zadziorny Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 scottieserwis napisał(a):... i tak mi 2 jeszcze przychodza ale to tylko ze wzgledu na utwory i na mego tatusia :D "Strange Kinde of Woman" i "Sweet Child in Time" Czyżby tatuś był fanem Deep Purple :hmmmm: :razz: :cool3: :loveu:
Nitencja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Zadziorny a dziwisz sie ..... to toz wtedy byly najlepsze "kapele" : Deep Purple, King Crimson, Uriah heep , Led zeppelin potem Queen ...... teraz to jzu takic ni ma :roll:
zadziorny Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Nie dziwię się, bo też ich uwielbiam :cool3: :loveu:. Mam całą dyskografię na CD :multi: (kiedyś na czarnych krążkach :roll:). Poza tym lubię jeszcze Leed Zeppelin, Pink Floyd i stare dobre rockendrolle :loveu: :loveu: :loveu:
HaNisia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Nitencja napisał(a):Zadziorny a dziwisz sie ..... to toz wtedy byly najlepsze "kapele" : Deep Purple, King Crimson, Uriah heep , Led zeppelin potem Queen ...... teraz to jzu takic ni ma :roll: oj Nintencja byś znalazła wspólny język z moim TZ - on codziennie mi to powtarza !!! i odgania od komputera, by posłuchać...
Kardusia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 zadziorny napisał(a):Nie dziwię się, bo też ich uwielbiam :cool3: :loveu:. Mam całą dyskografię na CD :multi: (kiedyś na czarnych krążkach :roll:). Poza tym lubię jeszcze Leed Zeppelin, Pink Floyd i stare dobre rockendrolle :loveu: :loveu: :loveu: Ech....stara dobra muzyka i wiecznie aktualna i ciągle młoda :loveu::p:lol:
bajadera Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Moja córka 19 lat też doceniła stare kapele. Ciągle słyszę dobiegajace z pokoju dźwieki "Bohemian Rapsody". A kilka lat temu to razem z tatusiem pojechali do Chorzowa (?) na koncert Metalliki. A w ogóle z takimi wspominkami to na topic SANATORIUM POD KLEPSYDRĄ. Tam sie wiją wspomnienia z młodych lat ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36451
dorota07 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ale zrobił sie muzyczny topik, ale to dobrze w końcu karnawał trwa, widzę że większość gustuje w podobnych brzmieniach.... no cóż szkociarze...
Wojenka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Stare dobre kawałki...:loveu: Widzę,że Dorota zagustowała we wstawianiu emotek :eviltong: :eviltong:
Nitencja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 no ba jak sie tego caly czas luchalo w brzusiu u mamusi to cos zostalo w glowce i do tego kolekcja plyt ......... A jak chce sie odreagowac to puszczam sobie DAZED and CONFUSED lub wlasnie Child in Time lub inne rownie wspaniale kawalki:loveu:
Magicnesca Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Nitencja']no ba jak sie tego caly czas luchalo w brzusiu u mamusi to cos zostalo w glowce i do tego kolekcja plyt ......... A jak chce sie odreagowac to puszczam sobie DAZED and CONFUSED lub wlasnie Child in Time lub inne rownie wspaniale kawalki:loveu: I tak Scottieserwis rzadko sie odzywa ale jak już to konkretnie. " Child in Time" to jeden z ulubionych Andrzeja ,kiedyś z schodziłam cały Racibórz aby mieć CD z tym utworem (wiele lat temu ) ,a jak sie cieszył jak dostał w prezencie takie CD. Teraz to łatwe jak bułka z masłem ,ale za to była wtedy super niespodzianka i wielka radość:multi: A potem te wszystkie płyty CD dziwnym trafem :cool3: :evil_lol: trafiły do pokoju Scottieserwisu i Wiewióry(siostra Scottieserwisu)
Magicnesca Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='zadziorny']Nie dziwię się, bo też ich uwielbiam :cool3: :loveu:. Mam całą dyskografię na CD :multi: (kiedyś na czarnych krążkach :roll:). Poza tym lubię jeszcze Leed Zeppelin, Pink Floyd i stare dobre rockendrolle :loveu: :loveu: :loveu: Widzę Zadziorny ,że wiele macie wspólnego z Andrzejem ,dlatego tak lubimy się spotykać w takim gronie . A kiedy będzie ta wspólna pasja - rasa ,czyli SZKOT!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
bombel Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 a czy jeszcze ktoś pamięta Electric Light Orchestra?:cool3:
Wojenka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 :ylsuper: ELO "Podpalaj wioski" , "...To on,niegodziwy Chrystus piekielny..." Albo Dead Kennedys...,czy KISS(Knives in satan shoulder). Rolling Stones,Presley...:loveu: Sami sataniści :grin: ... ;)
bombel Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 to nie te kawałki,:angryy: ELO to np: Strange magic, Rock'n'roll is king itp
dorota07 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='bombel']a czy jeszcze ktoś pamięta Electric Light Orchestra?:cool3: NO PEWNIE !!!!!:laola: :sweetCyb: :bigcool: :cunao: :cunao: :cunao:
Nitencja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Strach sie bac taka Dorote w realu spotkac - toz kobita kazdego wykonczy:diabloti:
dorota07 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Wojenka']Stare dobre kawałki...:loveu: Widzę,że Dorota zagustowała we wstawianiu emotek :eviltong: :eviltong: Wojenka bo one oddają nastrój w jaki wpadłam po Sylwestrze:multi: :loveu: szkoda tylko że moja połówka wraca do pracy i znowu zostaję słomianą wdową:placz:
dorota07 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Nitencja napisał(a):Strach sie bac taka Dorote w realu spotkac - toz kobita kazdego wykonczy:diabloti: no1!!!!! masz szczęście ,że z Poznania musiałam drzeć szybko do domu:mad: :mad: :diabloti: Nina przeżyła wizytę u mnie!!!
Magicnesca Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 bombel napisał(a):a czy jeszcze ktoś pamięta Electric Light Orchestra?:cool3: :roflt: właśnie słucham "telephone line" ,Dorotko czy Ty masz jakiś podsłuch u mnie założony:crazyeye: Fakt ,że imię STRANGE MAGIC przypomiało mi o płycie:evil_lol: Wojenka nie z tego pokolenia dlatego ma prawo nieznać "elektryków" Nitencja nie dość ,ze w całości wizytę u Eli przezyłam to jeszcze bardzo miło ją wspominam:loveu: :multi:
zadziorny Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 bombel napisał(a):a czy jeszcze ktoś pamięta Electric Light Orchestra?:cool3: Ja pamiętam :cool3:. Właśnie na Z-ce leci "Don't Let Me Down" :loveu: :multi:
Wojenka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Magicnesca napisał(a):Wojenka nie z tego pokolenia dlatego ma prawo nieznać "elaktryków" Akurat ja staroci samych słucham :evil_lol: :eviltong:
Magicnesca Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jak juz weszliśmy na muzyczny temat to jeszcze dorzućmy :evil_lol: zespół BLACK SABBATH z utworem "Changes "
Recommended Posts