Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

podsłuchu nie mam ale jakieś takie wibracje to wyczuwam:evil_lol:
a propos to nie wiem dlaczego nie mogę się do Ciebie dodzwonić?:placz: jakaś zmiana numeru?

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bombel napisał(a):
podsłuchu nie mam ale jakieś takie wibracje to wyczuwam:evil_lol:
a propos to nie wiem dlaczego nie mogę się do Ciebie dodzwonić?:placz: jakaś zmiana numeru?

Nie wiem dlaczego ale może ,że ciagle sa jakies telefony ,właśnie teraz tez Andrzej rozmawia:cool3: ale wrazie czego to 032/410 82 68:lol:

Posted

Wojenka napisał(a):
Akurat ja staroci samych słucham :evil_lol: :eviltong:

Ale nie tych "elektryków" oni są jeszcze starszym starociem niz Ci o których Ty myslisz:)

Posted

Magicnesca napisał(a):
Nie wiem dlaczego ale może ,że ciagle sa jakies telefony ,właśnie teraz tez Andrzej rozmawia:cool3: ale wrazie czego to 032/410 82 68:lol:

se skajpa załóżcie i będziecie mogły prowadzić intymne rozmowy o Szkotach

Posted

No proszę ...i że tak powiem stałam sie sprawczynią zmiany tematu ze szkotowego na muzyczny.. a starczył Wam jeden refren....
No to ja powiem że uwielbiam "starocie" i ELO, BLACK SABBATH i wiele, wiele innych ale...wolę o szkotnikach poplotkować...to chyba zboczenia..jak młoda matka tylko o niemowlakach...

Posted

Dziewczyny dziekuje za wczorajsze slowa otuchy ,jestescie cudowne :loveu: :loveu: :loveu: ,
jak lepiej sie poczuje to poudzielam sie bardziej na forum ,na razie zmykam do loza ... a sluchal ktos janes adiction?uwielbialam !

Posted

Cytat:
Napisał(a) scottieserwis
... i tak mi 2 jeszcze przychodza ale to tylko ze wzgledu na utwory i na mego tatusia :-D
"Strange Kinde of Woman" i "Sweet Child in Time"

[quote name='zadziorny']Czyżby tatuś był fanem Deep Purple :hmmmm: :razz: :cool3: :loveu:

Olu to nie Ty rozplątałaś burzę muzyczną ,tylko Ania :evil_lol: a może nawet bardziej Bombel imieniem Strange Magic - ELO:evil_lol: :evil_lol:

Posted

byłam już na terierach walijskich ...dostałam radę, że może bardziej na szkockich

w ostródzie w schronisku gdzie bida aż piszczy jest taki psiak

miejcie proszę na uwadze gdyby może kiedyś ktoś gdzieś akurat szukał takiego psiaka...

pozdrawiam :)

Posted

Nitencja napisał(a):
A co To ?? Na szkotach wszyscy spia ?? Wstawac !!:diabloti:

zieeef no wstałam... ale chyba się jeszcze zdrzemnę:p no chyba, że ktoś będzie chętny i zrobi mi śniadanko i fusa ....:eviltong:

Posted

Oj ciężko ,ale niestety trzeba kawcię dopić i zasuwać do pracy:p
W pracy chyba wszyscy oślepli od petard po Nowym Roku ,bo nagle wszyscy chca mieć okulary:shake:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Oj ciężko ,ale niestety trzeba kawcię dopić i zasuwać do pracy:p
W pracy chyba wszyscy oślepli od petard po Nowym Roku ,bo nagle wszyscy chca mieć okulary:shake:

a może znowu moda wróciła? tak mi się ze studiów przypomniało, że co niektórzy to sobie sprawiali okulary typu "0" ( tak chyba) pomimo sokolego wzroku, żeby "poważniej i dostojniej" wygladać:turn-l:
ach te studia.... gdzie się podziały te stare dobre czasy :cool3:

Posted

HaNisia napisał(a):
a może znowu moda wróciła? tak mi się ze studiów przypomniało, że co niektórzy to sobie sprawiali okulary typu "0" ( tak chyba) pomimo sokolego wzroku, żeby "poważniej i dostojniej" wygladać:turn-l:
ach te studia.... gdzie się podziały te stare dobre czasy :cool3:

Nie oni chyba myslą ,że jak beda mieli okulary to poprawi im wzrok i zobaczą ta forsę w portfelu ,która wypuścili w powietrze na Nowy Rok:evil_lol:

Posted

scottieserwis napisał(a):
ojej widze ze tu rozmowa wrze na muzycznym poziomie :D
to jak mamuś jakie to imiona mamy?? :D
bo sie pogubilam ;P

:multi: Aniu!!! imiona to chyba gdzieś 5 stron wcześniej :lol:

Posted

scottieserwis napisał(a):
ojej widze ze tu rozmowa wrze na muzycznym poziomie :D
to jak mamuś jakie to imiona mamy?? :D
bo sie pogubilam ;P

Ja wiem o Sunflower i Santa Claus ale reszte ty wybierasz:) :lol: :evil_lol:

Posted

A gdzie nowe zdjęcia świątecznych zarazków??? :mad: Przecież one z pewnością są już baaardzo duże a ja nie mogę ich podziwiać:placz: Nie bądźcie sknerusy podzielcie się zarazkami :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...