi się wtedy robi na serduchu :) .

Posted

[quote name='zadziorny']Jak oni mogą tę biedną Miód Malinkę tak męczyć :shake: :mad: :diabloti:

:angryy: :angryy: :angryy: no właśnie wrrrrrrrrrrrrrr ...Nitencja to moja chrześnica:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

A dziś ......faktycznie w Urwiskowie się coś urwało ......bo nikogo niet.....ale się towarzycho zamarynowało .....i wcale się nie dziwię bo Andrzej to specjalista w tej dziedzinie.....a jakie sledzie podaje........miód :multi: :lol: :evil_lol: :lol:

A co do śniegu Wojenko , to ja lubię......:loveu: :multi: :multi:......bardzo:lol: :multi:

Musimy zorganizowac sobie kiedys .....kulig........:multi: :multi: :multi: szkoty , TW i AT.....i przyjaciele.......ale będzie superaśnie.

Posted

Oj,kuligi to jest to co lubię! :loveu: :multi: :loveu: Wieczorem,z pochodniami,piersiówkami...,wieloma saneczkami doczepionymi do sań....
Ach...:loveu:
No dobra,lubię śnieg bardzo wybiórczo :eviltong: .
Niefajnie jest np.dzień w dzień pospacerze wkładać 3 szkoty do wanny,żeby im kule śniegowe odmoczyć.:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...