Nitencja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dorota07 toz Emilka to kroliczek z Playboya!!!! No jak wy sie tak szykujecie na Slywestra...... :diabloti: To ja chce zobaczyc Twoj stroj i meza:evil_lol:
dorota07 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Nitencja']Dorota07 toz Emilka to kroliczek z Playboya!!!! No jak wy sie tak szykujecie na Slywestra...... :diabloti: To ja chce zobaczyc Twoj stroj i meza:evil_lol: JAKI STRÓJ ???? NO CHYBA ŻE LISTEK FIGOWY ...:diabloti: :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: :BIG:
Nitencja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 a gdzie uroczy ogonek i uszeczka ???:evil_lol:
Magicnesca Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Kasiu jak Ci sie podoba zdjecie mama z córeczką:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: a tu mamusia i jej zarazki
Magicnesca Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Nitencja napisał(a):taaaa dobijaj mnie , dobijaj....:roll: Wiesz kiedyś był taki film z Jane Fonda "Czyż nie dobija się koni":evil_lol: Kasiu to co Cię nie zabije to Cię wzmocni:loveu: :loveu: :loveu:
SALUX Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 No proszę..moje zarazki to prawdziwe zarazki. Zamieściłam ich zdjecia na forum i....... koniec. Komputer został zainfekowany na tyle że dzisiaj dopiero wrócił z naprawy i mu wszystko na nowo wgrywali:roll: A widzę że działo się...oj działo. Reportarz super, Nitencja już przepadła, to widać:lol: Nina rozkochałaś wszystkich równo...w szkotach:loveu:
Magicnesca Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Olu właśnie odkryłam fajna opcje umieszczania zdjęć i nawet jak z komputera wyrzucisz lub Ci wirus wetnie to na dogomanii nie zniknie:) www.fotosik.pl te zdjęcia Sandy z zarazkami już tam sobie wiszą:lol: :p
Magicnesca Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='gumiśka']:crazyeye: :wink: Ależ Wy jesteście zakręceni!! Życzę Wam w nowym roku samych sukcesów i wielkiej nieustającej miłości- odwzajemnionej - waszych zarazków! Ale całkiem pozytywnie zakręceni !!! :cunao: :ylsuper: :ylsuper: :bigcool: :bigcool: :cunao:
zachraniarka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Magicnesca'] Zakochałam się w malutkiej, no jakby ktoś moje psy zmiksował. Terier, a w kolorze labradora, cuuuuuuuudo :loveu: :loveu: :loveu: Niech się zarazki zdrowo chowają, a ja proszę o dużo zdjęć malutkiej co bym oczy nacieszyła!
Magicnesca Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='SALUX'] Nina rozkochałaś wszystkich równo...w szkotach:loveu: To nie ja to, szkoty rzucają taki urok :roll: ,na mnie też:evil_lol: A dzisiaj była odwiedzić i zobaczyć na żywo swojego szkocika Pani Alicja ( przeszła testy pozytywnie u Hurly i nie tylko;) ) Szkociara w duszy od pary lat:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: i w przyszłą sobotę jedzie do domu MACHU PICCU do Gliwic . Będzie pod super opieką Nitencji:p Mam nadzieję ,że dołączy też do naszego grona tu na dogomanii:cool3: :multi:
Nitencja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Zach prawda ze mala slodka ?? :loveu: a jej starszy braciszek jaki kochany - normalnie CUDO i BOSa trymowal i mnie i dawal wszystkim calusy :loveu: Salux ja juz jestem :grab:
Magicnesca Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='zachraniarka']Zakochałam się w malutkiej, no jakby ktoś moje psy zmiksował. Terier, a w kolorze labradora, cuuuuuuuudo :loveu: :loveu: :loveu: Niech się zarazki zdrowo chowają, a ja proszę o dużo zdjęć malutkiej co bym oczy nacieszyła! Nie ma sprawy mała SUNFLOWER będzie często tu goscić:lol: jako gwiazda tego miotu i nie tylko Ty będziesz mogła się napatrzyć:evil_lol: :evil_lol: :loveu:
zachraniarka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Nitencja napisał(a):Zach prawda ze mala slodka ?? :loveu: a jej starszy braciszek jaki kochany - normalnie CUDO i BOSa trymowal i mnie i dawal wszystkim calusy :loveu: Jest rewelacyjna!! Mi się szkoty podobają od zawsze, ale zawsze widziałam czarne.. jak zobaczyłam malutką to po prostu aż zamarłam z zachwytu.. No naprawdę jakby wziąć to co najfajniejsze z moich psów i zmieszać, długi ryjek z brodą w kolorze biszkoptowym- coś wspaniałego!! I jak czytam o szkockich rozrabiakach to jeszcze ta wspaniała psychika :cool3: :cool3: :cool3: :loveu:
Magicnesca Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Zachraniarka ,wysyłam Ci starszą kopię małej SUNFLOWER ,to jej starszy brat Maciek i znana Ci osoba :evil_lol:
Magicnesca Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Elu ,:loveu: :loveu: :loveu: a dla Ciebie specjalna dedykacja :p za te piękna zdjęcia Emilki jako króliczka Playboya:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
T.A.Scotties Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ..., a my wszystkim naszym bliższym i dalszym znajomym oraz przyjaciołom życzymy super zabawy (wszelkie formy dozwolone:megagrin: :wink: :ghost_2: :painting: :calus: :comp26: :bigcool: :knajpa: :mad: )w tą ostatnia noc w starym roku, aby magia tej nocy zabrała ze sobą wszystko to co w mijającym roku było bleeee, niedobre , niegrzeczne i niegodne, a przyniosła cały kosz pogody ducha,miłości , zdrówka, wiele sukcesów osobistych i kynologicznych... Gdyby jednak znalazł się ktoś kto będzie życzył Wam i nam inaczej... z braku hipokryzji życzymy mu tego samego :diabloti: ! Szalejcie i wykorzystujcie karnawał w 100%!!! Buziaki dla wszystkich zarażonych dogomaniaków i do zobaczenia :razz: !!! Asia i szkoty z TA
zachraniarka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Magicnesca']Zachraniarka ,wysyłam Ci starszą kopię małej SUNFLOWER ,to jej starszy brat Maciek i znana Ci osoba :evil_lol: Maciuś :loveu: :loveu: :loveu: moje ukochane imię.. toż to jakiś ideał.. Lepiej, żebyśmy się nie spotkali w realu, bo jeszcze porwę :evil_lol:
Magicnesca Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 zachraniarka napisał(a):Maciuś :loveu: :loveu: :loveu: moje ukochane imię.. toż to jakiś ideał.. Lepiej, żebyśmy się nie spotkali w realu, bo jeszcze porwę :evil_lol: No on coś w sobie ma ,od razu widać ,że to Król Maciuś I :B-fly: Zobacz jak go Nitencja trzyma:roflt: jeszcze trochę i ...:modla: do Maciusia
dorota07 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Nitencja']a gdzie uroczy ogonek i uszeczka ???:evil_lol: no uchylę rąbka tajemnicy... mój mąż ubierze "garniturek", który wybierze i jak założy to jego sprawa:evil_lol: a to moja kreacja-- jezioro łabędzie..:cunao: :cunao: :BIG:
Wojenka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Nowy sprzęt najlepiej testować na martwej naturze...:evil_lol: I pozdrowienia z Warszawy...;)
Nitencja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Wojenka za duze masz zdjecia - zmniejsz je do regulaminowej wielkosci
Nitencja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='dorota07']no uchylę rąbka tajemnicy... mój mąż ubierze "garniturek", który wybierze i jak założy to jego sprawa:evil_lol: a to moja kreacja-- jezioro łabędzie..:cunao: :cunao: :BIG: Loooooo i bedziesz tez tancowac :lol: to ja chce ten film zobaczyc !!
dorota07 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Magicnesca']Elu ,:loveu: :loveu: :loveu: a dla Ciebie specjalna dedykacja :p za te piękna zdjęcia Emilki jako króliczka Playboya:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to ja Tobie też coś jeszcze zadedykuję Emilka jeszcze się nie zdecydowała co ubrać:eviltong: :loveu: :loveu: :evil_lol: ZWRÓĆCIE UWAGĘ NA MINĘ ĘMILKI W OSTATNIM ZDJĘCIU KONIECZNIE NA POWIĘKSZENIU SZKOT MA WIELE TWARZY
Recommended Posts