Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

scottieserwis napisał(a):
... i tak mi 2 jeszcze przychodza ale to tylko ze wzgledu na utwory i na mego tatusia :D
"Strange Kinde of Woman" i "Sweet Child in Time"

Czyżby tatuś był fanem Deep Purple :hmmmm: :razz: :cool3: :loveu:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadziorny a dziwisz sie ..... to toz wtedy byly najlepsze "kapele" : Deep Purple, King Crimson, Uriah heep , Led zeppelin potem Queen ...... teraz to jzu takic ni ma :roll:

Posted

Nie dziwię się, bo też ich uwielbiam :cool3: :loveu:. Mam całą dyskografię na CD :multi: (kiedyś na czarnych krążkach :roll:). Poza tym lubię jeszcze Leed Zeppelin, Pink Floyd i stare dobre rockendrolle :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Nitencja napisał(a):
Zadziorny a dziwisz sie ..... to toz wtedy byly najlepsze "kapele" : Deep Purple, King Crimson, Uriah heep , Led zeppelin potem Queen ...... teraz to jzu takic ni ma :roll:

oj Nintencja byś znalazła wspólny język z moim TZ - on codziennie mi to powtarza !!! i odgania od komputera, by posłuchać...

Posted

zadziorny napisał(a):
Nie dziwię się, bo też ich uwielbiam :cool3: :loveu:. Mam całą dyskografię na CD :multi: (kiedyś na czarnych krążkach :roll:). Poza tym lubię jeszcze Leed Zeppelin, Pink Floyd i stare dobre rockendrolle :loveu: :loveu: :loveu:

Ech....stara dobra muzyka i wiecznie aktualna i ciągle młoda :loveu::p:lol:

Posted

ale zrobił sie muzyczny topik, ale to dobrze w końcu karnawał trwa, widzę że większość gustuje w podobnych brzmieniach.... no cóż szkociarze...

Posted

no ba jak sie tego caly czas luchalo w brzusiu u mamusi to cos zostalo w glowce i do tego kolekcja plyt ......... A jak chce sie odreagowac to puszczam sobie DAZED and CONFUSED lub wlasnie Child in Time lub inne rownie wspaniale kawalki:loveu:

Posted

[quote name='Nitencja']no ba jak sie tego caly czas luchalo w brzusiu u mamusi to cos zostalo w glowce i do tego kolekcja plyt ......... A jak chce sie odreagowac to puszczam sobie DAZED and CONFUSED lub wlasnie Child in Time lub inne rownie wspaniale kawalki:loveu:
I tak Scottieserwis rzadko sie odzywa ale jak już to konkretnie.
" Child in Time" to jeden z ulubionych Andrzeja ,kiedyś z schodziłam cały Racibórz aby mieć CD z tym utworem (wiele lat temu ) ,a jak sie cieszył jak dostał w prezencie takie CD.
Teraz to łatwe jak bułka z masłem ,ale za to była wtedy super niespodzianka i wielka radość:multi:
A potem te wszystkie płyty CD dziwnym trafem :cool3: :evil_lol: trafiły do pokoju Scottieserwisu i Wiewióry(siostra Scottieserwisu)

Posted

[quote name='zadziorny']Nie dziwię się, bo też ich uwielbiam :cool3: :loveu:. Mam całą dyskografię na CD :multi: (kiedyś na czarnych krążkach :roll:). Poza tym lubię jeszcze Leed Zeppelin, Pink Floyd i stare dobre rockendrolle :loveu: :loveu: :loveu:

Widzę Zadziorny ,że wiele macie wspólnego z Andrzejem ,dlatego tak lubimy się spotykać w takim gronie .
A kiedy będzie ta wspólna pasja - rasa ,czyli SZKOT!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:ylsuper: ELO "Podpalaj wioski" , "...To on,niegodziwy Chrystus piekielny..."
Albo Dead Kennedys...,czy KISS(Knives in satan shoulder).
Rolling Stones,Presley...:loveu:

Sami sataniści :grin: ...
;)

Posted

[quote name='Wojenka']Stare dobre kawałki...:loveu:

Widzę,że Dorota zagustowała we wstawianiu emotek :eviltong: :eviltong:

Wojenka bo one oddają nastrój w jaki wpadłam po Sylwestrze:multi: :loveu:

szkoda tylko że moja połówka wraca do pracy i znowu zostaję słomianą wdową:placz:

Posted

Nitencja napisał(a):
Strach sie bac taka Dorote w realu spotkac - toz kobita kazdego wykonczy:diabloti:

no1!!!!! masz szczęście ,że z Poznania musiałam drzeć szybko do domu:mad: :mad: :diabloti:

Nina przeżyła wizytę u mnie!!!

Posted

bombel napisał(a):
a czy jeszcze ktoś pamięta Electric Light Orchestra?:cool3:

:roflt: właśnie słucham "telephone line" ,Dorotko czy Ty masz jakiś podsłuch u mnie założony:crazyeye:
Fakt ,że imię STRANGE MAGIC przypomiało mi o płycie:evil_lol:

Wojenka nie z tego pokolenia dlatego ma prawo nieznać "elektryków"

Nitencja nie dość ,ze w całości wizytę u Eli przezyłam to jeszcze bardzo miło ją wspominam:loveu: :multi:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Wojenka nie z tego pokolenia dlatego ma prawo nieznać "elaktryków"

Akurat ja staroci samych słucham :evil_lol: :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...