SALUX Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nina to ja proponuję....Sally Brown uzasadnienie mojej propozycji....proszę: "To Sally Brown raz blondynka, raz mulatka. To Sally Brown swój złocisty czesze lok! To na jej piersiach, udach i pośladkach... każdy z was choć raz zawiesił by swój wzrok!":eviltong:
dorota07 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 SALUX strzał w dziesiątkę chyba nic tak nie ujmuje za serce jak szkocik w ruchu od "tyłu" jak ta dupesia w portasach faluje!!!!!1:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: odzyskałaś kontakty na gg??
scottieserwis Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A więc tak przypadła mi do gustu latina i podobaja mi sie Sikiel Saga Semidea Siderus jak również Strange Magic ;) a takze swiety śnięty ;P - Santa Clause i tak mi 2 jeszcze przychodza ale to tylko ze wzgledu na utwory i na mego tatusia :D "Strange Kinde of Woman" i "Sweet Child in Time" i tako by to wygladalo tylko że coś chyba zostanie do następnego miotu za rok ;P
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Och ciężki ten dzień w pracy , dobrze że rano mnie tu na dogomani na ładowałyście pozytywnie . Dzieki Wam przetrwałam ten dzień .:loveu: Chcę Wam zaprezentować następnych zarażonych ,a zarazem właścicieli MIOU MIOU :lol:
dorota07 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :lol: no to witamy w gronie zarażonych jestem tylko ciekawa kto do kogo się upadabnia????:diabloti: :diabloti: :diabloti: :cool3: :cool3: :cool3: :multi: :multi: fajni ludzie!!!!:multi: :multi: :multi: ciekawa jestem czy też dadzą sobie tak na głowę wejść
borsaf Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Zapraszamy na forum:lol: Z łaciny...Sagita - strzała, dla najszybszej
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 dorota07 napisał(a)::lol: no to witamy w gronie zarażonych jestem tylko ciekawa kto do kogo się upadabnia????:diabloti: :diabloti: :diabloti: :cool3: :cool3: :cool3: :multi: :multi: fajni ludzie!!!!:multi: :multi: :multi: Też się śmiałam :evil_lol: ,że Monika ma kolor włosów odpowiedni do szkota a Roman brodę:razz: Jak to sie mówi ,szkociarze pełną "gębą":lol: :multi: Jak dojadą do Wolfsburga ,to myślę ,że Monika tu sie pojawi:loveu: Tak sprawdzeni fajni ludzie ,psiarze z ogromnym sercem do zwierząt:multi: :loveu: :loveu: :loveu:
SzOlka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Magicnesca']To pytaj Nitencji ,bo ja kieruje się sercem :evil_lol: A,że kocham "zarazki" to jetem najmniej obiektywna;) :evil_lol: :evil_lol: akurat Nitencja jest bardzo obiektywna:evil_lol: co widac na zalaczonym obrazku:loveu:
SzOlka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Fritz:mad: bez zadnych takich durnowatych mysli, zobacz na te sloneczka:loveu: i pomysl co Cie czeka:evil_lol: juz zarazona jestes przeciez:eviltong:
SzOlka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Magicnesca']Och ciężki ten dzień w pracy , dobrze że rano mnie tu na dogomani na ładowałyście pozytywnie . Dzieki Wam przetrwałam ten dzień .:loveu: Chcę Wam zaprezentować następnych zarażonych ,a zarazem właścicieli MIOU MIOU :lol: No test zdany:eviltong: odpowiedni kolor i broda:lol: maja plusa ogromnego:multi:
carolinascotties Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 FRITZ - dla Ciebie Koka w roli Kota Sylwestra- mam nadzieję, że się uśmiechniesz :loveu: chociaż pewnie już widziałas to zdjęcie :)
SzOlka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Fritz']dziekuje carolinascotties bo to dla mnie wazne :loveu: :loveu: a jak zejde to przynajmniej Was nie bede wkurzac:P ps :mam nadzieje ze bede :P Fritz:olympic: jak wejdziesz na forum to zostaniesz znokautowana, za takie podejscie
carolinascotties Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 SzOlka- Ja już trenuję prawy sierpowy :evil_lol:
SzOlka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Magicnesca napisał(a)::multi: Tak, tak :multi: :multi: :multi: mam wolną i też przyjeżdża Pani Alicja z Gliwic po MACHU PICCHU .Właśnie robi sobie wymarzony od wielu lat prezent urodzinowy -przede wszystkim dla siebie:loveu: :loveu: :multi: :lol: :placz: moj chrzesniak, a bedzie Pani Alicja zdawala relacje na forum, jak sie jedynak spisuje:cool3:
SzOlka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='carolinascotties']SzOlka- Ja już trenuję prawy sierpowy :evil_lol: jak Ty prawy to ja lewy:mad: obijemy Fritz z karzdej strony:multi: az jej glupotki z glowy wybijemy
carolinascotties Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 a może na miejsce wybitych głupot przyjdzie jakaś zarazkowa myśl:loveu: :cool3:
SzOlka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='carolinascotties']a może na miejsce wybitych głupot przyjdzie jakaś zarazkowa myśl:loveu: :cool3: "Fritz:mad: bez zadnych takich durnowatych mysli, zobacz na te sloneczka:loveu: i pomysl co Cie czeka:evil_lol: juz zarazona jestes przeciez:eviltong: " a o co mi chodzilo w tym poscie??:eviltong:
Magicnesca Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='SzOlka'] akurat Nitencja jest bardzo obiektywna:evil_lol: co widac na zalaczonym obrazku:loveu: Ale tu na zdjęciu przynajmniej stwarza pozory ,że się zna :evil_lol: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 SzOlka napisał(a)::placz: moj chrzesniak, a bedzie Pani Alicja zdawala relacje na forum, jak sie jedynak spisuje:cool3: Olu mam taka nadzieję,że pani Alcja też dołączy nie tylko do grona zarażonych ale i tu na dogomanię:razz: Postaram się obyś Olu miała wiadomości o chrześniaku;) :loveu:
Magicnesca Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Nitencja']:mad: :mad: :mad: Noooo :mad: :mad: :mad: Oj Nitencja Ty mnie chcesz cały czas bić :crazyeye: Ja taka niewinna :oops: za co ?:placz: :placz: :placz:
HaNisia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 dlaczego duży przyrost postów następuje w nocy, kiedy śpię:crazyeye:
Nitencja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Hanisia ja tez nad tym myslalam;-) Magicnesca, z toba to osobiscie porozmawiam pod koniec stycznia:cool3: nikt ciebie nie zdola uratowac:knuje:
Recommended Posts