bombel Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nina-wybieramy się do Ciebie -i co Ty na to???:cool3: no i mam specjalną niespodziankę...
HaNisia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 bombel napisał(a):HaNisia! Magie poszła do Ciebie!!!:multi: nie !!!! :( Maciej by mnie zabił jakbym sobie suczkę kupiła !!! A ja tak bym chciała :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
bombel Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 rozumiem:angryy: ja też nic nie utargowałam :shake: a starałam się jak rzadko kiedy....ale Antek był tym razem nieprzemakalny
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 bombel napisał(a):Nina-wybieramy się do Ciebie -i co Ty na to???:cool3: no i mam specjalną niespodziankę... Lubię niespodzianki ,no nawet może bardziej robić :evil_lol: Was lubię :loveu: jeszcze bardziej od niespodzanek :loveu: :loveu: :loveu: Już czekam na Was :multi: :multi: :multi: :cunao: Ale superowy ten Nowy Rok:multi: :happy1: :klacz: oby cały był taki:p
bombel Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 zrobimy offtopa-A co?!:diabloti: Może być w sobotę?
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dzieczyny faceci nie są tacy źli ,tylko odpowiednio urabiać ,aby myśleli ,że to ich decyzja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Wiecie ;) właśnie dzisiaj ( a właściwie wczoraj) idzie MIOU MIOU do rąk ,gdzie do tej pory były rottweilery i Roman nie wyobraża sobie bez nich życia ,bo jeszcze nie wie co to szkot:diabloti: Ale wczoraj już niechciał zostawić małej na tą ostatnią noc i już obawiał sie przy w łóżku jej nie przygniecie:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już są pod magią "zarazków" zwłaszcza Roman ,o czym jeszcze nawet nie wie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,no i może nie zdaje sobie z tego sprawy:loveu: Mam nadzieję ,że też dołączą do nas na dogomanię Wczotraj Monice pokazywałam jak tu wejść :razz: tym bardziej ze bedzie w Wolsburgu w Niemczech
HaNisia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 bombel napisał(a):zrobimy offtopa-A co?!:diabloti: Może być w sobotę? heheh widzę, że nie ustałaś " w urabianiu" ;) Jak mężczyzna zobaczy to oszaleje ....i teraz to już z pewnością zmięknie
HaNisia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Mój Maciej to już zmiękł i zgodził się na chłopaka. Szaleniec... Z westami było tak samo... najpierw chłopak, potem dziewczynka i znowu dziewczynka... W związku z powyższym skoro najpierw będzie u nas chłopak, to Nina już szykuj jakieś REWELACYJNE mioty w końcu 2007 albo 2008 i nakaż by rodziły się dziewczynki :megagrin:
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :multi: bombel napisał(a):zrobimy offtopa-A co?!:diabloti: Może być w sobotę? Tak, tak :multi: :multi: :multi: mam wolną i też przyjeżdża Pani Alicja z Gliwic po MACHU PICCHU .Właśnie robi sobie wymarzony od wielu lat prezent urodzinowy -przede wszystkim dla siebie:loveu: :loveu: :multi: :lol:
bombel Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 to chyba jeszcze zobaczymy małe szkotniki zanim je wszystkie zabiorą:multi: nina już się nie mogę doczekać:loveu:
carolinascotties Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Fritz napisał(a):dziekuje carolinascotties bo to dla mnie wazne :loveu: :loveu: a jak zejde to przynajmniej Was nie bede wkurzac:P ps :mam nadzieje ze bede :P Bardzo proszę mi tu bzdurek nie wypisywać:mad: :p - bo w tym roku planuję się z Wami spotkać Wy...Wy... Szkociarze:loveu: !!!
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='HaNisia']Mój Maciej to już zmiękł i zgodził się na chłopaka. Szaleniec... Z westami było tak samo... najpierw chłopak, potem dziewczynka i znowu dziewczynka... W związku z powyższym skoro najpierw będzie u nas chłopak, to Nina już szykuj jakieś REWELACYJNE mioty w końcu 2007 albo 2008 i nakaż by rodziły się dziewczynki :megagrin: Tak:ylsuper::happy1: trzymać To juz HaNisiu musisz pogadać z moimi suczkami ,tym bardziej ze właśnie dopiero następne zarazki będą w zimie 2007 /2008. Nitencja juz od czerwca gadała poważnie z Sandy i z efektami:evil_lol:
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 bombel napisał(a):to chyba jeszcze zobaczymy małe szkotniki zanim je wszystkie zabiorą:multi: nina już się nie mogę doczekać:loveu: Tak bo Malinka leci dopiero w lutym do Mediolanu i Magic tez jeszcze bedzie jak przyjedziesz;) Dorotko ja juz tez nie moge sie doczekać:multi: :multi: :multi: Oby do soboty:)
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 carolinascotties napisał(a):Bardzo proszę mi tu bzdurek nie wypisywać:mad: :p - bo w tym roku planuję się z Wami spotkać Wy...Wy... Szkociarze:loveu: !!! Wiecie ja już jestem happy :cunao: na letnie spotkanie ZARAZKOWO-URWISKOWO:drink1: :laola: A co z Czaplinkiem ? może mała przymiarka do Zarazkowa w Czaplinku:cool3:
Nitencja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 O tak , przeprowadzilysmy z Sandy porzadna rozmowe i prosze jak dziewcze sie spisalo :)
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nitencja napisał(a):O tak , przeprowadzilysmy z Sandy porzadna rozmowe i prosze jak dziewcze sie spisalo :) Tak zrobiła Ci taką prezent w Święta i do tego jeszcze dylemat która:evil_lol: :lol: Słuchajcie ale się rozpisałam na tej dogomanii :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ,to juz mój 400-ny post:evil_lol:
HaNisia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Magicnesca napisał(a):Tak zrobiła Ci taką prezent w Święta i do tego jeszcze dylemat która:evil_lol: :lol: Hmm a mogę coś tak na poważnie zapytać? Na co zwrócić uwagę przy wyborze dobrze rokującego wystawowego szkociaka ?
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 HaNisia napisał(a):Hmm a mogę coś tak na poważnie zapytać? Na co zwrócić uwagę przy wyborze dobrze rokującego wystawowego szkociaka ? To pytaj Nitencji ,bo ja kieruje się sercem :evil_lol: A,że kocham "zarazki" to jetem najmniej obiektywna;) :evil_lol: :evil_lol:
HaNisia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Magicnesca napisał(a):To pytaj Nitencji ,bo ja kieruje się sercem :evil_lol: A,że kocham "zarazki" to jetem najmniej obiektywna;) :evil_lol: :evil_lol: hihihi Czy to znaczy, że masz dla jednego więcej serca a dla innego mniej ?:lol:
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 HaNisia napisał(a):hihihi Czy to znaczy, że masz dla jednego więcej serca a dla innego mniej ?:lol: Właśnie nie ,wszystkie je kocham ,dlatego nie umiałabym wybrać:loveu: :evil_lol:
HaNisia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Magicnesca napisał(a):Właśnie nie ,wszystkie je kocham ,dlatego nie umiałabym wybrać:loveu: :evil_lol: właśnie się zbieram do pracy, więc odezwała się moja natura... perfekcjonisty więc muszę podrążyć... :P to dlaczego został Maciuś, a nie ten drugi czarnuszek, chyba Bono ?
Flaire Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Magicnesca napisał(a):Miot bożonarodzeniowy bedzie na litere "S"To musi być Santa Claus ;-). Fritz, jeszcze będziesz nas dłuuuugo wkurzać ;-), bo borelioza to bardzo nieprzyjemna choroba i potrafi być trudna w leczeniu, ale na to się nie umiera. Miałam sporo znajomych, które to przechodziły, bo w USA, niestety, tego badziewiea jest sporo. :-( Dużo zdrowia życzę! Oby Twój przypadek był z tych najłatwiejszych!
Recommended Posts