bombel Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 podsłuchu nie mam ale jakieś takie wibracje to wyczuwam:evil_lol: a propos to nie wiem dlaczego nie mogę się do Ciebie dodzwonić?:placz: jakaś zmiana numeru?
Magicnesca Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 bombel napisał(a):podsłuchu nie mam ale jakieś takie wibracje to wyczuwam:evil_lol: a propos to nie wiem dlaczego nie mogę się do Ciebie dodzwonić?:placz: jakaś zmiana numeru? Nie wiem dlaczego ale może ,że ciagle sa jakies telefony ,właśnie teraz tez Andrzej rozmawia:cool3: ale wrazie czego to 032/410 82 68:lol:
Magicnesca Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Wojenka napisał(a):Akurat ja staroci samych słucham :evil_lol: :eviltong: Ale nie tych "elektryków" oni są jeszcze starszym starociem niz Ci o których Ty myslisz:)
HaNisia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Magicnesca napisał(a):Nie wiem dlaczego ale może ,że ciagle sa jakies telefony ,właśnie teraz tez Andrzej rozmawia:cool3: ale wrazie czego to 032/410 82 68:lol: se skajpa załóżcie i będziecie mogły prowadzić intymne rozmowy o Szkotach
SALUX Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 No proszę ...i że tak powiem stałam sie sprawczynią zmiany tematu ze szkotowego na muzyczny.. a starczył Wam jeden refren.... No to ja powiem że uwielbiam "starocie" i ELO, BLACK SABBATH i wiele, wiele innych ale...wolę o szkotnikach poplotkować...to chyba zboczenia..jak młoda matka tylko o niemowlakach...
Fritz Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dziewczyny dziekuje za wczorajsze slowa otuchy ,jestescie cudowne :loveu: :loveu: :loveu: , jak lepiej sie poczuje to poudzielam sie bardziej na forum ,na razie zmykam do loza ... a sluchal ktos janes adiction?uwielbialam !
bajadera Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 A The Doors, a Janis Joplin ..... i wiele by wymieniać....
Magicnesca Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Cytat: Napisał(a) scottieserwis ... i tak mi 2 jeszcze przychodza ale to tylko ze wzgledu na utwory i na mego tatusia :-D "Strange Kinde of Woman" i "Sweet Child in Time" [quote name='zadziorny']Czyżby tatuś był fanem Deep Purple :hmmmm: :razz: :cool3: :loveu: Olu to nie Ty rozplątałaś burzę muzyczną ,tylko Ania :evil_lol: a może nawet bardziej Bombel imieniem Strange Magic - ELO:evil_lol: :evil_lol:
Wojenka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Magicnesca napisał(a):Ale nie tych "elektryków" oni są jeszcze starszym starociem niz Ci o których Ty myslisz:) Jak to możliwe? :crazyeye:
Aga_Mazury Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 byłam już na terierach walijskich ...dostałam radę, że może bardziej na szkockich w ostródzie w schronisku gdzie bida aż piszczy jest taki psiak miejcie proszę na uwadze gdyby może kiedyś ktoś gdzieś akurat szukał takiego psiaka... pozdrawiam :)
Nitencja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 A co To ?? Na szkotach wszyscy spia ?? Wstawac !!:diabloti:
HaNisia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Nitencja napisał(a):A co To ?? Na szkotach wszyscy spia ?? Wstawac !!:diabloti: zieeef no wstałam... ale chyba się jeszcze zdrzemnę:p no chyba, że ktoś będzie chętny i zrobi mi śniadanko i fusa ....:eviltong:
Magicnesca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Oj ciężko ,ale niestety trzeba kawcię dopić i zasuwać do pracy:p W pracy chyba wszyscy oślepli od petard po Nowym Roku ,bo nagle wszyscy chca mieć okulary:shake:
HaNisia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Magicnesca napisał(a):Oj ciężko ,ale niestety trzeba kawcię dopić i zasuwać do pracy:p W pracy chyba wszyscy oślepli od petard po Nowym Roku ,bo nagle wszyscy chca mieć okulary:shake: a może znowu moda wróciła? tak mi się ze studiów przypomniało, że co niektórzy to sobie sprawiali okulary typu "0" ( tak chyba) pomimo sokolego wzroku, żeby "poważniej i dostojniej" wygladać:turn-l: ach te studia.... gdzie się podziały te stare dobre czasy :cool3:
Nitencja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No ja ciagle choruje na okulary ...... :) Dobrze dobrane oprawki i te spry ........ :)
Magicnesca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HaNisia napisał(a):a może znowu moda wróciła? tak mi się ze studiów przypomniało, że co niektórzy to sobie sprawiali okulary typu "0" ( tak chyba) pomimo sokolego wzroku, żeby "poważniej i dostojniej" wygladać:turn-l: ach te studia.... gdzie się podziały te stare dobre czasy :cool3: Nie oni chyba myslą ,że jak beda mieli okulary to poprawi im wzrok i zobaczą ta forsę w portfelu ,która wypuścili w powietrze na Nowy Rok:evil_lol:
dorota07 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Nineczka toć oni chcą lepiej widzieć zarazeczki, tak więc dobrze dobierz szkiełka najlepiej różowe...
dorota07 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 więc idź pomaluj im świat na zółto i na niebiesko....
scottieserwis Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ojej widze ze tu rozmowa wrze na muzycznym poziomie :D to jak mamuś jakie to imiona mamy?? :D bo sie pogubilam ;P
dorota07 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 scottieserwis napisał(a):ojej widze ze tu rozmowa wrze na muzycznym poziomie :D to jak mamuś jakie to imiona mamy?? :D bo sie pogubilam ;P :multi: Aniu!!! imiona to chyba gdzieś 5 stron wcześniej :lol:
Magicnesca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 scottieserwis napisał(a):ojej widze ze tu rozmowa wrze na muzycznym poziomie :D to jak mamuś jakie to imiona mamy?? :D bo sie pogubilam ;P Ja wiem o Sunflower i Santa Claus ale reszte ty wybierasz:) :lol: :evil_lol:
HaNisia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 A gdzie nowe zdjęcia świątecznych zarazków??? :mad: Przecież one z pewnością są już baaardzo duże a ja nie mogę ich podziwiać:placz: Nie bądźcie sknerusy podzielcie się zarazkami :evil_lol:
carolinascotties Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ja się muzycznie napatoczę :evil_lol: czy ktoś z Was słucha, bądź słuchał zespołu TOTO ? ja jestem uzależniona od ich pięknych piosenek...
gumiśka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ja słucham i jeszcze Santany i Stinga i akurat Peter Gabriel i Kate Bush - "don't give up' uhmmm, mniód malina...:p
carolinascotties Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :) ja jestem przy Marvin Gaye - Me and Mrs.Jones - miodzio :p Jestem ciekawa, czy Wasze psiuty mają swoich ulubionych wykonawców ? moje maluchy lubią Piotra Czajkowskiego :loveu:
Recommended Posts