Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nitencja']Dorota07 toz Emilka to kroliczek z Playboya!!!! No jak wy sie tak szykujecie na Slywestra...... :diabloti: To ja chce zobaczyc Twoj stroj i meza:evil_lol:

JAKI STRÓJ ???? NO CHYBA ŻE LISTEK FIGOWY ...:diabloti: :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: :BIG:

Posted

Nitencja napisał(a):
taaaa dobijaj mnie , dobijaj....:roll:

Wiesz kiedyś był taki film z Jane Fonda "Czyż nie dobija się koni":evil_lol:
Kasiu to co Cię nie zabije to Cię wzmocni:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

No proszę..moje zarazki to prawdziwe zarazki. Zamieściłam ich zdjecia na forum i....... koniec. Komputer został zainfekowany na tyle że dzisiaj dopiero wrócił z naprawy i mu wszystko na nowo wgrywali:roll:
A widzę że działo się...oj działo. Reportarz super, Nitencja już przepadła, to widać:lol: Nina rozkochałaś wszystkich równo...w szkotach:loveu:

Posted

[quote name='gumiśka']:crazyeye: :wink: Ależ Wy jesteście zakręceni!! Życzę Wam w nowym roku samych sukcesów i wielkiej nieustającej miłości- odwzajemnionej - waszych zarazków!

Ale całkiem pozytywnie zakręceni !!!
:cunao: :ylsuper: :ylsuper: :bigcool: :bigcool: :cunao:

Posted

[quote name='Magicnesca']

Zakochałam się w malutkiej, no jakby ktoś moje psy zmiksował. Terier, a w kolorze labradora, cuuuuuuuudo :loveu: :loveu: :loveu:

Niech się zarazki zdrowo chowają, a ja proszę o dużo zdjęć malutkiej co bym oczy nacieszyła!

Posted

[quote name='SALUX'] Nina rozkochałaś wszystkich równo...w szkotach:loveu:
To nie ja to, szkoty rzucają taki urok :roll: ,na mnie też:evil_lol:
A dzisiaj była odwiedzić i zobaczyć na żywo swojego szkocika Pani Alicja ( przeszła testy pozytywnie u Hurly i nie tylko;) )
Szkociara w duszy od pary lat:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: i w przyszłą sobotę jedzie do domu MACHU PICCU do Gliwic .
Będzie pod super opieką Nitencji:p
Mam nadzieję ,że dołączy też do naszego grona tu na dogomanii:cool3: :multi:

Posted

Zach prawda ze mala slodka ?? :loveu: a jej starszy braciszek jaki kochany - normalnie CUDO i BOSa trymowal i mnie i dawal wszystkim calusy :loveu:

Salux ja juz jestem :grab:

Posted

[quote name='zachraniarka']Zakochałam się w malutkiej, no jakby ktoś moje psy zmiksował. Terier, a w kolorze labradora, cuuuuuuuudo :loveu: :loveu: :loveu:

Niech się zarazki zdrowo chowają, a ja proszę o dużo zdjęć malutkiej co bym oczy nacieszyła!

Nie ma sprawy mała SUNFLOWER będzie często tu goscić:lol: jako gwiazda tego miotu i nie tylko Ty będziesz mogła się napatrzyć:evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

Nitencja napisał(a):
Zach prawda ze mala slodka ?? :loveu: a jej starszy braciszek jaki kochany - normalnie CUDO i BOSa trymowal i mnie i dawal wszystkim calusy :loveu:

Jest rewelacyjna!!
Mi się szkoty podobają od zawsze, ale zawsze widziałam czarne.. jak zobaczyłam malutką to po prostu aż zamarłam z zachwytu.. No naprawdę jakby wziąć to co najfajniejsze z moich psów i zmieszać, długi ryjek z brodą w kolorze biszkoptowym- coś wspaniałego!! I jak czytam o szkockich rozrabiakach to jeszcze ta wspaniała psychika :cool3: :cool3: :cool3: :loveu:

Posted

..., a my wszystkim naszym bliższym i dalszym znajomym oraz przyjaciołom życzymy super zabawy (wszelkie formy dozwolone:megagrin: :wink: :ghost_2: :painting: :calus: :comp26: :bigcool: :knajpa: :mad: )w tą ostatnia noc w starym roku, aby magia tej nocy zabrała ze sobą wszystko to co w mijającym roku było bleeee, niedobre , niegrzeczne i niegodne, a przyniosła cały kosz pogody ducha,miłości , zdrówka, wiele sukcesów osobistych i kynologicznych...
Gdyby jednak znalazł się ktoś kto będzie życzył Wam i nam inaczej...
z braku hipokryzji życzymy mu tego samego :diabloti: !
Szalejcie i wykorzystujcie karnawał w 100%!!!
Buziaki dla wszystkich zarażonych dogomaniaków i do zobaczenia :razz: !!!
Asia i szkoty z TA

Posted

[quote name='Magicnesca']Zachraniarka ,wysyłam Ci starszą kopię małej SUNFLOWER ,to jej starszy brat Maciek i znana Ci osoba :evil_lol:

Maciuś :loveu: :loveu: :loveu: moje ukochane imię.. toż to jakiś ideał..
Lepiej, żebyśmy się nie spotkali w realu, bo jeszcze porwę :evil_lol:

Posted

zachraniarka napisał(a):
Maciuś :loveu: :loveu: :loveu: moje ukochane imię.. toż to jakiś ideał..
Lepiej, żebyśmy się nie spotkali w realu, bo jeszcze porwę :evil_lol:

No on coś w sobie ma ,od razu widać ,że to Król Maciuś I :B-fly:
Zobacz jak go Nitencja trzyma:roflt: jeszcze trochę i ...:modla: do Maciusia

Posted

[quote name='Nitencja']a gdzie uroczy ogonek i uszeczka ???:evil_lol:

no uchylę rąbka tajemnicy...

mój mąż ubierze "garniturek", który wybierze i jak założy to jego sprawa:evil_lol:

a to moja kreacja-- jezioro łabędzie..:cunao: :cunao: :BIG:

Posted

[quote name='dorota07']no uchylę rąbka tajemnicy...

mój mąż ubierze "garniturek", który wybierze i jak założy to jego sprawa:evil_lol:

a to moja kreacja-- jezioro łabędzie..:cunao: :cunao: :BIG:

Loooooo i bedziesz tez tancowac :lol: to ja chce ten film zobaczyc !!

Posted

[quote name='Magicnesca']Elu ,:loveu: :loveu: :loveu: a dla Ciebie specjalna dedykacja :p za te piękna zdjęcia Emilki jako króliczka Playboya:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to ja Tobie też coś jeszcze zadedykuję

Emilka jeszcze się nie zdecydowała co ubrać:eviltong: :loveu: :loveu: :evil_lol:

ZWRÓĆCIE UWAGĘ NA MINĘ ĘMILKI W OSTATNIM ZDJĘCIU KONIECZNIE NA POWIĘKSZENIU

SZKOT MA WIELE TWARZY

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...